Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Play Station Oyun İndirimleri

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

ben bu 2 oyunu US hesabı oluşturup aldım, yanlış bir şey yapmadan son kez sorayım diyorum.

TR hesabıyla login iken oynamak için, ps4 için yeni kullanıcı yaratıp onunla login olup US hesabını bağlayıp indirip sonra TR'ye geçip mi oynuyoruz.

yoksa mevcut kullanıcıdaki mail adresini değiştirip US psn aldığım maili mi giriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Beyler merhaba ben dün teknosada 2.joystick ücretsiz + uncharted 4 + horizon zero dawn + 3 aylık ps plus aboneliği içeren bi ps4 paketi aldım. Ps4 çıktığında ps3ü satmıştım ve epey uzak kaldım. Paket icindeki oyunları oynamayacağımdan almadan önce spotcunun biriyle pazarlığa oturdum.Paketteki 2 oyun ve 100 tl karsılıgında Fifa 17 ve 2K17 alma konusunda anlaştım. 2 oyunun yerlerini değiştiricek olursak bana 1800e gelmiş olacak. Bu takas sizce nasıl ? Oyunların değerini bilmediğimden avantajlı mı değil mi bilemedim. Ayrıca bu oyunları elimde tutup fifa ve 2k yı plus üzerinden daha ucuza bulabilir miyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

oha bende ps4 yok ama o herif bildiğin kazıklıyo abi seni sakın ama sakın verme o oyunları

alacağın oyunlar ztn şundan 4 5 ay sonra yenilenecek ve 5 lira dahi etmeyecek. verdiğin oyunlardan biri şu anda ps4ün exclusive oyunu ve acayip bi hype yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...