Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GOTY 2015

tomkat

Öne çıkan mesajlar

yanliz gecen senelerin anketlerde oyunlar hep basa bas gidiyodu bi heyecani falan vardi mesela 3-4 oyun kapisiyodu. simdi witcher almis basini yurumus bu saatten sonra inmesi zor yani

fallout fiyaskosundan sonra mgs v ile witcher kapisir diye dusunuyodum ama herkes witcher'a vermis
Sosyal ağlarda paylaş

mgs olurdu oyunu tam sekilde shipleselerdi ama yuzyilin en iyi oyun gelsitirme facialarindan biri olarak secilicek, daikatana ve dnf ile yarisir sadfasd, neyse en azindan gameplay cooook iyi idide teselli bulduk

fallout4 baska facia hani konami yok basinda, musluklari acmislar, engine yeni degil kac senelik eski pusku sey vs. vs. ikinci buyuk hayalkirikligi senenin

vicir fanboylari ile allah fanboylari yarisiyor gozumde, chanlarda en alakasiz pokemon tartismasinda bile vicir dover yazan bayik tasocu tipler yuzunden tiksindim seriden, satin aldigim ve yapimciyi destekledigim halde oynamiyorum :P cyberpunk ciksin suyu cikana kadar oynicam ama

sc2 ded gaem hikaye iyi olsada

gta5 eski oyun sayilmaz

eh geriye en cok saatlerimi gecirdigim HotS kaldi, onu sectim gectim direk :D helali hos olsun blizz mobaya sardirdi beni :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...