Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 abi ne ilginç fiyatlar var. macaristanda bile 55 lira fiyat çekmişler ds4 gran picassoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 iste burada da kampanyali sana ozel 100 105.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Smoke said: volvo V40 crosscountry baktım şimdi. Sanırım onu da denenecekler arasına koydum. Denemekten kasıt bebek arabası sığıp sığmaması. . V40 crosscountry direk sil listenden hahaha tek çocukla bile kaldırmıcak bir araba bu. ben bunla deneme sürüşü yaptım direk aile arabasından çok uzak Sonra gidip A3 sportback aldım, tek çocuk için ideal. iki çocukla imkansız. Mercedes B sınıfı al. Arka koltuklarda bir paket var onu bagajı modüler yapabılıyorsun falan o olsun içinde tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 abi bence cocuklarını bağışla, adam gibi arabaya bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Selam, Seni de göreceğiz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 2.18i iyi bence gayet. Arkası biraz şekilsiz gerçi ama aile arabasında aranacak şekil tombik görüntü olmalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Donup dolasip vosvos aldirmayalimda adama sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 aslında toyota verso geliyor benim aklıma aile arabası diyince ama türkiyede daha çok kaçak taksi görünümü var sanki. mazda 5i gördüm bu da güzelmiş. ama fiyatlarını bilemeyeceğim çok tatmin edici değil. Birde bunlar alçak sevmiyorum onun için. verso o yönden birazcık daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Mazda 5 i durdurdular ya http://www.carscoops.com/2015/02/mazda5-wont-get-replacement-but-does.html Mercedes B Class en temizi Hanim icin. BMW2 yeni bir arac 2 seneden once yeni arac almazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 jeep renegade limited 1.4 Otomatik vites ile 7000Km de B-180CDI Urban paket arasına düştük sonunda. Jeep 96.000TL Mercedes 109.000TL Bugün ikisine de bakıcaz sonra top hanımda. herkese çok teşekkürler valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 abi mercedes'i istediğin bayiiden alıp ücretsiz nakliye yaptırabiliyosun olduğun şehire. orda bulamadın diye almamazlık etme sıfırını. illa dizel aramıyosan eşimin arabasını satıyım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Alacağınız arabanın illa çirkin mi olması gerekiyor? 2 tourer mercedes b... Mini countrymani de düşünün bu arada. Jeep renegade in 1.4 veya 1.6 sını diyorsun sanırım. O kadar ağır araba o motor yazık olur gibi. Fakat b ve 2 tourer arasında jeep daha güzeL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 abi paticik ne kadar zengin ya ben 3.5 senedir çalışıyorum, ikinci el 2014 model Renault clio alabildim sdf. millet Mercedes ile BMW arasında karar veremiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 abi paticik ne kadar zengin ya ben 2 sene çalıştığım sene babamdan yardım alarak 2004 model peugeot 206 alabilmiştim sdf. millet 3,5 sene çalışıp mis gibi araba alabiliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 kahrolsun zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Black-ice said: abi paticik ne kadar zengin ya ben 2 sene çalıştığım sene babamdan yardım alarak 2004 model peugeot 206 alabilmiştim sdf. millet 3,5 sene çalışıp mis gibi araba alabiliyor :( ben geçinemedim diye arabamı sattım olm 2 sene çalışıp bi pejo almışsın en azından :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ömrüm almanyada gecti hala arabam yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 BabacumMostors said: Merhaba, 25 yaşında yüzbinlik araba nerden geldi bu para en iyisi sorma anlamazsan kafanı da yorma yaşadığın yöre tanımıyon sorma her gün savaş caddeler kan kan bile kırmızı değil KARAKAN Saygılarımla. ahahahhaha>:D< https://autoworld.files.wordpress.com/2009/01/peugeot-3008-crossover-interior-img_17.jpg 3008 crossover şu tavan için alcaksan al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 100binlik araba vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 şu cam tavan işi çok cezbediyor beni ama kaza durumunda hükmü nedir bunun? takla atarsak kafayı kazımayalım asfaltta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Hemen vereyim benim arabayı 2014 model mercedes a180 cdi amg az yakar iyi kaçar tam bir aile arabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 vay amg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 jeep candır. iş yaptığım alman firmadaki export manager'ı aldı. adam 6 aydır anlat anlat bitiremiyo. bu arada kuzenim hyundai tuscon aldı 114k'ya full. bence baya başarılı araç fiyatına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Samsung smart phone'da neyse Hyundai de arabada o abi aman. İncik boncuğu basıyorlar gerisi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 ben de öyle düşünüyodum ta ki eski şirketteki bi arkadaş i30 alana kadar. bütün fikrimi değiştirmişti araba keza daha da olsa peugeot'ya binmem diyodum ancak geçen sene 507 sw kafama vura vura sevdirene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar