Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 satmak nası kötü ya, pazarlık yapmak sünnet bi kere thx sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 satmaya çalıştığın için elinde kalmış işte. elinde kalması kötü. niye elinde kaldı, satmak istediğin için. o zaman satmak kötü. verseydin bana, bak nasıl da mutlu olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Cokomantis said: logitech klavyeden çıkan division kodunu satayım dedim, ELİMDE EXPİRE OLDU delirtmeyin beni sinirimden büyük i'yle yazdım :P olm sen de kaç para istiyorsan, düşseydin biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 ya en son 20'ye mi ne düşürdüydüm. o ara oyun o kadar dandikti ki yüzüne bakan olmamıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 yuh :D :D 20'ye alınmaması da komikmiş. yani ben almam ilgimi çekmediği için de 20 liraya deneyecek kamyonla adam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Olm beleşçi mezarcı anavatanı burası. 20ye vermeye kalksan üzerine 50 tl almadan oynayan çıkmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 o iş hakkaten öyle ya. geçen bişi koydum sahibinden'e. 750 tl'ye, sıfırı 1000 TL. pazarlık ile 700'e vericem. iki adam çok benzer mesajlar atmış 500'e veriyorsan akşam gelip alayım şeklinde. ikisine de zahmet etmeyin ben kutusuna 100 TL kendimden koyup gönderiyorum size dedim. biri utandı cevap vermedi heralde, diğeri valla kusura bakma bütçem bu kadar dedi. ulan bre ayı, utanmada mı yok :D bari gidin araba ilanlarına 3'te 2 fiyatını teklif edin, tutarsa ciddi kar edersiniz. bilgisayar parçasıyla uğraşmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 [Humble Monthly] March Bundle - Early Unlock: Earth Defense Force 4.1, Warhammer: Vermintide 2 - Collector's Edition, and Cultist Simulator ($12) https://www.humblebundle.com/monthly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 bu ay bayağı iyi 3 tane güzel oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 asskred odysseyorigins gelmiş. 2. oyun belli değil, ubi'ye bastılar sanırım sermayeyi. https://www.humblebundle.com/monthly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 2. oyun derken? 8-9 oyun veriyor normalde erken ödeme oyunu origins olmuş 12$ a fena değil, ubi oyunlarına steamde para bayılmıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2019 origins i olup iyilik yapmak isteyen varsa mesaj kutum boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 On 06.04.2019 at 00:01, Darksun dedi ki: 2. oyun derken? 8-9 oyun veriyor normalde erken ödeme oyunu origins olmuş ya 2. oyun dediğim "erken ödeme" dediğin oyunlar 2 tane olurdu ya, o. genelde en düzgün oyunlar da onlar olurdu. şimdi parayı origins'e bastıkları için 2. aaa/aa oyun olmicak gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 originsi olup satmak isteyen varsa ulassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 origins bu arada uplay, steam değil ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 https://www.humblebundle.com/monthly august early unlock slay the spire + squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 https://www.humblebundle.com/games/bohemia-interactive-2019-bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2019 ağustos'u aldım. ilk monthly bundle'ım. mükemmel çıktı hepsi ohh Distance 93% Racing, Great Soundtrack, Futuristic, Multiplayer Guacamelee 2 93% Metroidvania, Adventure, Action, Platformer Mothergunship 81% Action, FPS, Indie, Bullet Hell State of Mind 83% Adventure, Cyberpunk, Indie, Sci-Fi God's Trigger 80% Action, Violent, Indie, Gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Today, we’re making purchasing more consistent across our store, bundles and Humble Choice by introducing regional pricing for all of our bundles. The following currencies are supported for bundles: EUR, GBP, CAD, AUD, NZD, TRY, RUB, and PHP. Please note, for live bundles launched before today, the currency is still in USD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 humble choice, Humble Bundle'ın değil mi, onlar mı getiriyor regional pricing? yanlış başlık mı oldu acaba? humble'a gelirse güzel olur aslında bundle alamaz olduk ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 (düzenlendi) hmm evet humbledan bisi almaya almaya varligini unutmusum fsd Şubat 10, 2020 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 (düzenlendi) vay anasını ne kadar olacak acaba bu en yeni book bundle ı 1 - 8 - 15$ . bize 5 - 50 - 90TL Şubat 11, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 1-8-15₺ olursa belki düşünebiliriz biz fakir bir milletiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 (düzenlendi) gogdan buraya taşıdım postları, 1 dolarlık tier da 5 tl olmuş işte yeni book bundleında.ve artık böyle devam.. iyi allah razı olsun Şubat 11, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) valla doları default 6larda (6.25 mid, 6 son) alıyor diğer tierler içinde en azından banka ekstra yapıştırmaz direk TL keseceği için o bakımdan da iyi. Şubat 13, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar