Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Bu da mı gol değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Gol mu bilmem de cok guzel oturdun ayagima ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Tam anlamadan çeviri yapmayın, sonra adamı işinden edeceksiniz. Sözüm Anhora'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 abi karar verin. hani öyle çok elzem bir pozisyon değil ama, güzel para bıraktı şimdi allah için. devamı gelirse iyi olur yani. özeti, işleri yarım yamalak yaptınız, bizim daha düzgün üreticilere ihtiyacımız var gibi yorumlayarak cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Lectre said: parçalayınca bende güldüm okumadım bile yazdıktan sonra forumda dalga geçilince, olm burada oktarla oyun çevirdik hoş o sayılmaz bok gibiydi, onu geçtim 2 hafta önce arkadaşa yardım olsun diye 2 makele çevirdim, ingilizce iş mülakatına girdim geçtim vs sıkıntı yok, kendimi kanıtlama ihtiyacımda yok şunu yazdıktan sonra yine troll malzemesi veriyorum ama.. o mail gerçekten böyle 30 sn 1 dk ragele yazılmıştı benim kızdığım nokta bu değil tanıdığım bildiğim bir adam geyiğine şunu postlasa bende misilleme yaparım eğleniriz, 2012 girişli adam sırf yavşaklık yapmak için, prim yapmak için topiğe post atınca ayar oluyorum bu yani. sonra gelmiş yok onlar konuşuyordu onlar verdi bilmemne, hayır isim dahi veremiyorsun, fakeim garezim var de anlayayım, zaten mesaj geçmişine bakınca "onlarla" baya konuştuğuna emin olabiliyorum lol. ne güzel kurmuş kafasında huehue madalyası olmayan 8697 postu olmayan eski üye kimseyle arkadaş olamaz olmamalı, kesin garezi olan biri olmalı faketir kesin ayrıca evet abdullah gülün fakeiyim, siyaset kariyerim aniden sonlanınca forumlarda yıllar öncesine ait accountlar satın alıp, adı L ile başlayan kullanıcılar çok atıp tuttuklarında onlara ait geçmiş mesajları alıntılıyorum, "isim dahi veremiyor"'um kaynaklarımı ifşa etmemek için Jeeztro said: stalklamak, forum üslubu falan da bi komik olmuş tabi fasdasd şundan 2 ay öncesine baksam üşenmeden nelerin var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sipeyskeyk said: Komik olan adamın maili değil yalnız. Yani o da komik tabi de, heavy testis geçilmesinin sebebi adamın ingilizce başvuru için ben bakardım da şimdi uykum var derkenki özgüveni. adam olayın şundan ibaret olduğunun farkında bile değil anca atar gider hakaret, şikayete basmaya elim gitmiyor yazık diyorum lol http://www.kuzutv.com/thumbs/300x180/244272dda-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Grego said: abi karar verin. hani öyle çok elzem bir pozisyon değil ama, güzel para bıraktı şimdi allah için. devamı gelirse iyi olur yani. özeti, işleri yarım yamalak yaptınız, bizim daha düzgün üreticilere ihtiyacımız var gibi yorumlayarak cevap verdim. O kadar sert değil bence, işin öncesini sonrasını da bilmek gerekir tabii de... 2016 yaz sezonu için üretimleri kış sezonundan önce sizinle çalışmaya başladıkları için kış sezonunda karışıklıklar olmuş diye güzelce sebeplendirmiş yediğiniz naneyi aslında. Yumuşatmış yani hatayı ama sonrasında yine de biz böyle istiyosak böyle çalışmayı becerebilmeniz lazıma getirmiş. Ben böyle bir anlam sezdim bu mesajdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ABİ O MAIL NEY SKDNFKJSDNFKSDOAHAOHOAHOAHAOHA KRAL SAYGILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Mail deyince Chrome 1 Lectre 2 bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yumy said: Grego said: abi karar verin. hani öyle çok elzem bir pozisyon değil ama, güzel para bıraktı şimdi allah için. devamı gelirse iyi olur yani. özeti, işleri yarım yamalak yaptınız, bizim daha düzgün üreticilere ihtiyacımız var gibi yorumlayarak cevap verdim. O kadar sert değil bence, işin öncesini sonrasını da bilmek gerekir tabii de... 2016 yaz sezonu için üretimleri kış sezonundan önce sizinle çalışmaya başladıkları için kış sezonunda karışıklıklar olmuş diye güzelce sebeplendirmiş yediğiniz naneyi aslında. Yumuşatmış yani hatayı ama sonrasında yine de biz böyle istiyosak böyle çalışmayı becerebilmeniz lazıma getirmiş. Ben böyle bir anlam sezdim bu mesajdan. müşteri her zaman haklıdır mottosuyla, bir daha olmaz diye bağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 İyi yapmışsın, baklava da gönder hemen asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Xeph said: Lectre said: parçalayınca bende güldüm okumadım bile yazdıktan sonra forumda dalga geçilince, olm burada oktarla oyun çevirdik hoş o sayılmaz bok gibiydi, onu geçtim 2 hafta önce arkadaşa yardım olsun diye 2 makele çevirdim, ingilizce iş mülakatına girdim geçtim vs sıkıntı yok, kendimi kanıtlama ihtiyacımda yok şunu yazdıktan sonra yine troll malzemesi veriyorum ama.. o mail gerçekten böyle 30 sn 1 dk ragele yazılmıştı benim kızdığım nokta bu değil tanıdığım bildiğim bir adam geyiğine şunu postlasa bende misilleme yaparım eğleniriz, 2012 girişli adam sırf yavşaklık yapmak için, prim yapmak için topiğe post atınca ayar oluyorum bu yani. sonra gelmiş yok onlar konuşuyordu onlar verdi bilmemne, hayır isim dahi veremiyorsun, fakeim garezim var de anlayayım, zaten mesaj geçmişine bakınca "onlarla" baya konuştuğuna emin olabiliyorum lol. ne güzel kurmuş kafasında huehue madalyası olmayan 8697 postu olmayan eski üye kimseyle arkadaş olamaz olmamalı, kesin garezi olan biri olmalı faketir kesin ayrıca evet abdullah gülün fakeiyim, siyaset kariyerim aniden sonlanınca forumlarda yıllar öncesine ait accountlar satın alıp, adı L ile başlayan kullanıcılar çok atıp tuttuklarında onlara ait geçmiş mesajları alıntılıyorum, "isim dahi veremiyor"'um kaynaklarımı ifşa etmemek için Jeeztro said: stalklamak, forum üslubu falan da bi komik olmuş tabi fasdasd şundan 2 ay öncesine baksam üşenmeden nelerin var yani :) ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 selam o nasıl mail lan king regards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yumy said: İyi yapmışsın, baklava da gönder hemen asdgf ingilizler o kadar uyuz yazıyor ki, o ukalalıktan durduğun yerde monitör yumruklatır. bir kere sağlam posta koyduk ama artık biraz kibar kibar yazmaya özen gösteriyoruz bu aralar. o kadar da sitem etsinler : ) örneğin şunu yazmıştı öncesinde, artis. I have indeed been to the office, some of the discussions we had in the showroom now seem laughable, this process has been slow and drawn out, you have had our production requests for a while now and we are still missing all the vital information, For this i am very unhappy with the service. Granted the orders may seem small, but this is the start and I must admit to still be without any price and delivery date seems absurd. thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 http://picresize.com/images/rsz_1feel_like_a_sir_in_hd_by_lemmino-d6023aa.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ayrıca evet sıçmışım yerine maili hızlı yazdım yavaş yazsam cambridge ingilizcesi ile yazardım demek :/ olm sonuçta senin beyninin içindeki bilgi bu, hızlı yazmayla ne alakası var. Hızlı yazarken typo yazarsın ama king regards yazmasın, agen yazmazsın. Herkes süper ingilizce bilmek zorunda değil, onunla dalga geçen yok. 0ne gibi davranıyorsun onunla dalga geçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Lectre said: I'm not threatening u, im just expressing my feelings. Have a nice day King regards. Lectre said: King regards. Lectre said: King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Adfasd anhoranınki google translate gibi olmuş. Onun yazdıklarını boşver di ye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 lectre orada hata bence. adamlar king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Lectre said: hattok said: kanki satmaya calısayim istersen 2 3 fotoğrafını at özelliklerini yılını modelini kaça kaç onları yaz koyayim sahibindene şu postta sonra ben bir şey satabileceğini ya da ciddiye alınacağını sanmıyorum, ggnore. abi lectre cok lame bi insan ya :D Hani kendisinin bir şey olduğunu sanıyor ama klasik ben bilirimci çavolar varya. Yaşayamıyor ama bi yüksek hayat standartı olduğunu düşünür falan hah tam o tiplerden işte Sürekli salak salak haraslama peşinde ama çok başarısız abi sadjhfuasd başka şeylerde de bulaştı banada ipleyen kim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 vurmayın la, öldü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Akhlaur said: Adfasd anhoranınki google translate gibi olmuş. Onun yazdıklarını boşver di ye sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 hattok said: Lectre said: hattok said: kanki satmaya calısayim istersen 2 3 fotoğrafını at özelliklerini yılını modelini kaça kaç onları yaz koyayim sahibindene şu postta sonra ben bir şey satabileceğini ya da ciddiye alınacağını sanmıyorum, ggnore. abi lectre cok lame bi insan ya :D Hani kendisinin bir şey olduğunu sanıyor ama klasik ben bilirimci çavolar varya. Yaşayamıyor ama bi yüksek hayat standartı olduğunu düşünür falan hah tam o tiplerden işte Sürekli salak salak haraslama peşinde ama çok başarısız abi sadjhfuasd başka şeylerde de bulaştı banada ipleyen kim :D nereden bildin lan. içiyorum şuan moralim çok bozuk aynı şeyleri kendime söyledim. param yok ballentines içiyorum mesela, bok gibi bir insanım. iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 yav ında master shitine burdan yardım alması bence daha skandal bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar