Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aile aracı 100.000 TL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Smoke said:

volvo V40 crosscountry baktım şimdi. Sanırım onu da denenecekler arasına koydum. Denemekten kasıt bebek arabası sığıp sığmaması.
.

V40 crosscountry direk sil listenden hahaha tek çocukla bile kaldırmıcak bir araba bu.
ben bunla deneme sürüşü yaptım direk aile arabasından çok uzak

Sonra gidip A3 sportback aldım, tek çocuk için ideal. iki çocukla imkansız.

Mercedes B sınıfı al. Arka koltuklarda bir paket var onu bagajı modüler yapabılıyorsun falan o olsun içinde tamamdır.
Mesaj tarihi:

aslında toyota verso geliyor benim aklıma aile arabası diyince ama türkiyede daha çok kaçak taksi görünümü var sanki.
mazda 5i gördüm bu da güzelmiş.

ama fiyatlarını bilemeyeceğim çok tatmin edici değil.
Birde bunlar alçak sevmiyorum onun için. verso o yönden birazcık daha iyi.

Mesaj tarihi:
Mazda 5 i durdurdular ya

http://www.carscoops.com/2015/02/mazda5-wont-get-replacement-but-does.html

Mercedes B Class en temizi Hanim icin. BMW2 yeni bir arac 2 seneden once yeni arac almazdim.
Mesaj tarihi:
jeep renegade limited 1.4 Otomatik vites ile 7000Km de B-180CDI Urban paket arasına düştük sonunda.

Jeep 96.000TL
Mercedes 109.000TL

Bugün ikisine de bakıcaz sonra top hanımda.

herkese çok teşekkürler valla :)
Mesaj tarihi:
abi mercedes'i istediğin bayiiden alıp ücretsiz nakliye yaptırabiliyosun olduğun şehire. orda bulamadın diye almamazlık etme sıfırını.

illa dizel aramıyosan eşimin arabasını satıyım sana :D
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Alacağınız arabanın illa çirkin mi olması gerekiyor? 2 tourer mercedes b...

Mini countrymani de düşünün bu arada.

Jeep renegade in 1.4 veya 1.6 sını diyorsun sanırım. O kadar ağır araba o motor yazık olur gibi. Fakat b ve 2 tourer arasında jeep daha güzeL.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

abi paticik ne kadar zengin ya

ben 2 sene çalıştığım sene babamdan yardım alarak 2004 model peugeot 206 alabilmiştim sdf.

millet 3,5 sene çalışıp mis gibi araba alabiliyor :(

ben geçinemedim diye arabamı sattım olm 2 sene çalışıp bi pejo almışsın en azından :/
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

Merhaba,

25 yaşında yüzbinlik araba nerden geldi bu para en iyisi sorma anlamazsan kafanı da yorma yaşadığın yöre tanımıyon sorma her gün savaş caddeler kan kan bile kırmızı değil KARAKAN

Saygılarımla.

ahahahhaha>:D<

https://autoworld.files.wordpress.com/2009/01/peugeot-3008-crossover-interior-img_17.jpg

3008 crossover şu tavan için alcaksan al :)
Mesaj tarihi:
jeep candır. iş yaptığım alman firmadaki export manager'ı aldı. adam 6 aydır anlat anlat bitiremiyo.

bu arada kuzenim hyundai tuscon aldı 114k'ya full. bence baya başarılı araç fiyatına göre.
Mesaj tarihi:
ben de öyle düşünüyodum ta ki eski şirketteki bi arkadaş i30 alana kadar. bütün fikrimi değiştirmişti araba

keza daha da olsa peugeot'ya binmem diyodum ancak geçen sene 507 sw kafama vura vura sevdirene kadar
  • Yeni Oluştur...