Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 hulk 'u kendi tarafına gecicek olsa stark cağırırdı ama olmıcyağı ıcın cağırmıyo işte. 15 yasındaki cocuğu getirip öküz gibi ocmbata soktu sonucta mal herif. kaptansa bole hatalara girmiycek kadar delikanlı bi adam. hulk gibi kotnrolsuz ve gizli takıularak yaptıklara işe ters düşücek birini böle bir mevzuya sokmaz. clinti bile işin boku cıkınca cağırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 film başarılıydı. superman'den sonra bünyeyi arındırdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Gecen persembe imax izledik. Bomba olmus film. Dovus sahneleri bayagi bayagi iyiydi. Sacma sapan ortak dusmana baglayalim kardes olalim faslina bu filmde girmemeleri arti puan. Spiderman ve black panter bomba olmus. Aunt May i Marisa Tomei oynuyor ben daha ne diyeyim hastasiyiz kendisinin. Yeni Spiderman filmi gecmis Spiderman filmlerinin hepsinden daha iyi olacak gibi duruyor Tony Stark ta ne agladi yahu, "Benim babam verdi o kalkani sana, uhuhuhuhuhu!". Captain in olgunlugun yanina bebe gibi kaldi koca Ironman. Hocam Hulk kayip, nerede oldugunu bilen goren yok. Black Widow halen ariyoruz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Gallant said: Hocam Hulk kayip, nerede oldugunu bilen goren yok. Black Widow halen ariyoruz diyor. Çizgi romanlarda bu sıralarda Sakaar diye bi gezegene postalanmış durumda, ama o hikayeye filmlerde girmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Hulk seneye Thor'un filmde olacak. Orda girebilirler o hikayeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 senko said: ilk yari sikiciydi bence hep konusma vardi ikinci yari bol aksiyonlu guzel bu arada bu filmlerde mantik aranmaz ama bisi sorcam kafaisnda elmas olan eleman var ya, en gucluleri o degil mi? neden herkesi pataklayip kavga etmeyin lan demiyor? thorun cekicini fln tutabiliyordu hatta, tanri gucunde degil mi adam bir de bu kadar onemli olaylar olurken hulk ile thor niye gelmiyor, hatta loki de iyi olduydu galiba en son o da geleblirdi thorun çekicini tutmasının sebebi aşırı gücünden değil kafasındaki taştan dolayı sanırım.loki de asgard da babasının yerine geçti sanırım sonraki film onla ilgili olacak.imdb de hulk ta olacak diyor.en son uzaya gidiyordu zaten hulk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 adam gibi adam olduğu için kaldırabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 işte o akdar adam değilşmiş. yanlıs tarafı sectiğien gore. bundan gayrı zor kaldırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 adam haklı, taraf yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 corolation causation dısında bişi solemiyo. aynı fikrin tam terside aynı derecede savunulabilinir. tehdit arttığı icin bu challange'a rise eden kahramanlar cıkıyo. fantastic four radrasyon yemeseydi, moleman dünyayı ele gecirmeye calısmıycakmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 fantastik four radyasyondan olsun lutfen. iki film de fecaat otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 yalnız dovuslerin cok iyi olmasını sbebei sanırım hic slowmo olmamasıydı, şimdi düşündümde sanırım hiç slowmo yoktu slowmosuz aksiyon ne güzel la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Kısa süreli slowmo vardı bir iki yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 En iyi süperkahraman filmi sanırım, sinemada ikinciye izlerim. Hem kaptanı da trailerlarda izlediğimiz gibi muh buckiee moduna bağlamamışlar, gayet delikanlı gibi konuşup sonra dövmüş. Ayrıca genç örümböcek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 off pleb axedice filmi beğenmiş.. cizgiromanı cok iyi, film bok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 ya ben pek beğenmedim :S yavandı, civilwar o kapışma sahneleri eyw güzelde title'ın içini doldurmaktan ziyade anca bi gecelik amerikan güreşi şovunun 2 saatlik kısmı olur. 7/10 winter soldier daha etkilemişti beni bunda öyle bi duygusal bağlılık yaşamadım, sahneler boş geldi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 civil savaş değil de küçük bir anlaşmazlık var tadında olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 daha mevzunun acılısı yapıldı gibi zaten. üstüne ne kadar durualr bilmiyorum ama daha yenı basladı civil war gibi bi halde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 ilk defa bi marvel filmini beğenmedim. ekşın sahneleri iyiydi, antman spiderman panther falan güzel dahil oldu olaya, eyvallah. ama abicim yok babamı bucky öldürmüş, yok o benim kankam kimseye adam akıllı bişi anlatmadan herkesten korumalıyım, olayın döngüsünü bu sefer tutturamamışlar bence. zemo çok iyiydi ama(tu) bi de dövüş sahnelerinde 10 kere bucky nin metal arm a focus yapıp "aa döndürdü elini" "aaa bu döndüremedi" yaptılar fdsf. spidey black panther tutuyo çeviriyo adamın kolu, iron man tutamıyo nerdeyse , zırhı mı güçsüzleşti bu adamın noldu mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 o en son giydiği sanki böle acele durum icin helikopterdeki falan bi zırh gibiydi, daha narin ufaktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 şu 3d sacmalıgı bi son bulsa da adam gibi film izleyebilsek ak bok gibi para veriyoruz güneş gözlüğü ile 3 saat oturup baş agrısı yaşıyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 film guzelde, warcraft traileri daha guzeldi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Lopeth said: civil savaş değil de küçük bir anlaşmazlık var tadında olmuş demiştim daha önce, 200 vs 200 kapışmalar, italya'nın fransa'yı fethetmesi, kree'nin skrull'larla kapışması, gezegenlerin patlaması... gibi şeyler beklemeyin, iron man ve captain america'nın fikir ayrılığını işliyecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 İstemezlerse ileride pek bir şey etkilenmeyebilir. O bakımdan bende pek sevmedim. Onun dışında film güzeldi. Sonunda loki haricinde lamer olmayan bir kötü görebildik. Tamam kanun kaçakları oldular, iyi güzel. Ama dağılmaları avengers 1 sonundaki herkesin kendi yoluna gitmesinden pek farklı değildi. Kaptan mektup yazıp özetle "sonraki avengers filminde birlikte takılırız pampa" diyor zaten. Öyle civil war oldu herkes taraf tarafa ayrıldı mevzuğundan ziyade iron manle kaptan buckyi paylaşamadı diye kavga etti. Bir kısım kahraman diğer avengersa kadar saklanacak. Sonra dünyayı kurtarmaları için büyük ihtimal yaşanan tatsızlıklar unutulacak falan. Af gelebilir vs. Tony'nin elinde full time düzgün bir takım yok, yardım istemek zorunda kalacak her şekilde. Avengers zaten shield tarafından yönetiliyordu. Shield kanunkaçağı olunca şimdi iron manin takımını bir kısım general yönetecek. Durum o kadar da farklı değil aslında. İki üç cümleyle düzelmeyecek bir durum oluşmadı. Hatta kaptan ya tonynin elinden kalkanını geri alacak ya da gereksiz op wakanda'da daha iyisini yaptıracak. O derece sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Ne olsaydı redeagle, birbirlerini öldürüp franchise ı bitirseler miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar