KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 topic google da indexlenmesin diye tersten yazıp topic i açın ya da alım satımda kilitli bi konu olsun vip satış diye :) neyse bu arada 8.1 10 ne varsa alcam da bana bi pm geçebilir misiniz fiyat vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Rotweiler said: Çok şey yazarım da, değmez. Bir iki cümle yazıp, kendi adıma düşeni söyleyeceğim: Kaldirmasaydin abi ya, sanal makineye lisans bakiyordum tam =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 office for mac lazım. fiyat bilgisi geçer mi satanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 office 365 key lazım satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 rot' tan ben de sorunsuz aldım, kaldırmasına üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Rot'tan 3-4 tane key almıştım sanırım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şimdi gene lazım olmuştu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Dark_Soul said: Ben topici kendi isteğimle kaldırttım. Uzun senelerdir(2010 du galiba başlangıç) , elimden geldiğince satış öncesi ve sonrası destek vermeye çalıştım , gerekli uyarıları da yaptım.Bildiğim kadarı ile şuana kadar mağdur ettiğim birisi yok satışlarla ilgili. Rot ile birlikte forum içinde sıkıntı olmadan satışları gerçekleştiriyorduk.Yalnız zaman geçtikte forum dışına da yayılmaya başladı ve dikkat çekmeye başladı.O yüzden ben kendi topicimi kaldırtmanın uygun olacağını düşündüm. Madem her şey yasal ve kurallarına uygundu, konumun site dışında da dikkat çekiyor olması neden sizi rahatsız etti ki? Ben buna takıldım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Yasal ve kurallara uygun degil cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 office ve windowz key lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 GERGE said: Yasal ve kurallara uygun degil cunku. Rot'un yazdıklarına bakarsan her şey %100 yasal gibi bi fikir çıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Office for mac lazim 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Boşuna tartışmışsınız. Neyi nereden temin ettiğimi bilmeden boşuna yormayın aklınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Yok mu yani şimdi satan? Sadede gelelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Esh said: Office for mac lazim 2016 office 365'ın sub modeli baya ucuz + teknosa da falan yıllık paketleri oluyor, aynen saçma sapan ucuza ben 1 yıllık 365 paketini 90 liraya aldım en son. bütün ofis programları, cloud, online kullanım ıvır zıvır hepsi var. şu sistemi windows içinde getirseler güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ofis 2016 90 lira zaten. neden 1 yıllık alayım abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 office 365 5 kullanici icin 270 kusur lira 55 liraya mi ne geliyor adam basi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ben online ofise karsiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Esh said: ofis 2016 90 lira zaten. neden 1 yıllık alayım abi? niye 90 lira vercen pampa torrentle o zaman her zaman daha ucuzu var, niteliği değişiyor tabii benimki de 5 devicemış ya. iyi oldu fark ettiğim das. 1 TB cloud olayı da androidi olanlar için mükemmel bu arada. onedrive app'ı kuruyorsunuz, her şarja taktığınızda wifi üzerinde ise bütün video, foto vs. sync ediyor. 1 TB yıllarca atsan dolmaz herhalde. one drive çok da güzel klasörlüyor, timeline oluşturuyor falan. google photosdan iyi kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Bende rot dan 3 Windows birde ofis aldım sorunsuz kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Rotweiler yaptigi islerde surekli bi atom parcalama halinde. Kinse anlayamiyo onu, kafa yormayin o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 asdlkasjdlsd BİLMİYOSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Acayip güldüm lan. Vallaha bak ahahahahha Bir yorum ancak bu kadar sığ olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Office 365 windows tekliflere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 anlatta @rot bizde gülelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ulan rot hahahahha ben güldüm ama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar