Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft Ürün Anahtarları Satış Topicleri Nerede?

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Dark_Soul said:

Ben topici kendi isteğimle kaldırttım.

Uzun senelerdir(2010 du galiba başlangıç) , elimden geldiğince satış öncesi ve sonrası destek vermeye çalıştım , gerekli uyarıları da yaptım.Bildiğim kadarı ile şuana kadar mağdur ettiğim birisi yok satışlarla ilgili.

Rot ile birlikte forum içinde sıkıntı olmadan satışları gerçekleştiriyorduk.Yalnız zaman geçtikte forum dışına da yayılmaya başladı ve dikkat çekmeye başladı.O yüzden ben kendi topicimi kaldırtmanın uygun olacağını düşündüm.

Madem her şey yasal ve kurallarına uygundu, konumun site dışında da dikkat çekiyor olması neden sizi rahatsız etti ki? Ben buna takıldım şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Office for mac lazim 2016

office 365'ın sub modeli baya ucuz + teknosa da falan yıllık paketleri oluyor, aynen saçma sapan ucuza

ben 1 yıllık 365 paketini 90 liraya aldım en son. bütün ofis programları, cloud, online kullanım ıvır zıvır hepsi var.

şu sistemi windows içinde getirseler güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

ofis 2016 90 lira zaten. neden 1 yıllık alayım abi?

niye 90 lira vercen pampa torrentle o zaman

her zaman daha ucuzu var, niteliği değişiyor tabii

benimki de 5 devicemış ya. iyi oldu fark ettiğim das. 1 TB cloud olayı da androidi olanlar için mükemmel bu arada. onedrive app'ı kuruyorsunuz, her şarja taktığınızda wifi üzerinde ise bütün video, foto vs. sync ediyor. 1 TB yıllarca atsan dolmaz herhalde. one drive çok da güzel klasörlüyor, timeline oluşturuyor falan. google photosdan iyi kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...