k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bence aiko hepinizi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 sadece cs'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Abi PS yok bende. Nasıl atıcaz olm tekken? Bir ton oyun dizdim ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ps2 miş lan tekken 5 dafuq ben size hostluk yaparım diyecektim de 4 var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 bende de ps5 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o kadar hapı yuttuktan sonra ps7 var desen kimse nasıl diye sormaz abi boşver, dil altı bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 -Deno- said: sadece cs'de şimdi evet yani sen de mantıklı bir adamsın o yüzden sen de dövebilirsin ikna oldum. o zaman xunn'un çok pis dayak yiyeceği konusunda mutabakata vardığımızı tüm kamuyouna bildiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Jazz Jack Rabbitte de kapışılabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 3 playa mi kapiscak simdi aikovsxunnvsdeno lig usulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 organizasyon sınıfta kaldı ya. tekken 5 diyoruz, kimsede ps2 yok. ayrıca olsa bile hepsi bir araya gelmeli ki anlamı olsun. yalan olur bu iş. daha yeni steam oyunları üzerinden falan yapmalı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 xunn said: Abi PS yok bende. Nasıl atıcaz olm tekken? Bir ton oyun dizdim ak. kardeşinde var rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ps 3 var abi bende, tekken 5 de var. Ahmet de geldi oynadı hatta. özürlü müsünüz çocuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 eee o zaman ne zaman kapışma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 şubat başı gerçek erkekler meydana çıkıyor. cidden bu ay olmaz. felaket bir yoğunluk var işte. ay sonuna doğru derdim ama şimdiden ay sonunun da kilit olacağı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 ?? subat basi gercek erkek mevsimi mi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 gerçek erkek için her ay gerçek erkek mevsimidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 this daha cok serin havalari seviyor olmalilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Olm kafayı mı yediniz evimin sıcagından nah çıkarım oyun oynamak için. Tamam severim grudge match okey de, o kadar da değil. http://i.imgur.com/wjVkxnc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o zaman ben gelirim. didem bana yemek yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Didem'e yemegi ben yapıyorum olm, kız aksam 8'de anca evde oluyor. Herhangi bir pc oyunu seç beni yen pişiririm sana gönlünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 abi ps 3'ü alıp sana geliyorum, üzerine bir de seni yenersem mi bana yemek yapacaksın. nigga please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar