Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

PA ile gezmeyi sevmiyorum his olarak. Daha çok süs amaçlı diziyorum yan yana buldukça.
Bu arada sanctuary toplam 8 kişi kaldı artmıyor ne yapmak lazım. 3-4 tane daha yerleşim yarattım ama oralara da koşarak gelen yok. Hepsinde anten vs var hatta yakındaki yükseltici antenide tamir ettim ama yok gelmiyorlar. Charisma mı lazım acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda bi kaç karakter oynayarak bitirmeyi düşünüyordum,
işte ilk seferinde enclave/slaver tarzı kapitalist bi karakter, ikincisinde sniper/stealth isyancı bir karakter, üçüncüsünde sırf energy guna odaklı int yüksek bi karakter felan...

ama sürekli bir yerleri fethetme, oraya üs kurma, aynı dungeona iki üç kere gidip gelip ıvır zıvırları toplamak mevzusundan felan o kadar bunaldım ki, sanırım bi seferde bitirecem oyunu.

keşke şu eşya toplama ve bina/upgrade işini biraz daha kolaylaştırsalardı. diablo 3'te item 2.0 sistemi öncesinde 100000 beyaz 1000 mavi 10 sarı item düşmesi zamanlarını hatırlatıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yeni bitirdim. nerde o eski "2 oyuncunun aynı sonla bitirmesinin imkansıza yakın olduğu falloutlar" dedirtti.

yine de güzeldi. eski oyunlara göre iyi ve kötü yanları vardı. hangisini daha ağırlıklı buldum söylemiyim tartışma çıkmasın. ama zaten iyi ve kötü yanları vardı demek bile kavga çıkarmaya yetebilir. neyse ben kaçiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Level kaçta bitirdin?

Yaşam merkezleri arası malzemeleri taşıma perkinş verdiğiniz zaman (karizmadan) bir anda eşiyleniyor mu bütün merkezler nasıl çalışıyor değermi kasmaya falan?

trade route kurdurman lazım köylü seçip ama çok kullanışlı. düzinelerce yeri öyle bağladım, hiç malzeme taşımaya gerek kalmıyor inşaat için.
Sosyal ağlarda paylaş

son 3 level perk vermemişim, local leader verip denedim dediğini. settlementtan boş bir settler'a build moddayken q tuşu ile başka bir settlementla mevcut settlement arasında supply line görevi veriyorsun. 2 settlement arasında line kurulmuş oluyor. tezgaha gidip transfer yaptığında diğer settlementın malları görünmüyor, yani direk çekemiyorsun malzemeyi. ama tezgahta craft yaparken line kurulmuş settlementın storelu malları ekleniyor listeye. böyle çalışıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...