Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Network takım ebise

fenn

Öne çıkan mesajlar

http://www.morhipo.com/kampanya/liste/42034/network-erkek#stt=sort_1%401057_32418%401064_32472&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064

Nereye açacağıma karar veremediğim için buraya açıyorum. Yazan rakamlara göre güzel indirimler var. ihtiyacı olan değerlendirilebilinir.

Komikli Not: Network te patronun oğlu mevkisindeyim
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

senko said:

gidip giyip denemeden nasi olcak takim elbise

Dükkanda giy dene, burdan denediğini sipariş et.

:D

dükkanda aynı fiyat değilse ben de bişi bilmiyorum. bu morhipo falan işte anca "indirim merkezi" gibi bişi oluyo, bir sürü indirimleri internetten çat diye önüne koyuyor.

birkaç kere gördüm ben nike, mango aynı fiyata ürünleri dükkanda.

ayrıca tabii ki internetten takım elbise alınmaz. manyak mısınız :D

gidip denesen bile birebir tıpatıp aynısını gönderecekleri bir muamma yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

network dandik değil mi olm zaten genel olarak, gerçi kot tshirtlü beyazyakayım ben bilir kişi gibi konuşmayayım asd

nereden takım alıyorsun abi sen, network dandikse dandik olmayan ama ulaşılabilir hangi markaya gidiyorsun asdasda.

@internetten takım elbise konusunda : eğer mağazada değişim hakkı sunmuyorlarsa almak baya tehlikeli. ki sunmazlar genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim toplam 3 (biri zten çok eski 52 ama 50'yim arıtk bol geliyo falan, 2 de sen ona) tane var zaten ve yılda belki 5 gün bilemedin 6 gün giyiyorumdur. bilir kişi gibi konuşmayayım diyip zaten yorumu iptal etmiştim asd networksever qızlara yanlış olduysa sori. ama en son alırken network denedim birkaç tane beğenmedim kumaşını falan ve bi de aynı numara pantolon biraz dar geldi beli. aynı fiyat seviyesinde slim kığılı aldım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...