KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 13,14,30a kesinlikle karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 33 beni bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 al işte. tipik alamancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 beni mezeler bozar, ben de 33 ü bozarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Beyler son noktayı koyuyorum, daha da uzamasın bu konu; http://prntscr.com/9lzb43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Bu arada, imamizer said: aslında hafiften senin yaşında birisiyle birlikte olmazdım ama sen daha olgun ve ne istediğini bilen birisin de. sonra şaraptan bir yudum al. hmm diye ses çıkar, düşünür gibi. 1983 kışında fransada mahsülü don vurmuştu, o senenin şaraplarında reçinemsi bir tat bu donun eseridir. sonra o yılın şarapları o kadar ünlendi ki, şarap üreticileri takip eden yıllarda o tadı taklit etmek için türlü uğraşlara girdiler. bu şarapta o tadı çok net alabilirsin bak. falan diye saçmala abi asdfghjk Yanaklarımı ısırdım kahkaha atmamak için iş yerinde ne adamsın ya, ginaly ve senin heykelini istiyorum bu forumda ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 ahahahaha. ya ben uzun uzun ağlayan şarap tarifi yapacaktım, sonra vaz geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 seele kucukken topun angaraya mi kacti hayirdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 La yorum yapmışım en son buraya , 3 saatte 10 sayfa yazılmış , ben en son nerdeydiim neler olmuş , sleeping 10 sayfa konuşulmuş. Özet geçse ya biri sevabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 mithat hem işsizsin hem tembel. nasıl olacak? kim neden seni işe alsın mithat. neden mithat, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 pascalnouman said: seele kucukken topun angaraya mi kacti hayirdir ? almanyaya ilk gittiğine angara bebeleri haraca bağlamış bunu diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 bingildak said: mithat hem işsizsin hem tembel. nasıl olacak? kim neden seni işe alsın mithat. neden mithat, neden? işim var lan işe gidiyom ben . He beni neden işe aldılar veya başkası neden işe alsın onu bilmiyorum dasfasdfasdf bence de almasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 barbu said: Editor said: 23 çok genç diyenlermi var ? daha yeni yetme ünililer sex partileri yapıyorlan üstkatta hepsi baksanız 18-19 yaş ve elemanlarda genelde 24-26 yaş arası ey gidi paticik çok yaşlanmış Seni çağırmadılar mı :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 22-23 cok genc degil ya. normal buluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sesleri duya duya senlendir ortaligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 dasaaa said: 22-23 cok genc degil ya. normal buluyorum ben. neyi normal olm çocuk gibi bişi 22 demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 değil olm 25'ten sonra selülit falan ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 olgunluk, kişilik olarak gibisi fazla. kişiliği oturmamış kadınla/adamla birlikte olmak saç ağartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Abi başlığı açan adama ne yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 erkek yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 imamizer said: aslında hafiften senin yaşında birisiyle birlikte olmazdım ama sen daha olgun ve ne istediğini bilen birisin de. sonra şaraptan bir yudum al. hmm diye ses çıkar, düşünür gibi. 1983 kışında fransada mahsülü don vurmuştu, o senenin şaraplarında reçinemsi bir tat bu donun eseridir. sonra o yılın şarapları o kadar ünlendi ki, şarap üreticileri takip eden yıllarda o tadı taklit etmek için türlü uğraşlara girdiler. bu şarapta o tadı çok net alabilirsin bak. falan diye saçmala abi asdfghjk http://i.giphy.com/LmFVu2rj1SUdW.gif AHHAHAHAH sonra da bu şekilde ayağa kalkıp bi yerlere yürüsün 1-2 dakika yok olsun, kadına düşünme vakti versin. döndüğünde kadın kıvama gelmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 imam bir canavar yarattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 kiz acip wikiden baksin 83 donuna, bisey cikmasin, sen de eve siseyle gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 en üzücü kısmı ise kızla el ense göte şaplak bi arkadaşlık ya da olur da sevgili olursan o sabah 5'te kalkmalar sokaklarda yürümeler falan üzücü oluyor sdfs. kızın haberi bile yok. yarın öbürgün belki watsaptan naber götoş diyecek sana arkadaş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 aquila said: kiz acip wikiden baksin 83 donuna, bisey cikmasin, sen de eve siseyle gidersin. kiz erkekle birlikteyken wiki aciyorsa erkek iliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar