dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 evet digiturkte 5. sezonu var twilight in..siyah beyaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Harika haber bence. İzlemesi kolay, bulabildiğim içeriği burdan izlerim, oh mis. Harika oldu harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 netflix e devasa arşiv demiş birisi galiba haauhuahuahuahh HUAHUHUAHUAHUHAUHAUAUAHUAHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 TR altyazı var mı her dizi-filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 değil mi? amerikanlar herboku oradan izlediklerine göre baya iyi arşiv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben ps4 e indirdim girdim ama tr altyazı seçeneği yok nasıl yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 içerik zayıf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hakkaten devasa içerik falan demeyin bence de, heveslendirmeyin. 16 tane korku filmi var. onaltı. subgenre diye koymaya utanır insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 daha bugun acildi sanki adamlar her region copyright olayini 1 senede haleldebilicekmis gbii soyliyorsunuz :P kuresel telif haklari oyle corba halindeki bizden kesin bazi uyaniklar mahkemeye vermeye filan kalkicak su icerikten yola cikip. turkce olayinada guluyorum artik :P gecen appstoredan papers please alsamma diye girdim insanlara TURKCE DEGIL BU diye bir yildiz filan basmislar heh biz global koyu tartisiyoruz bizimkiler tayyibistan modunda, su ulkede ingilizce egitimini kursta veya uni hazirlikta okunan ezber kafasindan cikarsak cok daha fazla genc asicak kendisini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Flassh said: değil mi? amerikanlar herboku oradan izlediklerine göre baya iyi arşiv Bok attığınız CABUKMEDIASERVER da daha çok content var :) gereksiz laflarım kaç hafta ne diller döktüm 10 kişi toplanalım yapalım şunu uğraşmıyacaz hiç dedim, ben kasacam dedim dinleyen olmadı... şimdi tek başıma 10TB contentli media serverim var üstüne 2x10gbit hat var sunucuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 CabukThreadHijack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Yahu 10 küsür dizi adı yazdım, hepsi stream'e kapalı. Geçici bir durum mu bu, arşivlerinde mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Dizilerde filmlerde bölgelere göre kapatabiliyor netflix bağlandığın yere göre değişiyor yani content Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Laurelin said: daha bugun acildi sanki adamlar her region copyright olayini 1 senede haleldebilicekmis gbii soyliyorsunuz :P kuresel telif haklari oyle corba halindeki bizden kesin bazi uyaniklar mahkemeye vermeye filan kalkicak su icerikten yola cikip. turkce olayinada guluyorum artik :P gecen appstoredan papers please alsamma diye girdim insanlara TURKCE DEGIL BU diye bir yildiz filan basmislar heh biz global koyu tartisiyoruz bizimkiler tayyibistan modunda, su ulkede ingilizce egitimini kursta veya uni hazirlikta okunan ezber kafasindan cikarsak cok daha fazla genc asicak kendisini :( ay başında falan mısın anlamadım?Her konuda ters ters şeyler yazmaya başladın kimse dizi yada filmi ingilizce izlemek zorunda mı?Bilen adam da türkçe izlemek isteyemez mi?Asıl siz şu kafayı bırakın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 istemez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Anca İngilizce'si yetmiyorsa veya ingilizce izlerken(okurken veya dinlerken) yoruluyorsa ister, yoksa her türlü sanat kendi dilinde güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 free şeyler için dil aramak saçma olabilir de parasının verip aldığın hizmet için anadilini talep etmekten doğal bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Başladınız mı yine ingilizce bilmeyenleri ezmeye??? Bir paticik klasiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 turkceden once kurtce eklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ya mesela ben türkçe altyazılı izlemekten hoşlanıyorum he ingilizce olsa da az çok anlarım ama belki önemli bi detayı falan anlamam yani bişi kaçırabilirim yada filmde bilmek zorunda olmadığım terimler olabilir diyerek böyle izliyorum.Dün marslı izledim mesela ingilizce olsa bi çok şey anlamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 tercih degil ki o, zorunluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ters ters yazdigim yok hizmeti veren yabanci hizmet dili yabanci icerik yabanci yaptiklari tek sey bolge sinirlamasini kaldirmak -niye turkce altyazi yokkk? :( netflixe para veririm diyenlere lol torrent, dizimag vs diyenler yuzunden turkce yok :D zorunda degil kimse karli gormedigi bir pazar icin oturup altyazi kasmaya ki iyi sonuc alirlarsa sonynin AAA oyunlarda yaptigi gibi cikar destek ingilizce gunumuzun lingua francasi ister begenin ister begenmeyin, benim lisede arkadasim vardi emperyalizmi protesto ediyorum diyip ingilizceden bos kagit veriyordu o kafa iste bizim toplumunki. illa turkce istiyen dizimag vs veya sansurlu kesip bicilmis televizyon versiyonlari ile idare edicek, yapicak bisi yok ne zaman firmalar icin karli bir pazar oluruz, donanim haber oluculerini, orjinal icerige para verenlerle alay edenleri bitririz iste o zaman turkce koymadilar diye tepkiyi koyariz. piyasalar arz/talep uzerinden calisir, talebin fiyat esnekligi vardir, senin vatandasin bedavaya talep ediyorsa daha cok beklersin :P crunchyroll ornegi var iste mis gibi, bluray harici fansub olayini bitirdi animelerde. ayda 4 euro verip torrent filan ugrasmadan pasa pasa legal olarak izliyor insanlar, alan memnun satan memnun. regionlar gecmiste kalan birsey, onumuzdeki yillarda onuda asicaklar eglence sektoru buyumeye devam edicegi icin. #globalkoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ha bide neden ben yazinca akbaba gibi ususuyorsunuz anlamadim, 4. sayfada bilgil yazmis bingildak said: Bu arada ingilizce bilmeyenleri neden banlamıyoruz. Sene 2016 değil mi? ben yaziyorum olay oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Senden beklemiyorlar demek ki boyle comment ler :P Edit: ki ayri yazilir, trololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 KIZ YAZDI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar