nyks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 South Park'ı alacaktım 17 TL'ye inmişti. Sonra alırım dedim ama 75 olmuş gene :( Acaba tekrar son gün fln indirime girer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Masticore said: http://store.steampowered.com/app/300380/?l=turkish şunu merak ediyorum bende... Shotgun+motorbike terminator'u aratmıyor :) bu eski road rash'in dirilişi. motorların hareketi pek inandırıcı değil ama acayip eğlenceli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Cokomantis said: Masticore said: http://store.steampowered.com/app/300380/?l=turkish şunu merak ediyorum bende... Shotgun+motorbike terminator'u aratmıyor :) bu eski road rash'in dirilişi. motorların hareketi pek inandırıcı değil ama acayip eğlenceli bence. allam yaleppim multiplayer yokmuş ne büyük saçmalık. ayrıca maticore de türkçe kullanıyormuş steam'ı. vıy bıbısını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 google'a steam Road Redemption yaz bakayım browser'dan nasıl açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Save 50% on Road Redemption on Steam store.steampowered.com/app/300380/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Store sayfası baglandigin ip ye göre otomatik türkçe çıkıyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Masticore said: google'a steam Road Redemption yaz bakayım browser'dan nasıl açılacak. http://store.steampowered.com/app/300380/ Benim böyle açılıyor ya. Public modemden falan girince lokal mı ayarlıyor acaba? edit: gugılım türkçe değil belki o yüzden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 pffffff neleri kovaliyorsun kardeşim anlamak güç valla... al sana cabukimg http://2.1m.yt/E_-F--M.jpg tatmin oldun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 just sabonising... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ben tatmin oldum. -abtorah gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 ingilizce kullanıyom, google'da öyle çıktı der geçersin yaw nedir :D "google'da nasıl çıkıyor bak" diyince ben de çıkan halini yapıştırdım alt tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 benim steam ingilizce ama browserda kaç kere değiştirsemde hep türkçe açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 http://www.salom.com.tr/uploads/news/17042014FDousKJQSuK1QfzD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 sabonis said: ingilizce kullanıyom, google'da öyle çıktı der geçersin yaw nedir :D "google'da nasıl çıkıyor bak" diyince ben de çıkan halini yapıştırdım alt tarafı. Ya bir kere ne fark edicek ki. :) tr olsa ne olur yani steam menüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 heyula seda deyip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Dün sonunda dayanamayıp Witcher 3 Bloodbowl 2 Sunless Sea(TB çok övdü en iyi 10 oyunda bile var bende beğenmiştim videoyu) GrimFandango Remastered Aldım. Witchera açıkcası çok emin değilim refund etsem mi kararsızım 2 var oynamamışım. Bide Mordheim alabilirim belki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Masticore said: sabonis said: ingilizce kullanıyom, google'da öyle çıktı der geçersin yaw nedir :D "google'da nasıl çıkıyor bak" diyince ben de çıkan halini yapıştırdım alt tarafı. Ya bir kere ne fark edicek ki. :) tr olsa ne olur yani steam menüsü. aa olur mu la. windows'u, telefonunu, steam'i vs türkçe kullananları ezecen :P aşırı saçma çeviriler oluyo fitil oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Tutıyım mi lan witcher 3 'ü. Çok yakın biş tarihte oynayamayacağım. Morheim alıcam yoksa refundlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 witcher3 ü bidahaki indirim zamanına kadar oynamayacaksan refund et. Ama o zamana kadar oynarım diyorsan ki bence oyna elinde tut. GOTY witcher3 birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Witcher a bi ara haftalık dlc geliyodu free o hala varmı bilmiyorum ama ben tüm expansionlar fln çıksın öyle alıcam goty versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 witcher'ın goty versiyonu mu varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 e çıkar bi şekilde goty'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 patrician III Trine 3 Nether Warhammer : End Times- Vermintide Victor Vran aldım ucuzdu yeterince hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 ufak tefek alıncak ne var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 grim dawn gazladınız aldım inş güzel çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar