GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mayhem said: hoşgeldin bebegim ehiehi takılma sen buraya hem bakim döverim bak :) (seni choq sefiorum) bu arada balonunu patlatim ben senin askim..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır sadfpgospokspogkspo Alıntıla
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 pontipati said: okurken bi yandan da sertleştim. allah ikisinin de belasını versin asdfghjklahhuaea Alıntıla
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Xeph said: http://www.titantalk.com/forums/attachments/titan-general-discussion/118976d1301695230-whats-modified-addiction-stuff-i_like_where_this_thread_is_going.jpg colossus mu bu ? bindim ben buna oysa sdsfs topic hakkında yorumdan kaçınıyorum, sırf 16 yaşına gelmesin diye çocuk yapmaktan vazgeçebilirm böyleleri yüzünden Alıntıla
benjani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://images.wikia.com/villains/images/5/5c/Shoot_Me.jpg Alıntıla
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 erkekliğimi kaybettim hükümsüzdür Alıntıla
Somon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 kahve içip evde tarzan gibi dolaşmak aughdfj Alıntıla
0ne Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sparkcaster said: ilk sayfa çok korkunç lan Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 hahahaha ilk sayfa çok iyi hahuauahsduıhasdhuasd Alıntıla
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Aluriel said: ulan biz de ergen olduk da hortumla dövmelik olamdık hiç ya. bu ney lan Alıntıla
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 http://nooooooooooooooo.com/vader.jpg Alıntıla
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 ilk sayfalar gerçekten facia Alıntıla
lemuria Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 cok afedersiniz ama... AHAHAHAHAHAHAH öhm.. Alıntıla
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Cidden ibretlikmiş ilk sayfalar. Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 mayhem internet üzerinden kimliğini yoketse yeridir. Alıntıla
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 çekilişe girer gene kazanır gururunu. merak etmeyin. Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mayhem said: Merhaba arkadaşlar. Az önce eczaneden gidip kondom almam gerekiyordu içeri girdim ve durex istediğimi belirttim, vitrinde baktım çeşitlere bu diyip hemen aldım.. Eve geldim actım paketi özellikleri şunlar: Elite: daha ince, daha fazla kremli prezervatif ve uyarıları: Hiçbir korunma yöntemi hamilelik, HIV veya cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmada %80 güvenirlik sağlayamamaktadır. Yazıyor.. Tırstım.. Paketide açtım geri veremem.. İnce seviyorum ben her zaman ama durex 'te ilk defa bu olayla karsı karsıyayım. Garanti vermiyor adamlar. Fotoğraf:[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.