kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Ben senaryo olarak cok begendım ılk defa dısneye gectıkten sonra senaryonun boktan olmadıgı bır xmen fılmı gordum dıyebılırım.Tek begenmedıgım nokta jean greyi oynıcak baska oyuncu yokmu abı one oyle gelmıs sansa game of thrones aksaganı ıle jean greyı oynuyor hadı geldın aksagınını duzelt barı.Zerre kadar yakısmamıs role. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 şöyle bir şey daha yok herhalde holywoodda https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/33/48/5d/33485d488997f1b0413d32cbb6e96ac4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ee famke janssen nerdee bizim köylü sansa nerde. apoc bile dayanamadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Bu mystique hiç hiç olmamış, X-Men çizgi romanı okuduğuma pişman etti film. Kendi içinde iyidi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 bingildak said: şöyle bir şey daha yok herhalde holywoodda https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/33/48/5d/33485d488997f1b0413d32cbb6e96ac4.jpg https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/de/9a/ef/de9aef0d2542d37681a97eeaf489ce32.jpg sansa'dansa şunu bas gönder ya finiks diye daha ne işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 çizgi roman / çizgi filmlerde manken gibi güzel olan Jean Grey'e karşı Game Of Thrones'çuların önerdikleri kişiler gerçekten şaşırtıcı. GoT beyin yıkıyor herhalde. hadi Gemma Arterton, Molly C. Quinn, Mary Elizabeth Winstead desek bir nebze... ama bir nebze... Famke Janssen'den sonra zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Wolverine yok mu? Fak dis şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 https://dncache-mauganscorp.netdna-ssl.com/thumbseg/1152/1152505-bigthumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 next villian=sinister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 jean tek attı abi apo ya sinister kesmez artık. ne güzel seriyi toparlamışlardı bence bu filmle tekrar bok ettiler. ayriyetten sinister marvel evreninin en cool adamı bence apo gibi harcamazlar onuda umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Ne kötü filmdi ya abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 kotu mu son kaptan amerikadan daha iyiydi bence bik bik konusma yerine bol bol aksiyon vardi, gorsel efekt konusunda acik ara en iyi marvel filmlerindendi. simdi benim kafa karman corman oldu yalniz, bu apo bayagi guclu ve dev bir arkadas degil miydi, cizgi filmlerinde hayal meyal hatirliyorum wolverine bunun omzuna cikiyordu ufacik kaliyorud ve x-men apo ile bayagi bir gelecekte savasiyordu sanki, apocalypse olduktan sonra? ve savasirlarken apo tarafinda da ordu vardi, yine magneto ile x-men beraber bunlara kafa tutuyorlardi? hepsini gectim, jean-grey genc toy haliyle tek atti buna, wolverine de jean-i oldurdu, o zaman wolverine > apo mu? bir de magneto kac kez taraf degistiriyor allasen ilk filmde jubilee'yi mi ne kaciriyordu, sonraki bi filmde daha bu ve bunun tayfa ile kapistilar burda yine kapistilar her seferinde barisip sonraki filmde villain olarak donuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bi de 50 filmdir gambit yok? benim icin en baba karakterlerindendi x-men'in ustune film cekilir wolverine gibi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 son bisi x-men ile kaptan amerika ne zaman birlesicek? x-men evreni ile kaptan amerikanin evreni ayni bildigim kadari ile hatta x-men cizgi filminde ara ara spider-man cikiyordu, hulk ta ayni sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 birleşmicek abi hakları farklı şirketlerde o yüzden 2 farklı film evreni olarak gidiyo malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ahah bu valla son bu arada storm'un hayat hikayesini tamamen yanlis aktarmislar storm'un saclari dogustan beyaz ve x-men'e katilana kadar kabilesiyle yasiyor diye hatirliyorum, hatta sonradan su kara panterle evleniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Black-ice said: birleşmicek abi hakları farklı şirketlerde o yüzden 2 farklı film evreni olarak gidiyo malesef sirketler birlessin o zaman sdf thor'un wolverine'den dayak yedigi filmleri gormek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 selçuk sen niye böylesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 su filmlerde mantik aramamak lazim haklisin da zamaninda bayagi takip ettigim bir seriydi x-men ister istemez takildim bazi yerlere o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=I8BobmZglOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Son kaptan amerikadan iyi olması filmin iyi olduğu anlamına gelmiyo abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tfhIdDF8KHg Bunu begenen Filmi de begenir. Magneto'nun güclerinin abartilmasi disinda bence Misirdaki kapisma cok basariliydi. Civil War'daki havaalani kapismasini beceremedikten sonra komiklik yaparak izleyiciye begendirmeye calismadilar en azindan. Pek cok karakterin ilk defa gücleri adam gibi yansitildi filme. Sansa konusunda gelecege yatirim yaptilar. 2-3 sene sonra Jean, Thanos kapismasinda dallanip budaklanir. Tas gibi hatun olur. Ileriyi düsünerek onu sectiler kesin. Ayrica her ne kadar Magneto fanboy olsam da, magneto üzerinde drama artik azalmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 senko said: bi de 50 filmdir gambit yok? benim icin en baba karakterlerindendi x-men'in ustune film cekilir wolverine gibi hatta Gambit wolverine serisinde gözüktü 1 kere wolverine i hapishane adasına götüren uçağı kullanıyodu ondan sonra gözükmedi hiç.Şimdi o gelecekte kalmadığı için nasıl çıkar bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 onunda filmini yapacaklardı en son ne oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Mına koydu dünyanın magneto... belki milyonlarca ölü insan vardır yaptıklarını göze alınca. Filmin sonunda hiç birşey olmamış gibi bitti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar