-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 tekken'de beni alana bir şişe smirnoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hworang hala tekme spamlenen hworang mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OY0nSFoGWO0 eddy alıp tuşlara rasgele basacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Beyler 24 oyundan sonra kaybettim. Nina fahisesiyle dövdü arkadaş beni. Geçmiş olsun. Neyse, klüpte program almacasina girecektik ilk başta iddaya, 500 liradan yırttık. Bi de kendimi teselli ediyorum iyi ki arkadaşım aldı diye. Düşünsenize 40 maç yapıyorsun 1 maç bile alamiyorsun. İnsan depresyona girer. Not :Ilk 10 macta round vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ben olsam ağzını burnunu kırardım galibiyet ödülü olarak, damağı da sana bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Damağını kır, üstüne viski dök ! Haketmiş. Hayır bi de Nina ile asdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Pordakal said: eddy / law, veya king/armorking alsan bi ihtimal dicem de, hworang'dan sağlam bi kick combosu yedin mi pertsin. şimdiden ısmarla bunu bence http://dolusozluk.com/dosya/2612a69c81f4b7a93b94e241e1987d26.jpg adam haklı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 DavidMills said: Hayır bi de Nina ile asdfsfs. Cahil cahil konuşmayın abi. Nina, Anna, Julia bunlar tam fahişe takımı. Altlı üstlü çok çalışan kişiler bunlar. Az bilinen karakterler, ters karakterler. Kötü kişilerin eline geçerse durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yildirimokur said: Beyler 24 oyundan sonra kaybettim. Nina fahisesiyle dövdü arkadaş beni. Geçmiş olsun. Neyse, klüpte program almacasina girecektik ilk başta iddaya, 500 liradan yırttık. Bi de kendimi teselli ediyorum iyi ki arkadaşım aldı diye. Düşünsenize 40 maç yapıyorsun 1 maç bile alamiyorsun. İnsan depresyona girer. Not :Ilk 10 macta round vermedim. şu olayı zamanında UMK3 te yapmıştım atari salonunda 60 win 0 malubiyetle (sindel ile) dükkan sahibi çikolata kola ısmarlamıştı. yıllar sonra idrak ettim ki adamı ihya etmişim o gün :/ ucuza gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 ben inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 benjani said: https://www.youtube.com/watch?v=OY0nSFoGWO0 eddy alıp tuşlara rasgele basacaktın hahahha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yildirimokur said: DavidMills said: Hayır bi de Nina ile asdfsfs. Cahil cahil konuşmayın abi. Nina, Anna, Julia bunlar tam fahişe takımı. Altlı üstlü çok çalışan kişiler bunlar. Az bilinen karakterler, ters karakterler. Kötü kişilerin eline geçerse durum vahim. hahahha aynen. hele bide sarapci dayi vardi o da nasil caktigi belli olmayan karakterlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bi arkadaşım 100 tane mcdonalds hamburgeri yeme iddiasına girmişti, onu hatırladım ansızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 yiyemedi tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Yiyemedi di mi? Korkutma bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 patiden biri de 2 tane en büyük boy kalın hamur dominos yerim diyordu. bak hala girememeişiz iddasına bi ara girelim de bişiler kazanayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 2 buyuk boy dominos yenir ya goltbaren 4 tane falan yer hatta iddalik bi sey yok onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Rahat yenir ben iki tane 30 luk kentucky kova yediğimi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 profesyonel yiyiceiler neler yiyo, biraz antremanliysa yer rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 senko said: patiden biri de 2 tane en büyük boy kalın hamur dominos yerim diyordu. bak hala girememeişiz iddasına bi ara girelim de bişiler kazanayım. zor değil. üstüne seni yiyecek adam var bu forumda. ben bile yemiştim 2 büyük vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 2 büyük pizzada ne var ya. abi sizin limitler çok düşük fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 2 büyük yenir. ben yiyemem ama yenir yani. zaten çok yakın arkadaşım var yiyen. ama asıl bombası arkadaş amerikan futbolu takımındayken, antrenman çıkışında pizzahut'ta sınırsıza giriyorlar. elemanın biri 57 veya 58 dilim yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 senko said: patiden biri de 2 tane en büyük boy kalın hamur dominos yerim diyordu. bak hala girememeişiz iddasına bi ara girelim de bişiler kazanayım.haha ne var ki bunda aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sabonis said: 2 büyük yenir. ben yiyemem ama yenir yani. zaten çok yakın arkadaşım var yiyen. ama asıl bombası arkadaş amerikan futbolu takımındayken, antrenman çıkışında pizzahut'ta sınırsıza giriyorlar. elemanın biri 57 veya 58 dilim yiyor. lise 1 de deniz diye bi arkadaş çok aç değilim diye gelip 68 dilim yemişti SDHGSSFDGSSSGDFBSHDFBSD (kenarları hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben de geçen 27 tane bira içmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar