Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediden tiksinen, huylanan insanlar

yildirimokur

Öne çıkan mesajlar

Yok abi siz yanlış düşünüyorsunuz. Benim bi kız arkadaşım vardı (sevgili değil) kedilerden tiksinirdi. Kafede falan bi yerde otururken masanın altından kedi geçtiğinde huylanırdı, sürekli masanın altına bakardı kedi var mı diye, varsa derhal kovardı. İtiraf ediyim sırf bu huyundan dolayı uzaklaştım kızdan. Ama bu onun suçu değil, neyin neyiyse gelmiş girmiş işte genlerine. Elinde olan bi şey değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

benim babam da böyle. ama sevmemek, nefret etmek falan değil. tiksiniyor adam, HNNG falan oluyor. çok anormal bişey değil bence, kimisine de limon diyosun ağzı yüzü birbirine giriyo. onun bi değişiği işte.

hemen de kediden nefret edenin nasınıskim moduna girmişsiniz çok komiksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

ab-bov ya forumun iqsu bugun yerlerde ya

Sunu alintiladiktan sonra huylanma olayi psikolojik diyeyim. Bilmeden atip tutuyonuz yani. Tiksinme de oyle olabilir, tamamen soytarilik da olabilir. Kisi gerzek gerzek konusmuyosa, bunun bir sorun oldugunun farkindaysa ileri geri konusmaniz, kisinin insanligini yargilama iz kadar sacma bisey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Psikolojik rahatsizligi olan kisi bunun bi rahatsizlik oldugunun farkinda olmuyor cogu zaman. Kabullenmesi vesaire cok uzun suruyor. Senin sacma olarak adlandirdigin seyin adi psikolojik rahatsizlik. Bunu "kediden korkarak nasil yasanir"a indirgeyip bunun "seni senden almasi" ise yine bu sorunun bir parcasi.

Kadini elinden tut psikolaga gotur demiyorum ama igneyi baskasina batirirken cuvaldizi kendine batir iste.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

İsim vermek gibi olmasın forumdan tipin birinin kız arkadaşı gelmişti bize, kedi sevmiyormuş. İlk duyduğum andan beri nefret ettim kızdan. Sonunda da ayrıldılar. Beter olsun, yüzü gülmesin bi daha.

dostum bi sabah uyandıgında yorganın altında kedi kafası bulmak mı istiyorsun sen? benim hatun senin eve gelmedi, zaten yaklasmaz bile ama olsun sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

ulkemizde hayvanseverligin eve kedi almak ve sokak kedisi/kopegi basini oksamaktan ibaret oludugu icin, aaa kedi sevmeyen olsun tabirlerinin soylenmesi gayet normal.

bana kalirsa bir insanin bir hayvandan korkmasi/tiksinmesi, veyahut o hayvan ile ayni evde/ortamda bulunmamak istememesi gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...