sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Gördünüz mü bilmiyorum da pillars of eternity 26 TL 60% çakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ShadowFax said: klavye ve mouse ile daha oynanabilir oluyor rocket league. Yoruyor gamepad. icinde araba olan tum oyunlar bence gamepad ile oynanmali ya, cok keyif aldim nedense. keza dirt 3 de oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 3d yada 2d izometrik grafikli güzel Management/Trade oyunu ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 sipeyskeyk said: Gördünüz mü bilmiyorum da pillars of eternity 26 TL 60% çakmışlar. white marcha da indirim gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 indirim son gununde bir tane oyun alıp seneyi kapatmayı planlıyorum dark souls 3 e kadar 2si arasında kaldım hangisi almalıyım sizce Wolfenstein: The New Order mı Sniper Elite III mü? öneriniz hangisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 lirik besiege oynuyo gülmekten ağzım ayrıldı. 10 liraya müthiş eğlenceli oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ajmet said: indirim son gununde bir tane oyun alıp seneyi kapatmayı planlıyorum dark souls 3 e kadar 2si arasında kaldım hangisi almalıyım sizce Wolfenstein: The New Order mı Sniper Elite III mü? öneriniz hangisi olur. Wolfenstein: The New Order best sp fps 2014-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Aslında silph dinlememen lazım. Komisyon alıyor wolfenstein satışlarından. Ama doğru wolfenstein net daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Ben pek fps sever biri değilim ama Wolfenstein: The New Order'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=tfnA69q_p-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 the new order çok iyi aynen. görevler hep farklı mekanlarda geçiyo sıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 wolfenstein alıyorum tesekkurler tavsiyeler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 DiRT 3 Complete Edition This War of Mine Black Mesa Mad Max Ryse: Son of Rome İle bitirdim ben.Daha witcher 3 e hiç başlamadım , yaza kadar anca biter bunlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 new order coook güzel. baya dramtikde. ve böle gözüne sokmadan dramatik. şiddeti acıyı hissediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 bütün hafta düşündüm alayım mı almayayım mı diye. son mesajları okuyup almaya karar verdim iniyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 paparnoz said: Ben pek fps sever biri değilim ama Wolfenstein: The New Order'ı kesinlikle tavsiye ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=tfnA69q_p-s oha hiç izlememiştim trailer'ı. çok iyi yapmışlar. az önce dayanamadım aldım ben de oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 abi oyun 40gb ama ya asdasfa doğum günüm diye uydunet 100mbit yaptı bugun o sayede 10 ile falan cekiyorum yoksa çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 new order'a bende vereyim, almayan kalmasin tartismasiz son 2-3 yilin en iyi sp fps'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 New orderdan sonra old bloodu da alın , o da cok surukleyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 new order'ı alın ve hatta old blood'u da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 prequel diyor. seriye yeni başlayacak old blood u önce mi oynamalı sonra mı ? star warsa döndü olay sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 sadece elite dangerous alcaktim. pesine gta5 withcer3 skyrim banished aldim bi de simdi wolfenstein ve rocket league de alsam mi diye dusunuyorum. daha sadece elite dangerous ve banished yukledim. bunlar beni cok cok uzun sure oyaliycak sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 rocket league aldım ben çok zevkli. kerbal space program ve antichamber aldım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Dying Light SOMA Mad Max Deadpool Ori and the Blind Forest The Talos Principle Legend of Korra Grim Fandango Mass Effect 1-2 Alan Wake - American Nightmare Amnesia: The Dark Descent Outlast Brothers - A Tale of Two Sons Stanley Parable Vanishing of Ethan Carter kabaca 240/2 = 120 TL tuttu enpara ile. güncel 1 oyun parası bile etmedi. aylarca götürür bunlar beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 hey maşallah. hemen türk mantalitesi ile matematik yapalım. tanesi 8 saat gameplay desen, 120 saat gameplay var. günde 2 saat sadece bu oyunları oynasan, temiz 60 gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 doldurduk yine ya, yaza kadar zor alırık artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar