Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Captain America: Civil War (2016)

scorch

Öne çıkan mesajlar

Daha önceki marvel filmlerinden sahneler gösteriyor fragman. onlara dikkat et. "Edward Norton"ın oynadığı Hulk filminde ki general var. Konuşma yapıyor. Siz süper kahramanlar insanları kurtarırken ortalığın içine ediyorsunuz diyor. Bu yüzden sizinde hesap vermeniz gereken bir yer olmalı diyor. Devletle antlaşma yapmanız lazım diyor. Captain kabul etmiyor haliyle "Birinin zarar gördüğünü görürsem, devletin bana koyduğu sınırları düşünemem. Yardım etmem lazım" diyor. Bu sırada Iron man "bence devlet haklı" diyerek denizin ortasında kocaman bir hapishane yapıyor. Tam bu sıralarda Afrikanın göbeğinde BM toplantısı düzenleniyor. CrossBone ve tahminen onu durdurmaya giden Bucky oralarda buunuyor. Tabi ki CrossBone istediğine ulaşıyor ve BM toplantısına terörist bir saldırı yapıyor. Bütün suç Bucky'e kalıyor. Bunu öğrenen Black Phanter "benim topraklarımda ha?! Bana ha?!" şeklinde Bucky'e saldırıyor. Tahminen Bleeding Edge zırhı için Iron man ve Black Phanter'in arasında daha önceden bir ilişki yaşanıyor ve Phanter tarafını seçiyor. Spidermanin tarafı ise tamamen rüşvet ile ilgili. Merak ettiğim o rüşveti bu filmde görebilecekmiyiz.

Ahanda rüşvet

Spiderman bence güzel olmuş HYPEHYPEHYPEHYPEHYPE.

Kafama takılan soru

La bu vision düşünce yapısı olarak mantıklı düşünen ve herkesin yararına olan şeyleri düşünüyor. O zaman bu kimi seçerse, o ekip haklı olmuyor mu? Tony ve Jarvis ilişkisi değilse ki olursa biraz saçma olur

Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

abi şimdi kazanan taraf belli mi?
kaptanın tarafı kazanıyosa hiç umrumda olmıycak çünkü.

Normalde çizgiroman için belli ama filmin yazarları ve disney "izleyiciyi şaşırtmak istiyoruz. Bu yüzden konu da ve sonuçta değişiklikler yaptık" gibi bi şey söyledi. Kaldı ki istedikleri kadar savaşsınlar, istedikleri kadar iron man yada captan yensin, Thanos geliyor eldiveniyle. Adam gelince herkes "ya kavga etmesek mi" diye birleşecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo senin için yazıyorum. Çok merak ediyorsan okursun bebeğim :D

Çizgi roman sonu

Captain, Iron Mani durdurabilmek için son yumruğu atmaya çalışır ama son anda ekipler tarafından durdurulur. Captain herşey bırakır ve nalet gelsin size diyerek teslim olur. Devlet alır onu hapse atar. Iron Man "Mighty Avengers"ı kurar. Shield baştan kurulmuştur ve Tony başa geçer. Captain America'nın destekçileri yer altında "New Avengers"ı kurarlar. Bu sırada hapisteki Captain America, CrossBones tarafından vurulur ve öldürülür. Vur emrini veren kişi isi Red Skull'dır

Tam olarak sonu bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ama işte asıl sıkıntı Hulk nerde bilinmiyor. Hulk stand alone film hakları disneyde olmadığı için tam olarak Hulk'a ne oldu bilmiyoruz. Ama en büyük destekli sallamasyon ise şu: Disney, hakları almaya çalışıyor. Eğer Hulkın haklarını alabilirse Planet Hulk filmini çekmek istiyor. Son Avenger filminde gemiye binip gitmesinin sebebi bu olarak gösteriliyor çünkü gemiden indikten sonra bir kaç ayak izi var ve onun dışında dünyada Hulkın başka izi yok. Olursa güzel olur tabi. Belki Guardians of Galaxy'i bu şekilde bağlayabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn said:

Çizgi roman sonu

Captain, Iron Mani durdurabilmek için son yumruğu atmaya çalışır ama son anda ekipler tarafından durdurulur. Captain herşey bırakır ve nalet gelsin size diyerek teslim olur. Devlet alır onu hapse atar. Iron Man "Mighty Avengers"ı kurar. Shield baştan kurulmuştur ve Tony başa geçer. Captain America'nın destekçileri yer altında "New Avengers"ı kurarlar. Bu sırada hapisteki Captain America, CrossBones tarafından vurulur ve öldürülür. Vur emrini veren kişi isi Red Skull'dır

Orjinal son o, ama sonra bi de alternatif çıkardılar. "Ya Kaptan yerine Tony ölseydi nolurdu" diye, onu irdelediler sonrasında.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

eregorn said:

Çizgi roman sonu

Orjinal son o, ama sonra bi de alternatif çıkardılar. "Ya Kaptan yerine Tony ölseydi nolurdu" diye, onu irdelediler sonrasında.

Bak bunu bilmiyordum. Sadece son mu değiştirdiler yoksa bir bölüm mü yayınladılar?
Sosyal ağlarda paylaş

Net ortamında spiderman'ın kostümü hakkında çok fazla kötü eleştiri var. İyi eleştiri yapanların hepsi eski spidermanı bilenler. Kötüleri yapanlar ise sadece filmlerden tanımaya başlayanlar. İşte bu olay beni sevindiriyor. Biraz daha eski dinazor hayranları için bir şeyler yapıldığını görmek. Belinde ki kemer, bileklerinde ağ fırlatıcıları, sırtındaki yuvarlak büyük örümcek, gözler. O bebeğim.

Barathrum said:

Black panther efsane olmuş,bütün trailer onun kostümüne baktım.Bir de sanırım bizim bu witch visionu evire çevire dövüyor trailerda öyle birşey var sanki?

Zaten spiderman olmasaydı fragmanda, herkes bunları konuşuyor olurdu :) onlar arada kaynadı resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...