Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İddaya girildi TEKKEN 5

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

Beyler 24 oyundan sonra kaybettim. Nina fahisesiyle dövdü arkadaş beni. Geçmiş olsun. Neyse, klüpte program almacasina girecektik ilk başta iddaya, 500 liradan yırttık.
Bi de kendimi teselli ediyorum iyi ki arkadaşım aldı diye. Düşünsenize 40 maç yapıyorsun 1 maç bile alamiyorsun. İnsan depresyona girer.

Not :Ilk 10 macta round vermedim.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Beyler 24 oyundan sonra kaybettim. Nina fahisesiyle dövdü arkadaş beni. Geçmiş olsun. Neyse, klüpte program almacasina girecektik ilk başta iddaya, 500 liradan yırttık.
Bi de kendimi teselli ediyorum iyi ki arkadaşım aldı diye. Düşünsenize 40 maç yapıyorsun 1 maç bile alamiyorsun. İnsan depresyona girer.

Not :Ilk 10 macta round vermedim.

şu olayı zamanında UMK3 te yapmıştım atari salonunda 60 win 0 malubiyetle (sindel ile)

dükkan sahibi çikolata kola ısmarlamıştı.

yıllar sonra idrak ettim ki adamı ihya etmişim o gün :/

ucuza gittik.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

DavidMills said:

Hayır bi de Nina ile asdfsfs.

Cahil cahil konuşmayın abi. Nina, Anna, Julia bunlar tam fahişe takımı. Altlı üstlü çok çalışan kişiler bunlar. Az bilinen karakterler, ters karakterler. Kötü kişilerin eline geçerse durum vahim.

hahahha aynen. hele bide sarapci dayi vardi o da nasil caktigi belli olmayan karakterlerden
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

2 büyük yenir. ben yiyemem ama yenir yani. zaten çok yakın arkadaşım var yiyen.

ama asıl bombası arkadaş amerikan futbolu takımındayken, antrenman çıkışında pizzahut'ta sınırsıza giriyorlar. elemanın biri 57 veya 58 dilim yiyor.

lise 1 de deniz diye bi arkadaş çok aç değilim diye gelip 68 dilim yemişti SDHGSSFDGSSSGDFBSHDFBSD (kenarları hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...