µh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 fiyat çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Mal gibi 4590 aldım 2 gün önce.. Aman be Jübileeeeeeee ! (Jübile de haklı nerden bilecek Rot i7 satacak aynı fiyata sdfsfs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 amd getirtsene ya niye intel getirtiyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Sısın lan. Ne getirsek bahaneniz var zaten. gtx 790 getirdik 980 istediniz, 980 TI getirdik CLASSIFIED istediniz. Sizi dinlersek ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 anakartım intel desteklemiyor ki ya. aksi halde ciddi ciddi düşünürdüm. neyse artık napalım. hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bahane yok hacım, inseption problemi şerefisizim.. Daha iyi bir mimar bulmayılıyım hımpps.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Satışı ben pompaladım %3 komisyon hakkım vermezsen kıçın patlar ilşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Sonuncuyu da sattık. Satışlarda bi aksilik olursa burdan uplarım. Satışlar başarılı şekilde gerçekleşirse de uplayacam. Böylece niyetlenenlerin haberi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Aksilik olursa mutlaka UP la, şimdi düşündüm işlemci benim kutusunda hala..Daha pahalıya satabilrim yani...OOooooo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Rotweiler said: Intel RMA var evet benim demek istediğim tr'de veriyorsun garantiye anlamında? seninki amazon'a geri göndermece falan amerikaya? pehey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ya şu işlemci garntisine niye bu kadar takılıyosunuz? Üzerinde sıvı azotla dansözmü oynatacaksınız? Extreme birşey olursa TR garantisine bile bakmadan alır ilemciyi geri Intel kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yok abi onun sebebi her başlıkta yaptıkları şey. RMA ne demek abi? Amazon ile ne alakası var? Intel ile direk olarak muhatab oluyorsunuz, karşılıklı kargo ile 10 günde sıfır işlemci kapınızda oluyor. Amazon mamazon nerde bahsettim anlamadım ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Zaten ömrü hayatımda işlemcinin bozulduğuna şahit olmadım ben ya. Hadi overclock falan uğraşıyorsanız, sürekli söküp takıyorsanız belki yani. Baya solid bişi işlemci, bozulması zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Öle demeyin, garanti ileride ikinci el satarken çok etkili oluyor. Ya da fabrika çıkışı hatalı üründe olabilir. Kutuyu bir açtın gg çalışmıyor 1000 de 1 belki ama olur mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 1000 de 1 kutuyu açınca çalışmasa o işlemciler yıkılırdı ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 millet yine nasıl baltalasam diye saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Evet, bugün alacak arkadaş tenezzül edip haber bile vermedi sağolsun. Dolayısı ile bir tanesi halen satışta. Rica ediyorum almayacak adam dürtmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Satıldı. PAzartesi ayrılanda bir aksilik olursa buradan yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bugünkü de satıldı sıkıntısız. @Red_Skull Ayrıca teşekkür ediyorum güzel sohbet için. Oturduk kahve içtik :)) Önümüzdeki hafta yine gidecem. Getiririm büyük ihtimal. Şimdiden isteyen olursa ses etsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 güzel alışveriş oldu hiç uğraşmadan, zaten dip dibeymiş lokasyonlar da. Rot da güvenilir insan kutu açık mı ne nedir hiç bakmadan aldım direk :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Rotweiler said: Bugünkü de satıldı sıkıntısız. @Red_Skull Ayrıca teşekkür ediyorum güzel sohbet için. Oturduk kahve içtik :)) Önümüzdeki hafta yine gidecem. Getiririm büyük ihtimal. Şimdiden isteyen olursa ses etsin ;) 6700k bulursan ondan getir (msrp 350-370 dolares) veya 6600k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Defalarca getirdim. Patiye koymadan satıldı çoğu. Burda çok nazlanıyorlar. En son kalırsa koyuyorum. Sahinden'deki ölücülere razı geliyorum, düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 http://www.amazon.com/Microsoft-Xbox-Wireless-Adapter-Windows-one/dp/B00ZB7W4QU işlemci ihtiyacım yok ama gidip geliyorsan şundan getir de alayım ya. kargo yapmıyo ibne microsoft :) küçücük şey zaten ağırlık yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 içki getiiron mu asıl onu söyle fasdad jaeger 1lt 17 euroya düşmüş. freeshop mudur nedir duty free mi neyse atatürk havalimanındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 İçki getirmiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar