Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 http://www.theverge.com/2016/1/6/10727112/netflixs-ceo-interview-ces-2016-the-verge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Su anda eski anlasmalar yuzunden cok fragmented oldugunu soyluyor CCO ama bundan boyle global lisans almaya calisacaklarmis her sey icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 keşke forum içinde türkçe altyazı gelse, mesajları anlayamıyoruz ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 CCO - Chief Content Officer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 global lisans diye bisey cok zor cok basitce copyright i farkli sirketler elinde tutuyor. us deki copyright i veren adam eu'ya veremiyor. eu'daki herif amazon'dan daha cok aliyorsa ona veriyor, netflix kaliyor dimdizlak. uk-us netflix arsiv arasindaki farka bakin misal onumuzdeki donem netflix baya bi copyright infringement davasi gorur. herhalde biz piyasaya girelim, sorun cikarsa o zaman hallederiz mantalitesine gectiler temkinli davranmaktan ziyade. Uber mantigi. hisseler ucmus zaten dunden beri Forbes'a gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ben us kullanmaya devam ya, otursun etsin o zaman bakarız. tr localization olacak belli ki. arşivi görür karar veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 huzur UK'de. napican dandini US sitcomlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Super otesi bir sey gordum bu arada, tum katalogu acan oynatici: https://www.smartflix.io Gordum anda uzerine atladim, ve calisiyor. Ciktiginda anladigim kadariyla $8 bir fiyati olacak ama deger yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Oski said: huzur UK'de. napican dandini US sitcomlarini ben USciyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 @Gerge, acc lari patlatiyorlar sanirim bi sure sonra o tip seylerle tikatli ol derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 benim paypal ve kredi kartını nie kabul etmiyor olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Arya üzülecek ama: https://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 niye uzuluyormusum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Enpara %50 indirim sağladı. Sen de dün alanlardan değil miydin? Zenginiz yea ne üzülcem dersen bilemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Iyi de ilk ay beles zaten bi son4aki ay kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Unuttum ben onu ya sdf yine fail olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 cok kotu hemde :P +enpari ben hearthstone icin kullaniyorum her ay :P +netflix direkt eklemeselerdide itunes, psn vs uzerinden odeme yapabiliyordun ayni hesap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ben de steam için kullanıyorum ama iyi oldu ya eğer kampanyayı uzatırlarsa netflix'i de %50 indirimle kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Hem Deezer, hem Netflix. Ben de alıyorum artık bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 marco poloya one hundred eyes'ın hikayesi gelmiş 30 dakka izleyin güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 BENİ NİYE ALMUYUR, PAYPAL İLE ÜYE OLAN YOK MU LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ya abi git sanal kartla üye ol 1 ay beleşini kullan baktın kafana yatıyo sanal karta limit atarsın ordan çeker her ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 global content çok eksik ya, vpnden devam yine go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bu netflix'in kütüphanesini nasıl görüyoruz? Ne var ne yok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Valvyn said: ya abi git sanal kartla üye ol 1 ay beleşini kullan baktın kafana yatıyo sanal karta limit atarsın ordan çeker her ay maximum da olmayınca sanal kart da denedim zaten o da olmadı asd. neyse üye olmuyorum fak netflux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar