ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Bunlar arasından mutlaka alın dediğiniz neler var? Shadowrun Hong Kong/Boston Lockdown ve Talos Principle almak istiyordum ama 50-60% indirim meh, 75-80% filan olsa alırım. Winter sale'da iner mi? Neptunia 80%, alınabilir. Güzel mi bu? Bir de flash sale filan gelmiyceği kesin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 talos principle al gitsin daha belanı mı istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hong kong deger zaten yilbasinda bu yuzdeler olur her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Neptunia'nın fiyatı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 elite sağlam indirim yemiş ama expansion geliyor diye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 cok heyecansiz gecti bu indirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 wishlistim 0lanmis gozukuyor eger steam serverlari 40 dakikadir hala sacmaladigi icin falan degilse, agir laflar hazirladim gaben'e, kalbini kiracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Aynen. Wishlist'ler uçmuş ben giremiyorum bile profile atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 cs'den gelen beleş parayla new vegas aldım 10 liraya oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 lords of the fallen 18 Tl evil within 13 TL aldim witcher3 de alacam ama enpara indirim limiti doldu yılbaşı indirimlerini bekleyecem sanırım onun için buarada istek listesi sıfırlanmış herkesde oylemi? okadar oyun ekledik simdi hatirlayamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 jrpg seven weaboolar fairy fencer F e 8shit severler endless dungeon'a da bakabilir biraz bi indirimler var. ben wishlistimi görüyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Portal 2 Rocket League Mirror's Edge™ The Talos Principle Poker Night at the Inventory Şu 5 oyunu Russia VPN'i ile alsam aktifleştirebilir miyim? 60 liralık oyun için VAC ban yemem herhalde. Bu işin müptelalarının yorumlarını okudum hala ban yememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 eğer biliyosanız hayvanlı oyun öneriniz. primal carnage extinction ve depth gibi. shelter de hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ark tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 konulu oyun ne var güzel indirim alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 witcher 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Anhora evet yersin ban, yiyenler olmuş. Vac da değil hesap banı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Endless Legend bir kac gun once saglam bir Ai patch yedi sanirim (yada endless space mi yedi? neyse), indirimde tatli duruyor, tarzi sevenlere oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 ahmedinejad said: witcher 3? gerizekalı olduğum için %30 indirimle almıştım onu :B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Witcherın mod desteği vardı di mi? Onu mu çaksak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 applev0dka said: talos principle yine 20 tl alıcam galiba bu defa ya gehenna ek paketi 66 görmüştü geçen indirimde bu sefer az görmüş, kış indirmi bekle onun için. ama ana oyun aynı fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 horacegoesskiing said: jrpg seven weaboolar fairy fencer F e 8shit severler endless dungeon'a da bakabilir biraz bi indirimler var. ben wishlistimi görüyorum bu arada. endless dungeon net çok iyi. 25 saatim var temiz, multisi falan da çok keyifli. alan olursa eklesin http://steamcommunity.com/id/seruderu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 authenticator kullanana %5-33 indirim varmış community markette, o indirim oranı itema göre mi kullanıcya göre random mu belirleniyo nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 neptunia ne diye bakiim dedim. kalite akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Silphatos said: authenticator kullanana %5-33 indirim varmış community markette, o indirim oranı itema göre mi kullanıcya göre random mu belirleniyo nasıl oluyor biri şunu deneseneye ona göre sömürek marketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar