Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper ingilizce bilen uyanık bir pati'nin 10 dk'lık yardımına

yav

Öne çıkan mesajlar

abi karar verin. hani öyle çok elzem bir pozisyon değil ama, güzel para bıraktı şimdi allah için. devamı gelirse iyi olur yani. özeti, işleri yarım yamalak yaptınız, bizim daha düzgün üreticilere ihtiyacımız var gibi yorumlayarak cevap verdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:
parçalayınca bende güldüm okumadım bile yazdıktan sonra forumda dalga geçilince, olm burada oktarla oyun çevirdik hoş o sayılmaz bok gibiydi, onu geçtim 2 hafta önce arkadaşa yardım olsun diye 2 makele çevirdim, ingilizce iş mülakatına girdim geçtim vs sıkıntı yok, kendimi kanıtlama ihtiyacımda yok şunu yazdıktan sonra yine troll malzemesi veriyorum ama.. o mail gerçekten böyle 30 sn 1 dk ragele yazılmıştı benim kızdığım nokta bu değil tanıdığım bildiğim bir adam geyiğine şunu postlasa bende misilleme yaparım eğleniriz, 2012 girişli adam sırf yavşaklık yapmak için, prim yapmak için topiğe post atınca ayar oluyorum bu yani.

sonra gelmiş yok onlar konuşuyordu onlar verdi bilmemne, hayır isim dahi veremiyorsun, fakeim garezim var de anlayayım, zaten mesaj geçmişine bakınca "onlarla" baya konuştuğuna emin olabiliyorum lol.

ne güzel kurmuş kafasında huehue

madalyası olmayan 8697 postu olmayan eski üye kimseyle arkadaş olamaz olmamalı, kesin garezi olan biri olmalı faketir kesin

ayrıca evet abdullah gülün fakeiyim, siyaset kariyerim aniden sonlanınca forumlarda yıllar öncesine ait accountlar satın alıp, adı L ile başlayan kullanıcılar çok atıp tuttuklarında onlara ait geçmiş mesajları alıntılıyorum, "isim dahi veremiyor"'um kaynaklarımı ifşa etmemek için

Jeeztro said:

stalklamak, forum üslubu falan da bi komik olmuş tabi fasdasd

şundan 2 ay öncesine baksam üşenmeden nelerin var yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Komik olan adamın maili değil yalnız. Yani o da komik tabi de, heavy testis geçilmesinin sebebi adamın ingilizce başvuru için ben bakardım da şimdi uykum var derkenki özgüveni.

adam olayın şundan ibaret olduğunun farkında bile değil anca atar gider hakaret, şikayete basmaya elim gitmiyor yazık diyorum

lol

http://www.kuzutv.com/thumbs/300x180/244272dda-1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

abi karar verin. hani öyle çok elzem bir pozisyon değil ama, güzel para bıraktı şimdi allah için. devamı gelirse iyi olur yani. özeti, işleri yarım yamalak yaptınız, bizim daha düzgün üreticilere ihtiyacımız var gibi yorumlayarak cevap verdim.

O kadar sert değil bence, işin öncesini sonrasını da bilmek gerekir tabii de... 2016 yaz sezonu için üretimleri kış sezonundan önce sizinle çalışmaya başladıkları için kış sezonunda karışıklıklar olmuş diye güzelce sebeplendirmiş yediğiniz naneyi aslında. Yumuşatmış yani hatayı ama sonrasında yine de biz böyle istiyosak böyle çalışmayı becerebilmeniz lazıma getirmiş.

Ben böyle bir anlam sezdim bu mesajdan.
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Grego said:

O kadar sert değil bence, işin öncesini sonrasını da bilmek gerekir tabii de... 2016 yaz sezonu için üretimleri kış sezonundan önce sizinle çalışmaya başladıkları için kış sezonunda karışıklıklar olmuş diye güzelce sebeplendirmiş yediğiniz naneyi aslında. Yumuşatmış yani hatayı ama sonrasında yine de biz böyle istiyosak böyle çalışmayı becerebilmeniz lazıma getirmiş.

Ben böyle bir anlam sezdim bu mesajdan.

müşteri her zaman haklıdır mottosuyla, bir daha olmaz diye bağladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Xeph said:

Lectre said:
parçalayınca bende güldüm okumadım bile yazdıktan sonra forumda dalga geçilince, olm burada oktarla oyun çevirdik hoş o sayılmaz bok gibiydi, onu geçtim 2 hafta önce arkadaşa yardım olsun diye 2 makele çevirdim, ingilizce iş mülakatına girdim geçtim vs sıkıntı yok, kendimi kanıtlama ihtiyacımda yok şunu yazdıktan sonra yine troll malzemesi veriyorum ama.. o mail gerçekten böyle 30 sn 1 dk ragele yazılmıştı benim kızdığım nokta bu değil tanıdığım bildiğim bir adam geyiğine şunu postlasa bende misilleme yaparım eğleniriz, 2012 girişli adam sırf yavşaklık yapmak için, prim yapmak için topiğe post atınca ayar oluyorum bu yani.

sonra gelmiş yok onlar konuşuyordu onlar verdi bilmemne, hayır isim dahi veremiyorsun, fakeim garezim var de anlayayım, zaten mesaj geçmişine bakınca "onlarla" baya konuştuğuna emin olabiliyorum lol.

ne güzel kurmuş kafasında huehue

madalyası olmayan 8697 postu olmayan eski üye kimseyle arkadaş olamaz olmamalı, kesin garezi olan biri olmalı faketir kesin

ayrıca evet abdullah gülün fakeiyim, siyaset kariyerim aniden sonlanınca forumlarda yıllar öncesine ait accountlar satın alıp, adı L ile başlayan kullanıcılar çok atıp tuttuklarında onlara ait geçmiş mesajları alıntılıyorum, "isim dahi veremiyor"'um kaynaklarımı ifşa etmemek için

Jeeztro said:

stalklamak, forum üslubu falan da bi komik olmuş tabi fasdasd

şundan 2 ay öncesine baksam üşenmeden nelerin var yani :)

ok
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

İyi yapmışsın, baklava da gönder hemen asdgf

ingilizler o kadar uyuz yazıyor ki, o ukalalıktan durduğun yerde monitör yumruklatır. bir kere sağlam posta koyduk ama artık biraz kibar kibar yazmaya özen gösteriyoruz bu aralar. o kadar da sitem etsinler : )

örneğin şunu yazmıştı öncesinde, artis.

I have indeed been to the office, some of the discussions we had in the showroom now seem laughable,

this process has been slow and drawn out, you have had our production requests for a while now and we are still missing all the vital information,

For this i am very unhappy with the service.

Granted the orders may seem small, but this is the start and I must admit to still be without any price and delivery date seems absurd.

thanks

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca evet sıçmışım yerine maili hızlı yazdım yavaş yazsam cambridge ingilizcesi ile yazardım demek :/ olm sonuçta senin beyninin içindeki bilgi bu, hızlı yazmayla ne alakası var. Hızlı yazarken typo yazarsın ama king regards yazmasın, agen yazmazsın. Herkes süper ingilizce bilmek zorunda değil, onunla dalga geçen yok. 0ne gibi davranıyorsun onunla dalga geçiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

hattok said:

kanki satmaya calısayim istersen 2 3 fotoğrafını at özelliklerini yılını modelini kaça kaç onları yaz koyayim sahibindene

şu postta sonra ben bir şey satabileceğini ya da ciddiye alınacağını sanmıyorum, ggnore.

abi lectre cok lame bi insan ya :D Hani kendisinin bir şey olduğunu sanıyor ama klasik ben bilirimci çavolar varya. Yaşayamıyor ama bi yüksek hayat standartı olduğunu düşünür falan hah tam o tiplerden işte
Sürekli salak salak haraslama peşinde ama çok başarısız abi sadjhfuasd

başka şeylerde de bulaştı banada ipleyen kim :D
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

Lectre said:

hattok said:

kanki satmaya calısayim istersen 2 3 fotoğrafını at özelliklerini yılını modelini kaça kaç onları yaz koyayim sahibindene

şu postta sonra ben bir şey satabileceğini ya da ciddiye alınacağını sanmıyorum, ggnore.

abi lectre cok lame bi insan ya :D Hani kendisinin bir şey olduğunu sanıyor ama klasik ben bilirimci çavolar varya. Yaşayamıyor ama bi yüksek hayat standartı olduğunu düşünür falan hah tam o tiplerden işte
Sürekli salak salak haraslama peşinde ama çok başarısız abi sadjhfuasd

başka şeylerde de bulaştı banada ipleyen kim :D

nereden bildin lan.

içiyorum şuan moralim çok bozuk aynı şeyleri kendime söyledim.

param yok ballentines içiyorum mesela, bok gibi bir insanım.

iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...