Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gençlerbirliği, Yılmaz Vural'ın Görevine Son Verdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anasını sattığımın memleletinde sözleşmeler insan gibi yapılsa, sonrasında tazminatı boru gibi döşeseler futbol da 100 sene ilerler. sadece sözle sözleşme yapıyor adamlar, başkanlar da yerli hocayı mendil gibi atıyor.
Mesaj tarihi:
Xaero said:

http://www.sondakika.com/haber/haber-genclerbirligi-yilmaz-vural-in-gorevine-son-8012918/

Şaka gibi valla...

ahahahahahahahaha
ya beni bu konu ile ilgili 2 laf ediyorum diye perşembe mi, cuma günü mü yayından attı radyo sporda özgür sancar.
ahahahahahahahaha
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

bir radyo yayınından kovulmayı nasıl başardın abi?

özgür sancar yayında ilhan cavcav'ın haftasonu fenerbahçe maçından sonra "1-2si hariç türkiyedeki tüm antrenörleri, teknik direktörleri cebimden çıkarırırım" demesi ile ilgili olarak "ilhan cavcav benim çok sevdiğim, saygı duyduğum bir büyüğüm. Şöyle tecrübeli, böyle yönetici,vs.vs." diye yağladıktan sonra "ama bu konuda kendisine katılmıyorum" dedi.

Ben de yayına bağlanıp "siz gazeteciler bu fatih terim konusunda da, emre belözoğlu konusunda da, işte şimdi sizin yaptığınız gibi ilhan cavcav konusunda da <> gazetecilik yaparsanız ne ilhan cavcav böyle bir açıklama yapabilir, ne fatih terim basın toplantısında gazeteci azarlar. Böyle bir açıklama yapan adamın yanında çalışmaya başlaması ise Yılmaz Vural'a yakışmadı" gibi bir şeyler demeye başladım ki,
"bir dakika,bir dakika,ben 37 yaşımdayım, gazeteciliği senden mi öğreneceğim?" dedi ve yanındaki selçuk isimli radyocu "alalım yayından" dedi. arkamdan da sallayıp durdular.

ama haklı çıktım. ne gam,ne keder.
B)-
Mesaj tarihi:
Yılmaz Vural fıs adam değil ya, sadece geri zekalı.

Onun oynatmaya çalıştığı ve oynatabildiği futbolun kalitesine bu ülkedeki yerli TD'lerin yarısından fazlası çıkamıyor ama salak olduğundan ötürü hep başına saçma saçma şeyler geliyor.

Seçici bir adam değil her şeyden önce, biraz seçici olsa CV'si daha temiz kalır ve daha çok değer görürdü. Mesela sen şimdi gelip şu Gençlerde çalışmayı neden kabul ettin?

Elazığspor'dayken de Fener'den teklif gelecek diye teklif gelmeden direkt istifa edip, beklemeye başlamıştı. Mal ulan sana FB niye gelsin...

Ya da her zaman küme düşmesi garanti olan takıma atlıyor, kimsenin bulaşmak istemediği enkazlara giriyor "ben bunları kurtarır kahraman olurum" havasında ama toplasan 3 kere falan anca yapabildi bunu...

Bu tip salak bir adam olduğu için hiçbir zaman değer görmüyor ve görmeyecekte. Şahsen ben de bu yüzden zerre saygı duymuyorum...
  • Yeni Oluştur...