Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: Episode VIII / The Last Jedi [2017]

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Canım, senaryo diye birşey var, o zaman değiştireceklerdi final sekansını. Şuanki mantıkla bakarsak eğer Luke bu yaptığını son hamle olarak görüyorduysa ve ölecekse, kendi gelip Kylo'nun önünde Ben Kenobi gibi kaybolabilirdi. "I've failed you" derdi, özür dilerdi kylo'nun duygularıyla oynardı bir kez daha.
Resistance'a şov yapma olayını da başka türlü yapardı, X-wing ile gelirdi falan. Bin tane yöntem bulursun resistance'ı ateşleyecek aksiyon. Hem Kylo'ya karşı haksızlık yapmışsın, ortaya Sith çıkarmışsın, hemd e gelip artislik yapıyorsun omuz silkmeler falan.

Sosyal ağlarda paylaş

kylo ren kendi öldürmesin, iyice dark side a geçmesin-pişmanlıktan delürmesin diye uzaktan yaptı diye düşündüm, bunu düşünen tek kişi dğlmdir heralde.

Abi bide star wars da mantık aramayın plz. disney aldı sıçıp batırıp bırakır işte ne bekliyonuz, old repub filmleri yapsalar bari, değişik şeyler görsek.
Sosyal ağlarda paylaş

Mantık aramayın şunun senaryosunda harbi ya, öylesine yazılmış Disney tarafından işte sdsdfsd

Ewan McGregor ile anlaşmışlar, bu filmde de işte Obi Wan'ı bir şekilde koyalım demişler sonra mantıklı bir ekleme bulamayıp iptal etmişler. Yani 23948723948273 tane saçma sapan birleştirme şey mantıklı ama ona yer bulamadık sorry diyorlar.

Yani bu kadar saçmalığın içinde o da gelse gerçi onu da ekleyip konuşurduk ayrı da en azından senaryo oluşturulurken nasıl düşündüklerini görüyorsun asdfsdf

Ewan boşta mı? Çağır gelsin. *Ewan gelir* Aga geldin de şimdi ne yapsak ne yapsak, sen kenarda bekle az. Yoda'yı getirin hmmpss, yanına koyalım. hmm Abi sen git ya. Leia boşlukta uçsun şimdi burada, Obi Wan mı koysak acaba buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

abi kendi icinde harbi tutarli film. hani yeni nesil filmi sevmeme onyargisini da, sebeplerini de anliyorum ama..

ama herif zaten onceden bu kotulugun sonuclarini gormus, yasamis. daha buyumeden yok etmenin mantikli olacagi gibi hatali bir sonuca varmis ve de kendisini pisman hissediyor. gezegene gelip kendisini gizlemis, gezegenden cikisina sebep olabilecek her yolu kendisi kapatmis zaten. x wing falan yok... adam gemileri yakmis ak.

"gemisine atlayip gitseydi" demek cok sacma bu sartlar altinda.

adamlar kendi icine kapali, pisman ve de forcetan kendisini kopartmis bir skywalker'i guzel bir sekilde tanimlamis.zaten bundan sonra nasil bir faydasi olabilirdi bilemiyorum. bence gidebilecegi en iyi sekilde gitmis oldu.

milletin aksine jj'inkine gore rian'in cektigi film asiri derecede basarili. 1-2-3'e gore de basarili hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Canım, senaryo diye birşey var, o zaman değiştireceklerdi final sekansını. Şuanki mantıkla bakarsak eğer Luke bu yaptığını son hamle olarak görüyorduysa ve ölecekse, kendi gelip Kylo'nun önünde Ben Kenobi gibi kaybolabilirdi. "I've failed you" derdi, özür dilerdi kylo'nun duygularıyla oynardı bir kez daha.
Resistance'a şov yapma olayını da başka türlü yapardı, X-wing ile gelirdi falan. Bin tane yöntem bulursun resistance'ı ateşleyecek aksiyon. Hem Kylo'ya karşı haksızlık yapmışsın, ortaya Sith çıkarmışsın, hemd e gelip artislik yapıyorsun omuz silkmeler falan.

Tamam da sen kafanda belirlediğin senaryoyu göreceksin diye her şeyi değiştirmelerini bekliyorsun. Evet öyle kaybolabilirdi ama kaybolmak zorunda değildi ve öyle kaybolmadı. Gemisini gömmüş gitmiş adam. Neyle gelecek. Senin canının istediği sahneyi koymak için her şeyi baştan mı çekecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

neresi mantik hatasi ile dolu baskan?

"Canım, senaryo diye birşey var, o zaman değiştireceklerdi final sekansını."

bir mantik hatasindan bahsetmemissin de. atladin herhalde mantik hatasindan bahsetmeyi :)

begenmemek ayri bir konu, filmin cogunda da bir suru sacmalik var evet. (ben onceki mesajlarimda acik acik yazdim bam bam bam! buralari sacmaydi diye) ama filmin kendi icinde tutarli yerlerinden birisi luke'un son sahnesi.

ve hakem oynayın diyor
https://www.youtube.com/watch?v=aB-UKwO367s
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...