Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Autumn Sale 2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bunlar arasından mutlaka alın dediğiniz neler var? Shadowrun Hong Kong/Boston Lockdown ve Talos Principle almak istiyordum ama 50-60% indirim meh, 75-80% filan olsa alırım. Winter sale'da iner mi?
Neptunia 80%, alınabilir. Güzel mi bu?

Bir de flash sale filan gelmiyceği kesin di mi?
Mesaj tarihi:
lords of the fallen 18 Tl evil within 13 TL aldim witcher3 de alacam ama enpara indirim limiti doldu yılbaşı indirimlerini bekleyecem sanırım onun için
buarada istek listesi sıfırlanmış herkesde oylemi? okadar oyun ekledik simdi hatirlayamadim :)
Mesaj tarihi:
Portal 2
Rocket League
Mirror's Edge™
The Talos Principle
Poker Night at the Inventory

Şu 5 oyunu Russia VPN'i ile alsam aktifleştirebilir miyim? 60 liralık oyun için VAC ban yemem herhalde. Bu işin müptelalarının yorumlarını okudum hala ban yememişler.
Mesaj tarihi:
Endless Legend bir kac gun once saglam bir Ai patch yedi sanirim (yada endless space mi yedi? neyse), indirimde tatli duruyor, tarzi sevenlere oneririm.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

talos principle yine 20 tl alıcam galiba bu defa ya

gehenna ek paketi 66 görmüştü geçen indirimde bu sefer az görmüş, kış indirmi bekle onun için. ama ana oyun aynı fiyat.
Mesaj tarihi:
horacegoesskiing said:

jrpg seven weaboolar fairy fencer F e
8shit severler endless dungeon'a da bakabilir biraz bi indirimler var.

ben wishlistimi görüyorum bu arada.

endless dungeon net çok iyi. 25 saatim var temiz, multisi falan da çok keyifli. alan olursa eklesin http://steamcommunity.com/id/seruderu/
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

authenticator kullanana %5-33 indirim varmış community markette, o indirim oranı itema göre mi kullanıcya göre random mu belirleniyo nasıl oluyor

biri şunu deneseneye
ona göre sömürek marketi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...