Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Ansatsu Kyoushitsu, Durarara, Gate sequel
Haikyuu, Heavy Object, Garo devam ediyor
Kizumonogatari movie geliyor demişler de görmeden inanmam abi

Yeni başlayanlardan da birkaç tane güzel çıksa bayağı sağlam olur bu sezon. Ajin, Boku Dake ga Inai Machi, Hai to Gensou no Grimgar filan güzel gözüküyor.

Yalnız Ajin, Ajin movie ile alakalı mı? Geçen sezonun listesinde vardı, 3 film olucakmış daha sadece ilki çıkmış, şimdi animesi başlıyor. Film bunun prequeli filan mı, side story mi? İzlemek lazım mı? Şu noktada daha önünde 2 film varken ilk filmi rebootlamazlar herhalde, ama zamanlaması da çok tuhaf ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Sezon başladı.

HaruChika: Ben ne izledim ya?

Hibike!Euphonium diye başladı, birden mystery ye döndü, love rivalry ile olabilecek en absürd şekilde bitirdi.
Bir de animenin adından bu ikisinin romcom partnerleri olmasını filan beklerdim, son sahne bayağı twist oldu ahahahah

Prince of Stride: Bu da bayağı güzel, spor animesi. Yaoi dozunu abartmazlarsa izlenir.

Musaigen no Phantom World: Vasat ama çok eğlenceli, bayağı güldürdü. Yoklukta izlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Musaigen no Phantom World: Vasat gelmedi bana. Her seriyi kendi turunde elestirmek lazim. Bir harem icin epey epey iyi animasyon ve muzik var. Aksiyon sahneleri ortalamanin ustundeydi tur icin. Karakterler ve komedi de guzel giderse izlenir. Harem izlemeyen insana izle demem ama harem izleyim diyen sever yani sanirim.

Haruchika: Fena baslamadi demek isterdim, cizimler guzel olmasina ragmen eses kiz disindaki karakterler itici geldi bana. Bir bolum daha izleyip izlememek oteki animelere bagli.

Ayrica gay karakter =/= yaoi.

Prince of Stride: Parkour serisi? Iyi spor animesi her zaman iyidir, bu da iyi olacak gibi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Shoujo-tachi wa Kouya o Mezasu: Saekano? Best Girl ile MC rol değiştirmiş, gerisi tıpatıp aynı bişey olucak herhalde :p
Bir de bazı yerlerdeki animasyonlar kötü geldi ama çok rahatsız etmedi.

Boku Dake ga Inai Machi: Çoook güzel. Premise çok iyi. Atmosfer mükemmel. Bu sezon hayvani potansiyel taşıyan animeler listesine bodoslama giriş yaptı. Mystery animelerine karşı zaafım var zaten, bir de konuya sağlam girince iyice hayran bıraktı. Umarım güzel bişey olur ya.

Active Raid: Fena değil de pek sarmadı. Yoklukta izlenenir listesine girer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Active Raid: Esae kizimiz ilginc bir karakter, otekiler yeterince gostermedi kendini. Izlenebilir. Bir kac bolum daha bakip karar verilmeli.

ERASED: Super. Premise iyiydi zaten ama her acidan super. Sezonin hiti olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Divine Gate: Bayağı güzel gibi gözüküyor ama çok edgy ya. Tam ısınıcam, oha çok güzel olmuş diycem, çat diye saçma sapan bi monoloğa giriyolar hay sizin ergenliğinize... demeye başlıyorum. Ama yine de çok kaliteli, kesinlikle izlenir.

Assassination Classroom: Geçen sezonun devamı işte, hala çok güzel. Bu da kesinlikle izlenir listesinde.

Koukaku no Pandora: Cyborg yuri? CYBORG YURI!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Divine Gate: Hype vardi ama o kadar iyi gelmedi bana, ortalama. Forced drama dolu olacak gibi. Kim cocuguna oyle davranir yani... Bir bolum daha bakarim belki.

Sekko Boys: Komedi olarak iyi gibi ama, WTF!

Pandora in the Crimson Shell: Kotu gibi basladi ama sonra iyi ilerleyip bitti. Bakin derim. Ayrica yuri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...