toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 o değil de sönük geçen sale hype yapıcak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 satin alma sistemini de mi cdn'e basmislar random profil goruntulemeyi falan anlarim da fisi net cekebilecekleri yegane nokta ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 store'u mu kapattılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 souldarkorn said: Killer said: faturadan hangi kartla aldığımız gözükür mü acaba ya? en son ben de en parayla aldım diye hatırlıyorum da linkedim mi acaba hiç hatırlamıyorum En altta bu alışveriş hatırlansın mı diye karınca duası gibi yazı var. Tick atmamışsan eklenmemiştir. Ama kendinden tick atılmış oluyor. Kaldırman gerekiyor. ya bayadır almıyorum bişey. hatta en sonunda kaydetmesin falan diye işaretlediğimi hatırlıyorum da emin değilim tabi sdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kayıtlı kartı enpara olanlar internet bankacılıgından enpara kartlarına girip 2 tıkla internetten alısverise kapatabilirler kartlarını riski azaltmak icin. Store calısmıyor farkındayım ama yine de. Walletlar gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Lan ilk rusça fln görünce noluyoruz demeler hacklendim zannetmeler süperdi :) Bunuda yaşattınya bize gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olm ben hatırlamıoyrum kart bilgileirmi sildim mi silmedim mi. psn account da da kart bilgilerim kabak gibi duruyor silsem mi başka nerden görürüm lan panik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Store kapalı (web üzerinden) an itibarı ile. VPN ile de bağlanmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 benim kk linkliydi hesaba giremiyorum varmı yolu girmenin silelim falan sdf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 neyse kapattılar store'u da account'u da. boşu boşuna online işlemlere kapattırdılar kartı meh geç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Buna ayrı konu açın abi, ayrı konuyu hakediyor çünkü. Büyür bu olay daha kim bilir kimleri patlattılar. Sayfa rusça falan açıldığına göre rusların parmağı var galiba bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 http://puu.sh/m8uqA/684435cb5e.png Steam'in acıları büyük ya sdsfds Neyse güvenlik önlemleri sağolsun, çalsalar da 25 liramı çalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 girdiğiniz hesabın dilinde açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 olm vallahi tırstım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lan oyunda açılmıyor iki el cs atayım dedim peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 lan bi banamı denk gelmedi ya pff. 0.53 kuruş vardı gelmedi şöyle yurolu mürolu bi herif tokatlıyalım. teh allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Olay anında Wallet da doğru rakamı görüyordum anlık. Yani hakikaten o kadar param vardı. Wallet detaya girdiğimde direk başka hesap linkleniyordu. Her seferinde başka hesap. Neyse direk meseleyi kavrayıp logout oldum app den. KK linkli değildi allahtan asdsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 IT sektöründen soğutuyo şu işler ya. ulan GÜVENLİĞİMİZİ KİM SAĞLAYACAK ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 toggie said: ahahah cok korkunc, su hepimizin basına gelebilir. http://i.imgur.com/7fudE7E.jpg tarih 22 lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bakmadım valla tarihe. bugun tarihli 2 gift var, belki de masumdur o hesap bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 of abi şimdi gördüm bu olayı.hesapta neredeyse limitsiz kredi kartı linkli.mailden baktım harcama yapılmışmı diyede bişey yok neyseki.olucak iş değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Problem cozuldugune gore bu baslıga donebiliriz artık. Her gun aynı indirimler oldugu icin biriktiriyorum ben, soyle bi liste yaptım ama hepsini almam sanırım. Ori and the Blind Forest Rocket League Dying Light The Talos Principle Besiege (bundan kimse bahsetmemis, bilen biri yorumlasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 GTA 5 aldım para bitti. Fakirlik zor şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition Satellite Reign aldım sadece toplam 25 lira mı ne belki mad max de alırım kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar