Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Holiday Sale!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Killer said:

faturadan hangi kartla aldığımız gözükür mü acaba ya? en son ben de en parayla aldım diye hatırlıyorum da linkedim mi acaba hiç hatırlamıyorum

En altta bu alışveriş hatırlansın mı diye karınca duası gibi yazı var. Tick atmamışsan eklenmemiştir. Ama kendinden tick atılmış oluyor. Kaldırman gerekiyor.

ya bayadır almıyorum bişey. hatta en sonunda kaydetmesin falan diye işaretlediğimi hatırlıyorum da emin değilim tabi sdl
Mesaj tarihi:
Kayıtlı kartı enpara olanlar internet bankacılıgından enpara kartlarına girip 2 tıkla internetten alısverise kapatabilirler kartlarını riski azaltmak icin. Store calısmıyor farkındayım ama yine de. Walletlar gecmis olsun.
Mesaj tarihi:
Buna ayrı konu açın abi, ayrı konuyu hakediyor çünkü. Büyür bu olay daha kim bilir kimleri patlattılar. Sayfa rusça falan açıldığına göre rusların parmağı var galiba bu işte.
Mesaj tarihi:
Olay anında Wallet da doğru rakamı görüyordum anlık. Yani hakikaten o kadar param vardı. Wallet detaya girdiğimde direk başka hesap linkleniyordu. Her seferinde başka hesap. Neyse direk meseleyi kavrayıp logout oldum app den. KK linkli değildi allahtan asdsdfs.
Mesaj tarihi:
of abi şimdi gördüm bu olayı.hesapta neredeyse limitsiz kredi kartı linkli.mailden baktım harcama yapılmışmı diyede bişey yok neyseki.olucak iş değil yalnız.
Mesaj tarihi:
Problem cozuldugune gore bu baslıga donebiliriz artık.
Her gun aynı indirimler oldugu icin biriktiriyorum ben, soyle bi liste yaptım ama hepsini almam sanırım.

Ori and the Blind Forest
Rocket League
Dying Light
The Talos Principle
Besiege (bundan kimse bahsetmemis, bilen biri yorumlasın)
  • Yeni Oluştur...