Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben iş görüşmesinde patronu kovuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 http://capsizm.com/capsler/atma-ziya-capsi.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 zenginleri öldürelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Olm eline yildiz tornabida, sarjli, alyan falan almak insanliga giris 1 amk. Sosyal mezunu bile olsa lamba falan degistirebiliyo mu diye bakmak lazim. Ama gaza gelip tungstenle yuksek basinc sodyum ampulu ayirt etmesini istemeyin elemandan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 abi bizim cahiller allen anahtarini alyan mi yapmis, yoksa alien diye bi anahtar daha mi var? sipeyskeyk said: İş görüşmesinde kendi şartlarını kabul ettirmek artistlik yapmak falan abacus bilgisayar gibi dünya çapında şirketlerde işe yarıyor olabilir.. Fakat, ciddi multi national bir şirkette biz sizi ararızı cebine koyar çıkarsın. :) muahahahahah. harbi lan gorev tanimlarinin belli oldugu, gelen muhendise "sen arabanin tekerlerini de degistirebiliyordun degil mi? soyle bi cila atsan da arabaya gorsek ne kadar iyi otomotiv muhendisiymissin!" muamelesi yapilmadigi, patronun "ben her seyi biliyorum! dur bak seni de deneyecegim" demedigi isletmelere girmeye calismak daha bir dogru. yoksa bi sekilde paraya konmus bu kodamanlarin yaninda omrunuz curur. yazik olur. mutlu calisin, cok calisin, gercekten kusursuzu hedefleyerek calisin. ama bu adamlara degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 barnacle said: alyan hangisiydi? makina mühendisiyim abi alyan takımı portifin altında kalmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 esasinda onu adi hex key mis..allen markasi imis..yani allen marka hex keylerden bahsediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 mühendisler ne çekiyor be. ülkede elini sallasan mühendise çarpıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Bir de yeni farkettim, fabrikada üretim birimlerinden birinin sorumluluğunu taşıyacak mühendise 2.5 , 3k veririz demiş adam. Hakikaten ne çekiyor mühendisler ya, salaklık mühendislik okumak şu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kaç verecekti 15k'dan mı başlasın mühendis maaşları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bi oku bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Patates bayrağı almış cahillik konusunda optan. Kod yazmakla örnek vermiş. Yazılımda adamı ise alırken program yazdirdiklarini sanmıyorum. Temel bilgi ölçerler genelde. Adama işi öğretmeden üretim yap demek tam türk kafası ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olm patitis muhendisi bile gelmis topacta hikayesini anlatıyor, ne kadan eglendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Madcat said: Patates bayrağı almış cahillik konusunda optan. Kod yazmakla örnek vermiş. Yazılımda adamı ise alırken program yazdirdiklarini sanmıyorum. Temel bilgi ölçerler genelde. Adama işi öğretmeden üretim yap demek tam türk kafası ya ahaha yazdırıyolar da al yaz hadi hadi hadi diye değil. en kötü bi algoritma veriyo falan bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 kod yazdiriyolar genelde. sort search ivir zivir seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 çatır çatır yazdırıyorlar ilk girerken çatır çatır reverse linked list yazmıştım. c'de bir de, pointer'lı pointer'lı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ben yazamiyorum mesela, o yuzden issizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Londra da ve Türkiye de tanıdığım Türk mühendisler hiç hakkettikleri yerde değiller bence. Edit: en yakınından Kız kardeşim mühendis yüksel inşaatta taksim metrosunu yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 tek basina mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 creative mode'da yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ahahaHa hepsini de okudum. Engineer koku Engine'den gelmiyor. devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kod mu yazdırıyorlar... vay cahil patronlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Koddan ziyade algoritma sorduklarını biliyorum ben, kod yazdıran da olabilir. Yine de tabii kod yazdırmanın eşleniği konuyla ilgili yazılı sınav falan yaptırmak olabilir pratik bir problemle ilgili (okul bilgisiyle "real life case" irdeleme metodolojisi, normal olur). Yoksa "makina sök tak çalıştır bakalım" diyip sonra da ustabaşı daha hızlı diye kıyaslamanın elle tutulur hiçbir yanı yok. Bizim köşebaşınadki bakkal Remzi abi daha kurumsal çalışıyor yeni mezuna alet sök-tak yaptırtan şirketten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Kod yazdırma da tartışılan bişey şu an recruiting için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 kod yazdırmak çoğu durumda tekerleği yeniden icat ettitmek değil mi adama? bi problem verip nasıl çözersin diye sormak başka link list yada quick sort yazdırmak bambaşka şeyler. birinin yazılmışı var hazır her türlü. ama diğerinde senin çözüm üretebilme yeteneğini görmek istiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar