S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 mafia 3 çok kötü optimize edilmişti düzeldi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Süpermiş ama tam da geçenlerde aldım god eater serisini, tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 god eater var diye iptal ettim bende :( deus ex icin tutardim yoksa kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 deus ex steam'de 15 tl zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 https://www.humblebundle.com/monthly dead rising 4, kerbal space program ve ruiner var early unlock'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 DESTİNY 2 12 dolar :D Arkadaşa vereyim .. Is Destiny 2 dead? https://www.polygon.com/2018/4/6/17206654/destiny-2-future-expansion-roadmap-backlash-gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Destiny 2 si olup verebilecek var mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 çok niyetlenmiştim o oyuna ama, bir kaç streamer o oyunu oynarken warframe i övünce hevesim kursağımda kalmıştı. @HarveyQuinn birisi versede birşey değişmez sanırım. Bir tane de expansionu olması gerek. Onuda satın almak gerekiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Humble Monthly de Overwatch gorunce bir an sasirdim. Blizz bundle a dustuyse ya isler iyi gitmiyo yada iyice suyunu sikmaya calisiyolar. Gerci Destiny sinyali vermisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 hepten lootbox ile sömürebilmek için daha çok kitleler istiyorlar, fortnite filan gibi çoktan bedava yapmamaları en anormal herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 kafam basmadı şimdi overwatch yanında gelen oyunlar hangileri, menü çok karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 overwatch sniper elite4 little nightmares 80 liraya geliyo. fena değil aslında. overwatch düştüğü zaman max 20 euroya düşüyor zaten bu paraya denk. sniper elite 4 yerine daha sağlam bi oyun olsaydı bu ay daha iyiydi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Sniper Elite ve Little Nightmares bir onceki ayin oyunlari. Overwatch yaninda gelecek oyunlar sonraki ay basinda belli olacak. Tabi o oyunlar belli olmadan once bundle almis olmaniz gerekiyor, acildigi zaman alinamiyor. Kisaca bundle iceriginde bulunan bir yada birkac oyunu gosteriyor, ona gore ister subscribe olur ister olmazsin. Diger oyunlar ne cikarsa artik. En az 6 oyun oluyor ama icerikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 oh shit şu an alınca september gelmiyor mu yani? birkaç tane sneak peak veriyor ona göre alıyorsun öle mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Aynen September dun verildi (her ayin ilk Cumasi), artik alma imkani yok. October bundle alabilirsin su an ve dedigin gibi birkac sneak peak veriliyor, ona gore karar veriyosun alip almayacagini. Ekim icin Overwatch sneak peak olarak verildi, yaninda 5-8 arasi oyun daha gelecek ne oldugunu bilmedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Ha birde odemeyi yaptigin anda Sneak Peak olarak verilen oyunun keyi geliyor, yani su an hemen Overwatch keyi alabilirsin. Digerleri bundle suresi doldugunda, sonraki ayin ilk cumasinda gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 sabonis said: overwatch sniper elite4 little nightmares 80 liraya geliyo. fena değil aslında. overwatch düştüğü zaman max 20 euroya düşüyor zaten bu paraya denk. sniper elite 4 yerine daha sağlam bi oyun olsaydı bu ay daha iyiydi tabi. abi 20 euro 150 lira :( alacak olan düşünmesin yapıştırsın :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Yeni humble bundle monthly de the division ı olup verebilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 ben de varsa alırım bir dal division, makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 +1 beni de dahil edin division isteyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Ama bende alırım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Valla division var ise ben de alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Arkadaslar sıraya kaynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 logitech klavyeden çıkan division kodunu satayım dedim, ELİMDE EXPİRE OLDU delirtmeyin beni sinirimden büyük i'yle yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2019 satmayacan. paylaşacan. paylaşmak güzeldir. satmak kötüdür. elinde kalır. sinirden "İ"ler büyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar