imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Belki vatanını ozluyordur. Tarhana bulgur sayikliyordur. Kpss ye kasıp memur olma hayalleri var belki. Niye olmasın yani. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Sen git yıllarca World of Warcraft üzerinde çalışan bir Türk ol, oyuna tek Türk referansı koyma. İnsan bi easter egg çakar yahu. Bedesta bile ATAMIN İMZASINI koydu FO4'e. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 tek tük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Bayrak mı assın yani onu mu istiyorsunuz dsakghsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Var wowda, hakkari trolleri var iste afederdiniz kurt bunlar. Troller neden bole bolunmus kendi aralarinda anladamiyor sanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Orclar turk bide shamanistler ama legion esittir islam, agzina miciyor orclarin. Fel enerjisi filan bu yuzden yesil. Mekanin ucmag olsun doomhammer atam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 paranın kölesi olacak insanlar baya bi bok atmış lan adama. vay mns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 paranın kölesiyim ama köle olacak bir param yok, o yüzden ben iyi yapmış diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 başarılı insanlara 'şöyle yapsın böyle yapsın' 'mal' falan gibi şeylerin söylendiği. tanımadan etmeden sıfır saygıyla dümdüz dalındığı forum. yani türkiye gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 şey dendi mi acaba? Mesela yurtdışındaki şirketlerde;"Sen bizi yüzüstü bıraktın bir daha silksen burada çalışamazsın" durumu yok. Adam 2 ay sonra yeni hayatından sıkılıp Blizzard'a rahatça dönebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 EA Games'e başvurdum bende. Reddettiler sadf Blizzard listede, benlik pozisyon açılırsa atlayacağım üstüne. Aslında bir pozisyon vardı ama temporary contract idi salladım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Adam oyungezere güzenli yazıyor, şubat ayında bu konuyu baya güzel anlatmış orda. Netten bulamadım bulsam koyacaktım yazıyı. Ama yazı başında şuna benzer bir lafı vardı. "Müdürüm 'hata yaptığını anladığında geri gel kapımız sana açık' dedi. 'Anlarsan' demedi 'anladığında' dedi" Yani adamın kesin hata yaptığını düşünüyor çalışma arkadaşları bile, bakalım kendi düşüncesi ne olacak zaman geçtikçe. Zaten yazıyı da şuna benzer bir havada bitirmişti. "Kürkçü dükkanına mı dönecem, yoksa bir çiflikte mi olacak sonum bilmiyorum." gibi bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 size ne amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Lectre said: başarılı insanı boklamakla alakası yok bir insanın blizzarddan heleki bunu dream job olarak tanımlıyorsa, bu yaşında ayrılması gerizekalılıktan öteye gidemez, tüm kalbimde işsiz kalıp sokaklara kadar düşmesini diliyorum. sen kimsin ki birader? senin gibi adama soracak olsa ne yapacağı en baştan oraya giremezdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Bence adam hayatı boyunca pişman olacak. O kadar Blizzort hediyesinden mahrum kalacak, anahtarlık-çakmak, peluş dragon, geroş dildosu vs vs. (ha bide blizzort-ece-ajandası). Yazık etti kendine..Maaşı bırak aldığı hediyeler burdan ay a yol olur tey tey. Olta elimde bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Kiz cocumusn napcan ya pelusu esantiyonu. Bosa gitmesin olta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 moriarty said: size ne amk. sonunda biri söylemiş ya. adamın sıçarken verdiği karara ne mikro analiz yaptınız arkadaş. sanki çok matah bir olaymış gibi. canı öyle istemiş basmış geçmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Ya tüm olay aslında şu; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 olm adam okudu burayi ve gotuyle guldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 pic or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ass or didn't laugh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 koskoca blizzardin tek turk calisanina yakismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 bliz hq'ya baklava yollayalım adama zam yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 blizzarddaki adama bile arda turan muamelesi cekiilmiş amk. ne ezik milletiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 hani arda turanla yatıp kalkıyoruz ya her haber bülteninde. arda şöyle yaptı arda böyle soktu arda donunda boyle salladı gibi salak salak haberlere maruz kalmamız yetmiyor gibi bi de onun türevlerini forumda göüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar