Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 undertale yok liste geçersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Abi hotline miami nedir, o varsa kerbal space program da olsun (tek fanboyu benim sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 2014 deilmi kerbal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Early accessdi. 1.0 versiyonu 2015te release oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 kerbal ve undertale'i de ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 witcher 3 en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Kerbal yok diye witchera vermiştim, kaydırabiliyor muyuz oyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 maalesef, öyle bir durumda oy vermeden önce yazın buraya, ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 gta5'i 2014 kabul edersek fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 neutrino said: Kerbal yok diye witchera vermiştim, kaydırabiliyor muyuz oyu? e tamam witchercı biri nuerrino yerine kerbala basssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Mad Max'e özel bir ödül verilmeli. Yılın en iyisi değil ama bence sürpriz bir oyun oldu benim için. Valla eğlendim ve bitirdim. %100 bitirmek için de tutuyorum hala PC'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 w3 alacak kesin ama ben yine de kalbimin sesini dinledim. biz seni sevinmek için sevmedik reyis http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/544/022/2f0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Dying Light hala 1. Mutsuzluğun uçurumundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Cokomantis said: w3 alacak kesin ama ben yine de kalbimin sesini dinledim. biz seni sevinmek için sevmedik reyis http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/544/022/2f0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 2 senelik hotsa oy veren çomarlar var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Witcher3e oy verecek bi arkadaş kerbala verebilir mi, tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 cod'a kim verdi oyu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 2016'nın en antipatik oyunlarını ne zaman tartışacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 yanliz gecen senelerin anketlerde oyunlar hep basa bas gidiyodu bi heyecani falan vardi mesela 3-4 oyun kapisiyodu. simdi witcher almis basini yurumus bu saatten sonra inmesi zor yani fallout fiyaskosundan sonra mgs v ile witcher kapisir diye dusunuyodum ama herkes witcher'a vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 mgs ayrı bi fiyasko ama :/ hatta özel yaratıcı fiyasko ödülü alabilir, fallout sıradan fiyasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 ya tamam sonunu hesaba katmazsak mukemmel gameplayi olan bi oyundu mgs v. turunun acik ara en iyisi bence. mgs v cikmadan once stealth actionda 1 numara chaos theorydi benim icin. ayrica mad max da baya baya guzeldi, kimse oy vermemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 FO4 o kadar leş mi hakkatten yav p.s. oynamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 mgs olurdu oyunu tam sekilde shipleselerdi ama yuzyilin en iyi oyun gelsitirme facialarindan biri olarak secilicek, daikatana ve dnf ile yarisir sadfasd, neyse en azindan gameplay cooook iyi idide teselli bulduk fallout4 baska facia hani konami yok basinda, musluklari acmislar, engine yeni degil kac senelik eski pusku sey vs. vs. ikinci buyuk hayalkirikligi senenin vicir fanboylari ile allah fanboylari yarisiyor gozumde, chanlarda en alakasiz pokemon tartismasinda bile vicir dover yazan bayik tasocu tipler yuzunden tiksindim seriden, satin aldigim ve yapimciyi destekledigim halde oynamiyorum :P cyberpunk ciksin suyu cikana kadar oynicam ama sc2 ded gaem hikaye iyi olsada gta5 eski oyun sayilmaz eh geriye en cok saatlerimi gecirdigim HotS kaldi, onu sectim gectim direk :D helali hos olsun blizz mobaya sardirdi beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Rocket League. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 http://i.imgur.com/KJmVTPq.png buda baltazar kesin asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar