Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Başlamadan önce hakaret edecek arkadaşlar lütfen sağ üst köşede "X" işaretini basarak başlığımı terk etsinler. Ciddi bir konu trollenmesini istemiyorum. TLDR Kız 28 yaşında ve çok sempatik bir kız. Güzel sanatlar mezunu, söylediğine göre master programını yarım bırakmış. Avrupada her ülkeye gitmiş. Son 4 senedir ise ailesinin deniz kenarındaki milyon dolarlık villasında takılmaktan başka birşey yapmıyor. Öncesinde fazla bir muhabbetimiz olmamıştı. Ben direk kahve içmeye çağırdım ve o da kabul etti. Midpoint'te buluştuk. Ancak geldiğinde o kadar heycanlıydı, ağzından çıkan her kelime kekeleyerek çıkıyordu, yüzü kıpkırmızıydı ve elleri kolları ayrı oynuyordu. Sanırım uzun zamandan sonra ilk defa biriyle buluşuyordu ancak bu öyle bir heyecan değil sanki Murat Boz ile aynı masaya oturdu zannedersiniz. Neyse onu rahatlatmaya çalışıyorum bu iş mülakatı değil, rahat ol diyorum yok kız düzelmiyor, ben konuşmazsam susuyor resmen 2 saat boyunca hiç durmadan konuşmak durumunda kaldım. O ise sadece şapşalca gülümsüyor, gözlerimin içine bakıyor ve susuyor! Bir ara ellerini tuttum ona bile çekincence tepki vermedi. En son ilişkisi söylediğine göre üniversite zamanlarıymış. O zamana kadar ciddi birşey yaşamamış. Şimdi beni asıl kıllandıran şey ise kızın facebooktaki fotoğraflarına bakınca gerçekleşti. Bakıyorum pozlarda hep bir şapşallık mevcut. Üstelik eiffel ve pizza kulesini tutarken hep ıskalamış! Bunu da görünce "Acaba..." diye kendi içimde sorma gereği hissettim. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/04/27/11/280D66F800000578-3057219-Nailed_it_Yves_Van_De_Ven_37_uploaded_this_photograph_on_social_-a-15_1430130253089.jpg https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/s320x320/e15/10832247_100500793633320_1926243199_n.jpg Soruma gelirsek; ya kızda büyük bir özgüven eksikliği var, ya da gerçekten zekasal bir problemi var. Bunu nasıl anlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Merhaba, sübliminal mesajlarına gülümsemeden edemedim. görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 murat boz hayranlarının kaş simetrisi bozuldu bu konudan sonra gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Dynun said: Merhaba, sübliminal mesajlarına gülümsemeden edemedim. görüşürüz adamin hayati subliminal mesaj ya. foruma attigi mesajlardan cinsel biyografisini cikartabilirsin rahatca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 burda hangisine basıcam çarpıdan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 In a forum far far away "Erkek arkadasimin EQ`sunu olcmek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 resimleri koyarsan bakalım zekasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 XLegolas said: In a forum far far away "Erkek arkadasimin EQ`sunu olcmek" dfgsdhagakjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ona küçük 4 işlemler fırlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 http://i.hizliresim.com/QYEYBZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Kiz sana gelmeden once seker atmis. Seninle alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 XLegolas said: In a forum far far away "Erkek arkadasimin EQ`sunu olcmek" AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Kız alt dudağına yapışmanı istemiş seni şapşal şey nasıl anlamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yazıyı okumadım ama, alt dudağına yapışan kız mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 min 10 sayfası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 yyok be 25dk da 2. sayfaya geçilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Şu konuya çuk diye oturacak bir gif vardı allah belasını versin bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 public forumda actıgın konuyu trolleyip trollemeyecegimizi sanamı soracaz hey allahım ya. ps: şair hatun yaptım sonunda diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 bu kacincisi ya adamin forumda kendi fotografi + milf diye tanimladigi bir suru kadinla iliskisinden tut aldattigi kiz arkadaslarina kadar hersey log olarak var. sonra geliyo kiz arkadasinin IQsunu sorguluyo. sakaysa komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Sağ üstte çarpı işaretini bulamıyorum. Trajikomik bir hayalde hapis kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 XLegolas said: In a forum far far away "Erkek arkadasimin EQ`sunu olcmek" ahahaajklsdljka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Eskiden bu adamın postları 25 dakkada 5 6. sayfaya gelirdi. Ya kanıksadık, ya alışıyoruz ya da o eski albenisi kalmadı bu hikayelerin... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 çarpıya basıp çıkmak yerine sana hakaret etmek istiyorum. ne yapsak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 karadır kaşların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ağzına kürekle vursam da olur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar