ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aMj2oj6_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 çok alakasız olmuş. yav adam yaşadıklarından sonra zaten hemen keseyimde kurtulayım diyo bir daha yok light a geçti darka geçti there is good in him diye bi ömür daha kasmıyım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Han solo filmininde konusu belli olmuş. Chewebacca ile tanışmaları ve onun nasıl Hana bağlandıgı yanında filmin kötü adamı da Lando olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=ep98a0mDiIc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 fdsfs ulan sabah sabah ne güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Livered said: Han solo filmininde konusu belli olmuş. Chewebacca ile tanışmaları ve onun nasıl Hana bağlandıgı yanında filmin kötü adamı da Lando olacakmış. çok heyecanlandırdı beni bu konu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 chewbacca'nin yanına 2 tane fluffy peluş koyduk mu tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Han solonun da rouge 1 gibi degisik bir havasi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 'The Last Jedi' Director Just Explained That Ending Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 LAN MORON RIAN... KİMSE HOLOGRAM YOLLAYAMAZ DEMİYOR, "NİYE YOLLUYOR ZATEN ÖLECEKSE" DİYOR. KUŞ BEYİNLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 ok o sahneyi begenmedin de alternatifi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Kendi gelse yaptıklarını yapamayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Canım, senaryo diye birşey var, o zaman değiştireceklerdi final sekansını. Şuanki mantıkla bakarsak eğer Luke bu yaptığını son hamle olarak görüyorduysa ve ölecekse, kendi gelip Kylo'nun önünde Ben Kenobi gibi kaybolabilirdi. "I've failed you" derdi, özür dilerdi kylo'nun duygularıyla oynardı bir kez daha. Resistance'a şov yapma olayını da başka türlü yapardı, X-wing ile gelirdi falan. Bin tane yöntem bulursun resistance'ı ateşleyecek aksiyon. Hem Kylo'ya karşı haksızlık yapmışsın, ortaya Sith çıkarmışsın, hemd e gelip artislik yapıyorsun omuz silkmeler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 kylo ren kendi öldürmesin, iyice dark side a geçmesin-pişmanlıktan delürmesin diye uzaktan yaptı diye düşündüm, bunu düşünen tek kişi dğlmdir heralde. Abi bide star wars da mantık aramayın plz. disney aldı sıçıp batırıp bırakır işte ne bekliyonuz, old repub filmleri yapsalar bari, değişik şeyler görsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 olm xwing ile oraya geleceğine snoke'a gitip onu kesseydi daha mantıklıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Mantık aramayın şunun senaryosunda harbi ya, öylesine yazılmış Disney tarafından işte sdsdfsd Ewan McGregor ile anlaşmışlar, bu filmde de işte Obi Wan'ı bir şekilde koyalım demişler sonra mantıklı bir ekleme bulamayıp iptal etmişler. Yani 23948723948273 tane saçma sapan birleştirme şey mantıklı ama ona yer bulamadık sorry diyorlar. Yani bu kadar saçmalığın içinde o da gelse gerçi onu da ekleyip konuşurduk ayrı da en azından senaryo oluşturulurken nasıl düşündüklerini görüyorsun asdfsdf Ewan boşta mı? Çağır gelsin. *Ewan gelir* Aga geldin de şimdi ne yapsak ne yapsak, sen kenarda bekle az. Yoda'yı getirin hmmpss, yanına koyalım. hmm Abi sen git ya. Leia boşlukta uçsun şimdi burada, Obi Wan mı koysak acaba buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 yodalı sahne için anlaşmışlardır muhtemelen. Yoda daha ucuza gelmiş olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 abi kendi icinde harbi tutarli film. hani yeni nesil filmi sevmeme onyargisini da, sebeplerini de anliyorum ama.. ama herif zaten onceden bu kotulugun sonuclarini gormus, yasamis. daha buyumeden yok etmenin mantikli olacagi gibi hatali bir sonuca varmis ve de kendisini pisman hissediyor. gezegene gelip kendisini gizlemis, gezegenden cikisina sebep olabilecek her yolu kendisi kapatmis zaten. x wing falan yok... adam gemileri yakmis ak. "gemisine atlayip gitseydi" demek cok sacma bu sartlar altinda. adamlar kendi icine kapali, pisman ve de forcetan kendisini kopartmis bir skywalker'i guzel bir sekilde tanimlamis.zaten bundan sonra nasil bir faydasi olabilirdi bilemiyorum. bence gidebilecegi en iyi sekilde gitmis oldu. milletin aksine jj'inkine gore rian'in cektigi film asiri derecede basarili. 1-2-3'e gore de basarili hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 LathspeLL said: Canım, senaryo diye birşey var, o zaman değiştireceklerdi final sekansını. Şuanki mantıkla bakarsak eğer Luke bu yaptığını son hamle olarak görüyorduysa ve ölecekse, kendi gelip Kylo'nun önünde Ben Kenobi gibi kaybolabilirdi. "I've failed you" derdi, özür dilerdi kylo'nun duygularıyla oynardı bir kez daha. Resistance'a şov yapma olayını da başka türlü yapardı, X-wing ile gelirdi falan. Bin tane yöntem bulursun resistance'ı ateşleyecek aksiyon. Hem Kylo'ya karşı haksızlık yapmışsın, ortaya Sith çıkarmışsın, hemd e gelip artislik yapıyorsun omuz silkmeler falan. Tamam da sen kafanda belirlediğin senaryoyu göreceksin diye her şeyi değiştirmelerini bekliyorsun. Evet öyle kaybolabilirdi ama kaybolmak zorunda değildi ve öyle kaybolmadı. Gemisini gömmüş gitmiş adam. Neyle gelecek. Senin canının istediği sahneyi koymak için her şeyi baştan mı çekecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Hayır, bir çok şey yapılabilir diyorum. Ama bu mantık hatalarıyla dolu, gerizekalı plotu yapmayacak, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Savunulacak, elle tutulur bir tarafi yok su filmin ya birakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 neresi mantik hatasi ile dolu baskan? "Canım, senaryo diye birşey var, o zaman değiştireceklerdi final sekansını." bir mantik hatasindan bahsetmemissin de. atladin herhalde mantik hatasindan bahsetmeyi :) begenmemek ayri bir konu, filmin cogunda da bir suru sacmalik var evet. (ben onceki mesajlarimda acik acik yazdim bam bam bam! buralari sacmaydi diye) ama filmin kendi icinde tutarli yerlerinden birisi luke'un son sahnesi. ve hakem oynayın diyor https://www.youtube.com/watch?v=aB-UKwO367s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Pati'nin "beğendim, beğenmedim" tartışmalarını severim ama şuna tutarlı ayrı bir boyut. Tutarsızlığı anlattım, binbir tane çözümü olduğunu da söyledim, sonuçta istediğini değiştirebilirsin. Zaten baştan sona değişmesi gerekiyor çünkü her yeri kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Kızlar sakin olun yahu, hala mı ateşli tartışmalar dönüyor. 7 sayfalık wot'um her şeyi bitirmiş olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2018 Ben orta yolu bulayım. star wars olarak kötü 2017 de izlediğim diğer tüm filmlerden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar