Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ginaly said: Bi tanesi naughty dog oyunu olacak deyolla last of us... bu ay olmasa da bu yıl sonuna kadar kesin verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 last of us versinlerde millet delirsin. oynamayan kaldı mı cidden? kalsa kalsa türe uzak yada böyle canavarlı zombili oyunları sevmeyenlerdir. e onlarda oynamaz zaten. saçmasapan iş yapmasınlar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 last of us verildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 ançartıdları versinler artık inadım inat totom iki kanat para vermeyeceğim o seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 aquila said: last of us verildi? benden önce verildi abi demek ki, ben son 1 senedir takip ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 God of War TR store'da 134 TL. Çok iyi indirim, almayan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Ya bu sale ne kadar daha sürecek bilgisi olan var mı bulamadım hiçbi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 sale tarihlerini direk herhangi bir indirimde olan oyunun içine girip görebilirsin. oyuna tıklayınca oyun görüntülerinin altında hangi tarihler arası bu fiyatın geçerli olduğu yazıyo. şu anda indirim ağustos sonuna kadar devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 mokoko said: last of us versinlerde millet delirsin. oynamayan kaldı mı cidden? kalsa kalsa türe uzak yada böyle canavarlı zombili oyunları sevmeyenlerdir. e onlarda oynamaz zaten. saçmasapan iş yapmasınlar abi. ben bu telltale's in zombili serisini daha bi çok sevdim last of us'tan sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 çok alakasız oyunlar ama onlar birbirinden tarz olarak. eve ikisinde de zombi invasion var ama çok farklılar yani. tabi o tarzı daha çok seviyo olabilirsin o başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 hikayeleri benzer geldi ikisinde de ufak bir kızı alıp büyütüyorsun falan. last of us biraz adventure gibi gittiğin yolu seçiyorsun puzzle çözer gibi haritayı çözüp gidiyorsun, telltales oyunları daha çok film seyrettiriyor sana. ps'i böyle yayıla yayıla oynayan biri olarak telltale biraz daha hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Abi cizgi filmle last of us fndndjdj. Tek ortak noktalari zombi Gow mu alsam far cry 5 mi acaba. Indirimler guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 gow al abi hiç düşünme bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Aynen yapistirayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 gow almayı düşünenler düşünmesin bile.. ayın 20sine new game+ geliyor. yeni armorlar falan filan olucak büyük ihtimalle. bir tur daha oynatır kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 yeni armor yeni set, skill falan gelirse diablo gibi olur süper olur. yapsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 ulan o son valkyrie nedir kafayı yicem. oyunu bitireli 2 hafta oldu son valkyrie'de kaldım geçemiyorum arkadaş. inanılmaz zor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 taktiği veriyorum diye girmek isterdim ama baya zaman geçti unuttum sdsafas hatırladığım kadarıyla. -üst üste 3-4 kere yere baltayla vurduğun bir skill ile, whirlwind yaptığın axe skillerini alıyorsun -chaos bladeler için de heal yapan vardı bir tane onu alıyorsun. combata axe ile başlayıp üst üste vuruşlarla sersemletiyorsun, atreus'un kurtlarını salıyorsum. sen axe ile vururken atreusa mavi ok spamlat. blade skillerini de boşalt. ardından spellerini refreshleyen bir özellik vardı, onu basıyorsun. ikinci defa 4 skill birden boşaltıyorsun. sonra spartan rage açıyorsun. rage bittiğinde zaten %50'den az canı kalmış oluyor. 2 tane kaçman gereken skill var gerisi çok vurmuyor. baya uğraştım ben de, defalarca 1 bar kala falan öldüm. neredeyse hatasız oynamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Ben cooldown sıfırlayan rune ile yardırmıştım. 3-4 denemede bitmişti. Hardda oynuyordum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 ana hikaye bitince bi kere valkir denedim, ps4ü kapatıp yattım, bi daha da oyunu açmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 psn store inanılmaz zamlar geçirmiş. geçmişler ola. ac odyssey bile 340 tl falan :D 100 tl altı oyun yok gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 olsun abi exclusive var. asfsdf oh game passimle giriyim de bakıyım ne varmış beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 nier otomata ile divinity'i bi indirsinler artık daha divinity2 yi oynayacaz ilki hala 120tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Yazık yüz bulamayınca buraya da dadandı az fıstık atın sıkılmasın garibim hayatında büyük bir boşluğu doldurduğumuza inanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar