Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yengenis geldiiiiiiiiii.....

i_died_for_you

Öne çıkan mesajlar

Mayhem said:

hoşgeldin bebegim ehiehi takılma sen buraya hem bakim döverim bak :)

(seni choq sefiorum)

bu arada balonunu patlatim ben senin askim..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır

sadfpgospokspogkspo
Sosyal ağlarda paylaş

Xeph said:

http://www.titantalk.com/forums/attachments/titan-general-discussion/118976d1301695230-whats-modified-addiction-stuff-i_like_where_this_thread_is_going.jpg

colossus mu bu ? bindim ben buna oysa sdsfs

topic hakkında yorumdan kaçınıyorum, sırf 16 yaşına gelmesin diye çocuk yapmaktan vazgeçebilirm böyleleri yüzünden
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:

Merhaba arkadaşlar.
Az önce eczaneden gidip kondom almam gerekiyordu içeri girdim ve durex istediğimi belirttim, vitrinde baktım çeşitlere bu diyip hemen aldım..
Eve geldim actım paketi özellikleri şunlar:

Elite: daha ince, daha fazla kremli prezervatif

ve uyarıları: Hiçbir korunma yöntemi hamilelik, HIV veya cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmada %80 güvenirlik sağlayamamaktadır.
Yazıyor.. Tırstım.. Paketide açtım geri veremem.. İnce seviyorum ben her zaman ama durex 'te ilk defa bu olayla karsı karsıyayım. Garanti vermiyor adamlar.

Fotoğraf:
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...