senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 burda vizyona bile girmiyor onun yerine fatih akın filmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Perşembe 11:20 Ankamall IMAX. Spoiler vermeyin or else there will be blood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 okyanus ötesinden gelebilecek spoiler riski ne zaman başlıyor abi? ona göre her şeyi kapatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 galiba onlarda cuma ya. o yüzden bizlerin spoiler verme ihtimali daha fazla o taraflara. bizde ilginç bir şekilde popüler filmler erken giriyor vizyona 2 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 oha hakikaten öyleymiş. nasıl olur böyle bişey ya çok acaip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 öyle abi. amerika'da falan ben hiç duymadım erken vizyona giren film. hep cuma giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2lCW-iaOZ_M RLM'in Star Wars fanlarını bullylemesini izlemekten ölene kadar sıkılmam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 bully'liyorlar ki paçalardan akan sw fan'lıkları ortaya çıkmasın das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Snoke "master skywalker there are too many of them what are we going to do" diyen jedi padawan çıkarsa paramı geri isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 fake spoiler yazasim geldi gene ama biliyorumki "ya nede olsa olmaz" diye uydurucagim absurd ve manasiz seyler gene olacak ve linc yicem :p umarim jarjar abrams ilk filmin lesliginin tek sorumlusudur, umarim guzel olmasada averaj birsey cikar bu filmde az gecmis gunleri hatirlarim neyse son filmi gene jarjar cekiyor, vasatliktan kacisiniz yok :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 yaptığını fake spo atmak diyerek yumuşatamazsın canıms. direk puştluktu o. tabi ki linç yiyeceksin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Spo yapan spo yesin, SW genelinde değil, genelen. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 redditten okuduğum spoiler. Galadan kaynağı Snoke = plagues kylo ren kills snoke kylo first order'ın başına geçiyor. luke dies phasma dies inanırsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 demek galadan spo çıktı. şuandan itibaren facebook twitter instagram paticik ne varsa bırakıyorum. yarın görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Ahah spo oyle degil boyle verilir diyip noktayi koymus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Laurelin said: Ahah spo oyle degil boyle verilir diyip noktayi koymus :D aşk olsun :) rey in kim olduğunu sölemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 abi filmde ölen birinin öldüğünü, sadece öldüren kişiyi değiştirerek söylemiştin. üstelik tahmin falan da değildi izledikten sonra söylemiştin. yeterince gereksiz bir hareketti uzatmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 girmiyorum ben topiğe, yoksa banlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Black-ice said: abi filmde ölen birinin öldüğünü, sadece öldüren kişiyi değiştirerek söylemiştin. üstelik tahmin falan da değildi izledikten sonra söylemiştin. yeterince gereksiz bir hareketti uzatmayalım bence. he evet dunya galasi yapilmamis filmi ilk bana izletmislerdi :D galadan once yazmistim onu asdffdsfsd nub :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 hayde benim aklımda o kısmı kalmamış. :D ama yine de aklanmazsın. başka şeyler de demiştin. topiği kurcalamak lazım. gereksiz abi gereksiz. accurate tahmin de bir nevi spoylerdir yani. hele ki film başladıysa gösterime trde fln. yapma böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 İmax açılıyormuş bununla yarın oh be. 26₺ yapmışlar bileti. Take my money! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=TJ8S_tke6IA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Eveeeet, ana sayfayı girip "hepsini okundu işaretle"'ye bastım. Cuma gecesine kadar bu topic'e girmiyorum. bb! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 geldi günlerin en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 18:30 seansına aldım umarım yetişirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar