fenn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 http://www.morhipo.com/kampanya/liste/42034/network-erkek#stt=sort_1%401057_32418%401064_32472&pg=0&ps=21&ch=0&os=0&hf=&prv=1064 Nereye açacağıma karar veremediğim için buraya açıyorum. Yazan rakamlara göre güzel indirimler var. ihtiyacı olan değerlendirilebilinir. Komikli Not: Network te patronun oğlu mevkisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ürün tükenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 gidip giyip denemeden nasi olcak takim elbise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 bu kadar indirim mi olur lan, kesin bi pislik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 senko said: gidip giyip denemeden nasi olcak takim elbise Dükkanda giy dene, burdan denediğini sipariş et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ben geçende 350'ye kığılı aldım yanında kravat ve gömlek de hediyeydi. bence o kadar da über fırsat değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 kumasin kalitesine/dikimine/kesimine bakip degerendirmek lazim 110s 120s sanirim o indirimdekiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 eyvallah kardeş 5 tane aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 network dandik değil mi olm zaten genel olarak, gerçi kot tshirtlü beyazyakayım ben bilir kişi gibi konuşmayayım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 neye kisayla dandik f/p urunleri yapiyor adamlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 bu fiyata göre gayet kaliteli ürünleri var. Hani sırf ucuz diye giyin anlamı da çıkmasın. Giyilmeyecek gibi değil ki? Pazar malı filan değil sonuçta. Çok ucuzmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 internetten takım elbise almak nedir abi ya. emanet gibi duracak sonra görcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Remus said: senko said: gidip giyip denemeden nasi olcak takim elbise Dükkanda giy dene, burdan denediğini sipariş et. :D dükkanda aynı fiyat değilse ben de bişi bilmiyorum. bu morhipo falan işte anca "indirim merkezi" gibi bişi oluyo, bir sürü indirimleri internetten çat diye önüne koyuyor. birkaç kere gördüm ben nike, mango aynı fiyata ürünleri dükkanda. ayrıca tabii ki internetten takım elbise alınmaz. manyak mısınız :D gidip denesen bile birebir tıpatıp aynısını gönderecekleri bir muamma yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 network kalitelidir, ben de mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Keşke eski yunan filozofları mağazada deneyip internetten sipariş vermek hakkında da bir iki yazıp çizseymiş. Değinilesi bir etik mevzusu atlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Silphatos said: network dandik değil mi olm zaten genel olarak, gerçi kot tshirtlü beyazyakayım ben bilir kişi gibi konuşmayayım asd nereden takım alıyorsun abi sen, network dandikse dandik olmayan ama ulaşılabilir hangi markaya gidiyorsun asdasda. @internetten takım elbise konusunda : eğer mağazada değişim hakkı sunmuyorlarsa almak baya tehlikeli. ki sunmazlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Massimo Dutti dediğin lige giriyor sanırım hem kalitesi fena değil, hem bir üst markalara göre çok daha ulaşılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 massimo networkun 1 yada 2 tık altında fiyat olarak ben bütün casual alışverişimi massimo'dan yapıyorum ya network'ten. network genel olarak daha iyi kalite olarak ama ikisinin tarzları birbirine çok yakın. takım konusunda network her türlü eziyor şahsi görüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 abi benim toplam 3 (biri zten çok eski 52 ama 50'yim arıtk bol geliyo falan, 2 de sen ona) tane var zaten ve yılda belki 5 gün bilemedin 6 gün giyiyorumdur. bilir kişi gibi konuşmayayım diyip zaten yorumu iptal etmiştim asd networksever qızlara yanlış olduysa sori. ama en son alırken network denedim birkaç tane beğenmedim kumaşını falan ve bi de aynı numara pantolon biraz dar geldi beli. aynı fiyat seviyesinde slim kığılı aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar