Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 15. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray @ 14.12.2015 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laraken said:

applev0dka said:

gozlerim bozuk demissin pazartesiye e devlet ile sira aldim sana tedaviden sonra paylasirim.
gözyaşları için de bir kap bıraktım boşa gitmesin salty ama işe falan yarar çiçek sularim

ha bunu da derbiye sakladım. dur dur.

cha cha
Mesaj tarihi:
florya'da protestolar varmış. Normaldir.Sabriyle tarıkla umutla bu iş olmaz.bugün 5 de yiyebilirdik muslera sağolsun ipten aldı takımı.Galatasarayın en büyük şansı muslera onu da sezon sonu satmazlarsa iyi.Onun haricinde bu takıma en 3 4 tane adam akıllı transfer şart yabancı transfer.öncelik forvet. burak yılmaz'ın dönemi bitti artık. satılması gerekiyor. bu sezon gitti gitti gitmedi daha da kimse almaz.umut öyle yurtdışına çıkamaz. revizyon şart bu takıma başka türlü olmayacak.
Mesaj tarihi:
o değilde musfata denizli bunamış artık

kocaman adam olmuşun gelmişin kaç yaşına gelmiş hakem diyorsun çık bjk bizi ezdi de geç yani bazı şeyleri aşamadınmı hala.
Mesaj tarihi:
valla bir besiktaslı olarak zerre ümidim olmayan macı kazanmısız.Bu sene farklı seyler oluyor umarım bir farkda sonunda sampiyon olarak gelir hala lan acabalarla dolu.Gs devre arasında dramatik degişilikler yapması lazım sanırım cunku bu kadro olmıcak gibi
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

yatıp kalkıp musleraya dua etmek lazım. 12-1 biticek maçı kurtarmış çocuk helal

ilk yarıda gs da topla en çok oynayan 3.futbolcuymuş maratonda dedi şimdi vay gs ın haline :D
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

https://twitter.com/Canerisb/status/676512104434769922

lan ne kadar eğlenceli gece sdsaf

çakmışlar bize yine hoho demeye gelmiştim de. az insan olun, idrak kabiliyetinizi yitirmeyin lan.

aaaaaa diye şaşırma üzülme narası o, daha ne kadar belli olabilir :D
  • Yeni Oluştur...