GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hehahaha bu ne olm: Rusya'nın Krasnoyarsk bölgesi Sibirya2nın orta yerinde yılın bu zamanlarında ortalama sıcaklığın -30 olarak görüldüğü bir bölge. Hal böyle olunca bölgede yaşayanlar vakitlerinin çoğunu evde geçiriyorlar. Adı açıklanmayan 28 yaşında bir Krasnoyarsk sakini bir süre önce satın aldığı Fallout 4 oyununa bağımlı hale gelince hayatı alt üst oldu. Oyuna kendini fazla kaptıran genç adamın, oyun yüzünden öncelikle Noel tatilini iptal ettiğini ondan sonra uykusuzluk problemi çektiğini belirterek şikayette bulunduğu öğrenilirken, asıl büyük yıkımı artık kendisiyle ilgilenmediğini söyleyerek evi terk eden karısının ardından yaşadığı anlaşıldı. Fallout 4 oynamaya başladığından beri yemek yemeyen, uyumayan ve karısıyla ilgilenmeyen genç adam oyunun yapımcısı Bethesda Game Studios'a 7.000 dolarlık tazminat davası açtı. http://www.radikal.com.tr/radikalist/fallout-4-yuzunden-esinden-olunca-yapimci-firmayi-dava-etti-1495062/ SAM DİKKAT ET sdklfjdskljf (şaka şaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 hehe cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 İlk değil bi kaç haber daha çıktı böyle reklam kafasında. Bakın oyunumuz ne kadar bağımlılık yapıyor ehere mehere =DD Onları gerçek sanıp açmış olabilir bu rus. Sam her power armor giydiğinde orgasm olmaktan yazık kurudu bitti çocuk enerji kalmadı vücudunda, dava mava açmakla uğraşacak mecali yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 bethesda şokkkk ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Benim kocamda okadar kötü oyunlar oynasa bende birakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 R E K T E K T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Cuce said: Benim kocamda okadar kötü oyunlar oynasa bende birakirim ahaahahhahaah oalbilir bak bu. "o kadar kötü şeyler oynuyor ki evlilik birliği benim için dayanılmaz bir hale geldi" EDIT: olm ilk defa böyle bir topic açtım çok heyecanlıyım bundan önceki topiclerim hep doğum günümü kutlamanız için açtığım birde kahvemden böcek çıkan topicdi. bide 2 kere bilgisayarım bozuldu ona açtım. bide araba için açmıştım... düşündüm de açmışım aslında ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 dava açarsam "2015'te hiç keyif alamadım başka oyundan sizin yüzünüzden" diye açarım ancak, tek onun için sitemim var bethesda'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Sam said: dava açarsam "2015'te hiç keyif alamadım başka oyundan sizin yüzünüzden" diye açarım ancak, tek onun için sitemim var bethesda'ya. yhaaa dslkşfjdsk sam ölcem senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Cuce said: Benim kocamda okadar kötü oyunlar oynasa bende birakirim R E K T E K K E T K E R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Yaptığı bağımlılık çok özel Efsane oyun yapımcımız Todd Howard amcaya Bir kilo lokum yollamanın yollarını arıyorum. Lokumlar Hacı Bekir olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Sam said: dava açarsam "2015'te hiç keyif alamadım başka oyundan sizin yüzünüzden" diye açarım ancak, tek onun için sitemim var bethesda'ya. http://s12.postimg.org/nmxo9cse5/onepostu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 kizilelma lik topicmis aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 GokTuRK said: Rusya gerisini okumadım kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 https://i.ytimg.com/vi/Po57OUIOmuo/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar