tambjk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Arkadaşlarla rezervasyon yaptık izmirde otelde 20+ kişi. İstanbuldan dahil olacağız plana, ödemeler yapıldı. Ama şansımıza da kar yağacağı tuttu. Çarşamba gecesi başlayacağı söyleniyor, ne kadar etkili olur kestirmesi zor. Bizde çarşamba gecesi yada perşembe sabah çıkmayı planlıyoruz, 3 yekişkin 1 çocuk(2yaş) ile. İstanbul izmir yolunu karlı havada araç kullanarak gitmiş olan var mı? Bizi ne gibi zorluklar bekliyor? Ataşehir den yenikapı, oradan feribot ile bandırma da yapabiliriz. Yada eskihisardan yardırabiliriz. Böylelikle yalovadan sonraki dağlık yolu atlatmış oluyoruz. Güzegah üzerinde yol çalışmaları nasıl? Kar tutarmı hemen? 4 mevsim lastik var, kar lastiği ve zincir taktırma arasında kaldım. Lastikler +700TL gibi ilave masraf çıkarmakta ama aldım mı da bikaç sene kullanırım diyorum. Yada çıkma mı bulsam ki vakit dar nereden bulacağım? Uçak fiyatları uçmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kar lastiği mecburi değil mi bi de istanbul izmir arasını kar var diye kafaya takıyorsan sivas erzurum arasını nasıl hayal ediyorsun acaba :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ticariye mecburi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Ticari araçlara mecburi :) Haklısın da işin ucunda yolda esir kalmak var, temkinli davranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 istanbul izmir arasında esir kalmazsın merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 abartmayın yahu yolculuğu etkileyecek bir kar olmaz. biraz osuruktan nem kapmak gibi olmuş. denildiği gibi erzurum'a gitmiyosunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kar lastiği mecburi değil genel olarak, bölgesel olarak olabilir ama o yolda olcağını sanmam. yenikapı'dan geçerseniz daha rahat edersiniz ama üşeniyorsanız karşıya geçmeye veya trafiğin ters olcağı bi saatse yalovadan geçin. çok sanmıyorum karlık sıkıntılı bir durum olcağını, çok isterseniz zincir bulundurun araçta ama ben olsam duruma göre gerektiğinde girer bi benzinlikten alırdım. yol çalışmaları var ama yalova içi dışında yolu etkileyen bir durum yoktu 2 ay öncesine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Geçen sene tam bu zamanlar:) http://www.milliyet.com.tr/izmir-istanbul-karayolu-ulasima-gundem-1992001/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ya istanbul sürüşü zorlayacak kar en son 10-15 sene önce filan yağdı. Onun dışında çimler üzerinde 3-4cm kar max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 tır kaza yapmis kapanir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Subtle "atasehirde oturuyorum. Yilbasina arkadaslarla izmirde otel tuttuk sabah kadar icicez XD" mesaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hem de 500TL'lik rezervasyon. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hangisi daha kolayina gidiyorsa be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 just another, "paramızla rezil olduk" senaryo girişi gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 o kadar zengin olsam basar parayı alırdım uçak biletini emin olun, kar ile lastik(çıkma bide) ile sabahın 7 sinde ucuz uçak biletleri ile uğraşmazdım:) Kırk yılın başında bi plan yaptık, üzülürüm yandığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Genelde İstanbul - İzmir arası temiz olur. İzmir'e girerken Sabuncubeli'nde sıkıntı yaşama ihtimalin yok değil. Ancak geri kalan hiç bir yerlerde çok ekstra durumlar harici sorun olmaz gibi geliyor. Sabuncubeli'ni de çok ekstrem kar yağmadığı müddetçe temiz tutuyorlar. (İzmir'in İstanbul ve daha önemlisi Manisa bağlantısını sağladığı için.) Koyduğun linkteki zamanı hatırlıyorum. Doğru abzürt bir kar yağışı vardı. Uçak için 1100 lira bence biraz gereksiz. Sakın sakın Eskihisar üzerinden gideyim deme. Çok gülerim. Muhtemelen yeni yıla vapur bekleyerek gidersiniz. Bandırma vapuru ise oldukça mantıklı. Eski işimde İstanbul'a ne zaman gidilecek olsa Bandırma vapurunu kullandık. Çok kullanışlı oluyor gerçekten. Hem ufaklık için de rahat olur. Yalnız kar yağarsa sorun değil de fırtına mırtına çıkarsa vapurun iptal olma ihtimali de var. Kardan ziyade Marmara'da fırtına olması kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Manisa ve izmir için accuweather ve diğer havadurumu sitelerinde o hafta için kar gözükmüyor, sabuncubelinde buzlanma fln olmadığı sürece pek sıkıntı yaşamam gibi. Yalova-bursa ve bursa-balıkesir arasında 2 dağlık bölge var, o yollardan çekiniyorum. Perşembe sabaha karşı 3-4 gibi çıkacağım eğer eskihisardan gidecek olursam. Feribot gişelerine bağlanan kestirmeden gelecek olursak feribot trafiğini minimize etmiş olurum. Bandırma feribotu ise yenikapıdan saat 7 de kalkıyor. İstanbulun sabah trafiğine takılma durumu- köprü geçicem fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 meteorolojiden yol tahmine de bakmanı öneririm; www.mgm.gov.tr/tahmin/karayollari-tahmin-sistemi.aspx#sfU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 sabaha karşı çık tam buzlanmanın hat safhada olduğu saatlerde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Fistan said: sabaha karşı çık tam buzlanmanın hat safhada olduğu saatlerde :d Bursa balıkesire manisaya vardığımda gün doğmuş olacak:) Feribottan da kayacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 araç ile bandırma üzerinden aslında baya problemsiz öneririm her yaz öle yapıyorum kar lastiği alınır ama ilaç resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 en pahalısına bastım geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 İzmire cayır cayır gidersin arabayla. Hiç bir şey olmuyor yolda. Yani eskihisar. İstanbulda yaşıyorum izmirliyim. Tecrübe konuşuyor yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 geçen sene balıkesir'in orası kapanmıştı, baya rezillik yaşanmış.bebek ile sıkıntı olur öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Riske değmez boşver evde takıl güzelce bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar