yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 niye diye sormuştum birine böyle tüylü müylü, nefes alıyo... demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 insandan tiksinen, huylanan insanlar da var, mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 İsim vermek gibi olmasın forumdan tipin birinin kız arkadaşı gelmişti bize, kedi sevmiyormuş. İlk duyduğum andan beri nefret ettim kızdan. Sonunda da ayrıldılar. Beter olsun, yüzü gülmesin bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 abi herhangi bi hayvanı herhangi sebepten dolayı sevmeyen tüm insanlardan uzak durucaksın. kalitesizdirler. seviyesizdirler. varoşturlar. fırsatını bulduğunda itin götüne sokucaksın daha senle muhattap olmaya sebep bile bulamasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Yok abi siz yanlış düşünüyorsunuz. Benim bi kız arkadaşım vardı (sevgili değil) kedilerden tiksinirdi. Kafede falan bi yerde otururken masanın altından kedi geçtiğinde huylanırdı, sürekli masanın altına bakardı kedi var mı diye, varsa derhal kovardı. İtiraf ediyim sırf bu huyundan dolayı uzaklaştım kızdan. Ama bu onun suçu değil, neyin neyiyse gelmiş girmiş işte genlerine. Elinde olan bi şey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 kedi sevmeme geni diye bişey yoktur. memdir o. nurture>nature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 yatmış yanıma mırıl mırıl uyuyor şimdi. bunu sevmeyen adam gitsin atlasın bir yerden. ama kafası üstüne atlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ben de hayvan sevmeyen insandan huylaniyorum. bi kasinti tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Fransuxa said: abi herhangi bi hayvanı herhangi sebepten dolayı sevmeyen tüm insanlardan uzak durucaksın. kalitesizdirler. seviyesizdirler. varoşturlar. fırsatını bulduğunda itin götüne sokucaksın daha senle muhattap olmaya sebep bile bulamasın diye. dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ab-bov ya forumun iqsu bugun yerlerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 benim babam da böyle. ama sevmemek, nefret etmek falan değil. tiksiniyor adam, HNNG falan oluyor. çok anormal bişey değil bence, kimisine de limon diyosun ağzı yüzü birbirine giriyo. onun bi değişiği işte. hemen de kediden nefret edenin nasınıskim moduna girmişsiniz çok komiksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 şeftali diyince kaşınan insanlar var kedi gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 seftali ayri. bak gene kasinti tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 KenshinHimura said: ab-bov ya forumun iqsu bugun yerlerde ya Sunu alintiladiktan sonra huylanma olayi psikolojik diyeyim. Bilmeden atip tutuyonuz yani. Tiksinme de oyle olabilir, tamamen soytarilik da olabilir. Kisi gerzek gerzek konusmuyosa, bunun bir sorun oldugunun farkindaysa ileri geri konusmaniz, kisinin insanligini yargilama iz kadar sacma bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bnm kopek var ayar oluyor kedilere Bi alistiramadim serefsizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Tiksinmek ve alerjisi olmak falan yadsımayacağım şeyler ama karşı dairede oturan ve koridorda kedi olduğu için kapısından çıkmaya korkan kadın beni benden alıyor açıkçası. Bütün hayatını kediden korkarak nasıl yaşarsın hayal bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Di mi? Bi insanin korkmayi secmesi ne kadar sacm... oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Oh wait...evet böyle bir şeyle psikolojik destek almadan yaşamak gerçekten de saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Psikolojik rahatsizligi olan kisi bunun bi rahatsizlik oldugunun farkinda olmuyor cogu zaman. Kabullenmesi vesaire cok uzun suruyor. Senin sacma olarak adlandirdigin seyin adi psikolojik rahatsizlik. Bunu "kediden korkarak nasil yasanir"a indirgeyip bunun "seni senden almasi" ise yine bu sorunun bir parcasi. Kadini elinden tut psikolaga gotur demiyorum ama igneyi baskasina batirirken cuvaldizi kendine batir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bence senin psikolojik destege ihtiyacın var. Apartmanda kedi beslemek de bizim milletimize yakısan bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 zipzip said: İsim vermek gibi olmasın forumdan tipin birinin kız arkadaşı gelmişti bize, kedi sevmiyormuş. İlk duyduğum andan beri nefret ettim kızdan. Sonunda da ayrıldılar. Beter olsun, yüzü gülmesin bi daha. dostum bi sabah uyandıgında yorganın altında kedi kafası bulmak mı istiyorsun sen? benim hatun senin eve gelmedi, zaten yaklasmaz bile ama olsun sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 diyorum ne diyo bu asşgksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ulkemizde hayvanseverligin eve kedi almak ve sokak kedisi/kopegi basini oksamaktan ibaret oludugu icin, aaa kedi sevmeyen olsun tabirlerinin soylenmesi gayet normal. bana kalirsa bir insanin bir hayvandan korkmasi/tiksinmesi, veyahut o hayvan ile ayni evde/ortamda bulunmamak istememesi gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ağzından örümcek çıkan kız gifine demediğinizi bırakmadınız la. örümcekten korkmak-tiksinmek normal de kedi mi saçma.korkunun mantıklı bi açıklamaya ihtiyacı yok.tiksinme zaten ayrı bişiy eliyle hamamböceği öldüren var ben evi yakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar