Xeph Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Steamworks developer grubundan sızmış bişeyler. https://www.reddit.com/r/Steam/comments/3tanzh/steam_winter_sales_going_to_start_on_1125/ The Autumn sale runs November 25th 10AM PST & ends December 1st 10AM PST The Holiday sale is December 22nd 10AM PST - Jan 4th 10AM PST. Söylendiği gibi artık flash/daily sales olmayacakmış galiba. Redditde anlattıkları şekilde onyüzbinmilyon refund ticketla uğraşıyorlarmış çünkü, geçen seferki İLK GÜNDEN 138 TANE OYUN ALDIM OH SİLLY ME, NEYSE Kİ REFUND VAR :] :] :9 başlıklarını hatırlarsınız. (Eğer oyun daily deal/flash sale/community choice görüp salede fiyatı daha da düşerse direk refund talep edebiliyordunuz policy gereği) http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-20-no-flash-or-daily-deals-during-steam-autumn-winter-sales Maziyi yad etmek isteyenler için flowchart https://re.superlevel.de/uploads/default/original/2X/b/b1e458c4724edbe49dfa7cc5357a43f10aba9a10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Noel sale kadar olmasa da bu da olumlu. Aslında flash saleden alanlara refund %25 kesinti ile yapılır deseler daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ben istedigim oyun indirime girecek mi girmeyecek mi son gune kadar bakip sonra son gun girmezse standart discount tan oyun almaktan nefret ediyordum. ya da 3. gun girdi kacirdim, tirnaklari yiyordum. bu is bizim GSM operatorlerinin paketleri gibi karma karisik bir sey oluyordu. tek fiyat tum satis donemi daha iyi. ancak bir gercek var, butun donem boyunca hic bir firma flash sale fiyatindan koymaz oyunu. her sene indirim oranlari dusmustu zaten, herhalde simdi daha da yuksek fiyatlarda kalirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ya ben o kadar kötü olucağını zannetmiyorum, yani rocket league'di ark'dı steamstatsda top 100 gören kısmen yeni oyunlar zaten flash deal olsalar bile salede adamakıllı bir indirim almazlardı hiçbir zaman ubisoft oyunu veya CoD falan alcaktıysanız her zaman klansman dışıydı zaten onlar :p indieler de her türlü yardırır ..... 25. günün şafağında mordora bakın sdhasdfg, shadow of mordor geçenlerde bayram seyran değilken steamin random daily dealinden %66 görmüştü, yine %66 görürse sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 75 görmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Boyle flash deal olmadan, sanki daha iyi olacak. Gerci Kasim sonu Autumn Sale nedir yahu? Yap iste Halloween le beraber Halloween-Autumn Sale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 TL olarak avantaj zaten var allahtan :p öküz gibi aral fiyatlı oyunları sağlam indirime girse bile almaya elim gitmiyor. Daily sale kalsaymış keşke, her gün resette bakmak zevkli oluyordu. Düz indirim olsa alacağımızı alıp bir daha yüzüne bakmazmışız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Yapar bir şeyler yine Gaben, o daily ve flashlardan da deli gibi para kırıyordu. Bir kalemi silmeyi göze alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Ben memnundum daily ve flash'lerden. Arada kaçan fırsat babında üzüntü de yaratsa da iyiydi. Flash'leri hadi kaldırdın da daily sale mutlaka olmalı ya, her gün "bakalım bugün neler gelmiş" diye takip etmenin keyfi ayrı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 lost planet 2 artik indirime girsin lutfen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 35dk kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 1 saat var daha ya bizde 20:00 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hadi be steam baslat artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 başladı =D ori ve darkest dungeon hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 talos principle yine 20 tl alıcam galiba bu defa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Oooooriiiii kaparim hemen(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hard west ayın 18inde çıktığı haftaya özel %20ydi o hafta biter bitmez de autumn sale geldi, %5 de gaben koymuş %25 olmuş ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 yılbaşına kadar birşey almam herhalde ya, zaten oynamam bir ay ne alsam net heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 gta v 107 tl'ye düşmüş.bir dahaki indirimlerde iyice inse de, alsam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 hyperdimension neptunia re birth 1 i alin abi 10 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 benjani said: gta v 107 tl'ye düşmüş.bir dahaki indirimlerde iyice inse de, alsam bende. ben de bunu bekliyorum sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 evet bir tek neptunia alsam mı dedim ama yılbaşına gene düşer herhalde ya o kadar, eski değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 papers please düşmemiş ya yılbaşını beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 oo elite dangerous cok iyi indirim gelmis kaptim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2015 Oyunlarda bazen rusya bazen de brezilya fiyatları neredeyse %50 daha uygun. VPN'le alacaz mecbur. GTA V rusyada 52 TL brezilyada 45 TL mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar