Liebe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Aa twisted metal nasıl 2 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bildigim oyunlar Starcraft, CS, DayZ etc etc. Bence daha böyle gevşek bir oyun oynanmalı. Mount & Blade veya Rocket League eglenceli olur mesela, taşagı yüksek olur yani. Varsa o kafada bi oyun aklında PC'de olan egleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kanada doları ne abi o zaman bende monopoly parasıyla gireyim. Gerçek para dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Reflex oynamadım daha önce ama gördüm, oynarım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=CAD&To=USD CAD yalan para mı abi, ne basıyosa ben de karşısına basacaktım o kadar ama korktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Eskişehir Tekken ev turnuvası. 10 sene önce, hesap makinesiyle vidiyo çekmiştik. Dayak yiyorum turnuva boyunca. Bu dayak yediğim howarang turnuva birincisi oldu, 8 kişi arasından. http://www.youtube.com/watch?v=WiyIKWUzXIY http://www.youtube.com/watch?v=rlww7ANSvDs http://www.youtube.com/watch?v=i46nnLOMRoU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sdf al bu da bizim turnuva turnuvaya katılan bi grup tag 2 de leaderboard da dünya birinciydi sdf harada'dan tebrik tweeti falan almışlardı fakin plebler https://www.youtube.com/watch?v=t1Y5fy3orF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Abi bibuçuk saat diyor. *** Hem Tekken Tag sevmiyorum ben. Tekkenin gelmiş geçmiş en iyi versiyonu Tekken 5 'dir; Bilemedin DR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 hacı baya bildiğin turnuvaydı işte bu deno aiko bingil gibi zırtapoz işi değil napak sdfgsad bu part 1 bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Kenshin'i 2008'de tekken'de dövdüm şahitlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bu arada betler ben vs eren mi ben vs ahmet mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Bütün keyfine sıçtınız abi. Ağız tadıyla bir kapışma yapamadık. Biraz girişkenlik, biraz proaktiflik. Hadi. Silp 50 tl basalım mi babo. Xunn sende deno bende. Benim dediğim oyunlar kabulunuz mu irgatlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ulan düdük sen çekil aradan deno'ya sundum bir ton seçenecek, seçsin birini, bilmiyosa iki gün çalışsın kapısalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ohooo abi hani bilinmedik sularda yetenek bazlı cenk ediliyordu. Böyle anlamı yok ki. Sen sardın mi ciğerini sökene kadar oynuyosun. Adam nasıl iki günde erişsin o kadar deneyime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Canım dedim ya işte bilmedigim Reflex var, Rocket League var eglenceli. Mountain Blade de var deno da biliyo onu, yigidin harman oldugu yer. normalde 1v1 atılacaksa mecra SC'dir de işte casual seviyelerine iniyoruz yani başka bir mevzu yok. said: Böyle anlamı yok ki. Sen sardın mi ciğerini sökene kadar oynuyosun. Otistik olan kazanır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 bingildak said: Bütün keyfine sıçtınız abi. Ağız tadıyla bir kapışma yapamadık. Biraz girişkenlik, biraz proaktiflik. Hadi. Silp 50 tl basalım mi babo. Xunn sende deno bende. Benim dediğim oyunlar kabulunuz mu irgatlar? 50 tl çıkar benden. aikoydu gerçi benim oyuncum ama xunn'a da kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ooo betler xunna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 xunn said: normalde 1v1 atılacaksa mecra SC'dir de işte casual seviyelerine iniyoruz yani başka bir mevzu yok. yaşın yeterse samurai shodown'da el lan!'!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 xunn said: Bildigim oyunlar Starcraft, CS, DayZ etc etc. Bence daha böyle gevşek bir oyun oynanmalı. Mount & Blade veya Rocket League eglenceli olur mesela, taşagı yüksek olur yani. Varsa o kafada bi oyun aklında PC'de olan egleniriz. worms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 reflex olursa izlerim. para da korum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Xunn CS de silver değil miydi ya denoyla denktir öteki oyunlarda da muhtemelen. Eren vs deniz olacaksa safe bet basarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 LEM-Supreme dansındaydım en son ben abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 huun said: xunn said: normalde 1v1 atılacaksa mecra SC'dir de işte casual seviyelerine iniyoruz yani başka bir mevzu yok. yaşın yeterse samurai shodown'da el lan!'!' Ne oldu yaş ellere vurdu SC atamıyosun dimi artık? R I P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 o zaman tekken ile açılışı yapıyoruz şubat başı. zaten konu tekken'den buraya geldi, ilk er meydanı olarak tekken'i seçiyoruz. kabul mu aiko ve xunn? gelsin betler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 street fighter vs tekken kapışın madem, grafikleri acayip eğlenceli olmuş. comboları yapana kadar bi süre oynamıştım bi kaç sene evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar