Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men: Apocalypse (2016)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Ben senaryo olarak cok begendım ılk defa dısneye gectıkten sonra senaryonun boktan olmadıgı bır xmen fılmı gordum dıyebılırım.Tek begenmedıgım nokta jean greyi oynıcak baska oyuncu yokmu abı one oyle gelmıs sansa game of thrones aksaganı ıle jean greyı oynuyor hadı geldın aksagınını duzelt barı.Zerre kadar yakısmamıs role.
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi roman / çizgi filmlerde manken gibi güzel olan Jean Grey'e karşı Game Of Thrones'çuların önerdikleri kişiler gerçekten şaşırtıcı. GoT beyin yıkıyor herhalde.

hadi Gemma Arterton, Molly C. Quinn, Mary Elizabeth Winstead desek bir nebze... ama bir nebze... Famke Janssen'den sonra zor.
Sosyal ağlarda paylaş

kotu mu
son kaptan amerikadan daha iyiydi bence
bik bik konusma yerine bol bol aksiyon vardi, gorsel efekt konusunda acik ara en iyi marvel filmlerindendi.

simdi benim kafa karman corman oldu yalniz, bu apo bayagi guclu ve dev bir arkadas degil miydi, cizgi filmlerinde hayal meyal hatirliyorum wolverine bunun omzuna cikiyordu ufacik kaliyorud
ve x-men apo ile bayagi bir gelecekte savasiyordu sanki, apocalypse olduktan sonra?
ve savasirlarken apo tarafinda da ordu vardi, yine magneto ile x-men beraber bunlara kafa tutuyorlardi?
hepsini gectim, jean-grey genc toy haliyle tek atti buna, wolverine de jean-i oldurdu, o zaman wolverine > apo mu?

bir de magneto kac kez taraf degistiriyor allasen
ilk filmde jubilee'yi mi ne kaciriyordu,
sonraki bi filmde daha bu ve bunun tayfa ile kapistilar
burda yine kapistilar
her seferinde barisip sonraki filmde villain olarak donuyor adam.

Sosyal ağlarda paylaş

https://www.youtube.com/watch?v=tfhIdDF8KHg

Bunu begenen Filmi de begenir. Magneto'nun güclerinin abartilmasi disinda bence Misirdaki kapisma cok basariliydi. Civil War'daki havaalani kapismasini beceremedikten sonra komiklik yaparak izleyiciye begendirmeye calismadilar en azindan. Pek cok karakterin ilk defa gücleri adam gibi yansitildi filme. Sansa konusunda gelecege yatirim yaptilar. 2-3 sene sonra Jean, Thanos kapismasinda dallanip budaklanir. Tas gibi hatun olur. Ileriyi düsünerek onu sectiler kesin. Ayrica her ne kadar Magneto fanboy olsam da, magneto üzerinde drama artik azalmali.

Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bi de 50 filmdir gambit yok?
benim icin en baba karakterlerindendi x-men'in
ustune film cekilir wolverine gibi hatta

Gambit wolverine serisinde gözüktü 1 kere wolverine i hapishane adasına götüren uçağı kullanıyodu ondan sonra gözükmedi hiç.Şimdi o gelecekte kalmadığı için nasıl çıkar bilmem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...