Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Bos ilk oyundan beri mutant vsye karşı, teknolojinin insana tehdit doğuracağı durumları önlemek için proaktif davranıyor. Acayip değil yaptıkları, bu sefer agresifler ama yeni elder ile. Esas fo3te çok eleştirilmişti bunlar böyle lawful good değildi diye. Organizasyonların değişik önderlikte, değişik mekan ve koşullarda adapte olması anormal değil ama ana hedefler değişik değil burada da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 burn the ghoul, kill the mutant, purge the synth bu oyundaki BoS direk danse spo synth diye danse i oldurmek istemeleri direk lorerape, persuationla kurtarsan bile daliyorlar gordumu gerizekalilar house ile enstitu benzetmek yanlis, house tek adam olsada insanligin gelicegi icin bir isik yakmayi planliyordu, korkunc bir deha, yatirimci ve vizyoner adam, insanligin tas devrine nukelandigi ve su, ekmek gibi ihtiyaclarin zor karsilandigi ve guvenlik ihtiyacinin bile giderilemedigi bir dunyada tek adam diktasi cok absturd diil, ncr absurd asil ki avellone bi sonraki oyunda ncr i patlatir buyuk ihtimal, ustune basa absa soyleniyor eski dunyanin hatalarini tekrar ediyor ncr ve hesapsiz yayilmaya calisiyor diye. House said: If you want to see the fate of democracies look out the windows enstitu ayrica enstitude gorduk adamlar FEV ile deney yapiyor, kac kisiyi kacirmislar ve zorla ustunde deney yapmislar. amaci ne olursa olsun zaten BoS un bunlari yok etmesi lazimdi FEV ile oynadiklari icin ki BoS un kurulusu zaten FEV hikayesine bagli. grey goo senaryosunu saymiyorum bile railroad da bariz amerikan tarihi gondermesi minuteman gibi, hic sevmedim. desdemona salagini devirip deaconi getirebilsek basa anlaridma deacon bile diyor "bazen insanlarada yardim etsek diyorum" diye heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 cikarmamis. baya gerideymis kacirmisim. edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Laurelin said: burn the ghoul, kill the mutant, purge the synth bu oyundaki BoS direk danse spo synth diye danse i oldurmek istemeleri direk lorerape, persuationla kurtarsan bile daliyorlar gordumu gerizekalilar house ile enstitu benzetmek yanlis, house tek adam olsada insanligin gelicegi icin bir isik yakmayi planliyordu, korkunc bir deha, yatirimci ve vizyoner adam, insanligin tas devrine nukelandigi ve su, ekmek gibi ihtiyaclarin zor karsilandigi ve guvenlik ihtiyacinin bile giderilemedigi bir dunyada tek adam diktasi cok absturd diil, ncr absurd asil ki avellone bi sonraki oyunda ncr i patlatir buyuk ihtimal, ustune basa absa soyleniyor eski dunyanin hatalarini tekrar ediyor ncr ve hesapsiz yayilmaya calisiyor diye. House said: If you want to see the fate of democracies look out the windows enstitu ayrica enstitude gorduk adamlar FEV ile deney yapiyor, kac kisiyi kacirmislar ve zorla ustunde deney yapmislar. amaci ne olursa olsun zaten BoS un bunlari yok etmesi lazimdi FEV ile oynadiklari icin ki BoS un kurulusu zaten FEV hikayesine bagli. grey goo senaryosunu saymiyorum bile railroad da bariz amerikan tarihi gondermesi minuteman gibi, hic sevmedim. desdemona salagini devirip deaconi getirebilsek basa anlaridma deacon bile diyor "bazen insanlarada yardim etsek diyorum" diye heh danse Danse in her 5 saniyede bir brotherhood rocks, kardeşim canım hepsi diyip sonra settlementin en uzağındaki vertibirde bile dalması. Bunu gören diğer settlerların densele beraber vertibird e girişmeleri. Settlementin direk bomboş kalması. Mükemmel direk. Allahtan dogmeat kulübesinden ayrılmayacak kadar uyuşuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 evet danse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 hangi oyunda mutantlarla halay çekti ki bos? daha doğuşunda teknolojiyi kötü şekilde kullanan bilimadamlarını öldürerek başlıyorlar işe. house kendi house'u dışında birşey düşünen bir adam değil, post-apo putin. tribalları almış yamyam gazinocu yapmış, eski dünyanın hatası deyip de house'un new vegas gibi sin city'i post-apo kıvamında canlandırması mı doğru iş? followers of the apo hariç fakir fukarayı düşünen yok bir kere new vegas haritasında. çeteciler yaşıyor, fakirler aç susuz, şahane ütopya. bütün tek adam rejimleri "şu anda ihtiyacımız var, gelip geçici" diyor zaten, sonra president for life. ama bu örnekte president'ın life estimate sonsuz. ms40000'e kadar yolu var. ncr eski murica evet ama eski murica'nın alternatifi işte lezyon vs gibi kanserler. murica vs ışid gibi. mecbur murica. enstitü için o yazdıkların zaten conlar işte, herkesin prosu var conu var. ben de onu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ıkıla sıkıla bitirdim ya. böyle olmamalıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 oyun beni soğutmak için herşeyi yapıyor quest reunion kelogg'u öldürdüm öldürür öldürmez piper gelip kız kardeşiyle ilgili problemleri anlattı bana. tam böyle lootlayacaktım falan orda girdi konuya. abi resmen kopuyosun ya. biraz önce bağırmışım çağırmışım neler yaşamışım şimdi sen ne diyosun bacım oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 companionlar cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Nick, danse filan bazıları çok iyi. nick valentine polis karakollarında eski yazışmalarda nick valentine diye eski bir dedektif çıkıyor karısıyla beraber öldürülen o kingpinin yoluna çıktı diye, onun haberi yok anlaşılan durumdan, bayağı iyiydi oyuna dağıtılmış bu bilginin arayan için çıkması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Black-ice said: oyun beni soğutmak için herşeyi yapıyor quest reunion kelogg'u öldürdüm öldürür öldürmez piper gelip kız kardeşiyle ilgili problemleri anlattı bana. tam böyle lootlayacaktım falan orda girdi konuya. abi resmen kopuyosun ya. biraz önce bağırmışım çağırmışım neler yaşamışım şimdi sen ne diyosun bacım oluyosun. ayni yerde ayni sey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bu arada bi arkadaşın tavsiyesi üzerine oyunun sesini kısıp blade runner soundtrack açıp oynadım oyunu. şahane oluyormuş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 zaten philip k dick okuyup yazmislar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 oyunun kendi soundtrack'i bayağı başarılı. upgraded travis maalesef bir three dog değil, radyolar kapalı oynuyorum genelde artık. klasik müzik istasyonu da çok iyi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Oyun güzel, modlarla dlclerle daha da güzel olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 The Making Of Fallout 4 http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/11/29/the-making-of-fallout-4.aspx Öğrendikçe şaşırıyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 patch notlarına baktım da baktığım kaynak eksik galiba sadece ufak tefek driver, memory fixler fln var bi de key remapping. büyük patch gelmemiş miydi? bi' de ilk dlc ne zaman hiç bahsettiler mi? seasonal pass de fln yazıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Loading timelar baya düzelmiş gerisini bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Sam said: oyunun kendi soundtrack'i bayağı başarılı. upgraded travis maalesef bir three dog değil, radyolar kapalı oynuyorum genelde artık. klasik müzik istasyonu da çok iyi gerçi. Blade Runner soundtrack'i, Fallout 4'ün Diamond Radio + Background müziklerinin tadını veriyor. öyle diyim. hem 50leri andıran şarkılar var hem de çöl hissini veren. mutlaka dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ballistic weave modları nasıl op belli değil. courser uniform'a mk5 basınca tam https://jkleyngeld.files.wordpress.com/2012/08/harley-1.jpg steyr aug da koysalarmış tam olacakmış. bos uniformlara basılamıyor ama cidden kızdırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 modu var nexusta cek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://i.imgur.com/XLSshbj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Modlamaya girmek istemiyorum ya yamalar oturmadan, neyse zaten çok op. 700hp zaten upgradesiz heavy combat armorla survivalda stim basmadan dolaşıyorum. Lifegiver regen yetiyor combat arasında. Arada gerçekten yüksek lvl birşey gelirse ancak pipe rifle kullanmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Asker üniformalarını upgrade yapınca bayağı güçlü oluyordu. Üzerine bir de zırh giyiyorsun şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ben gercek bir beyefendi gbii tuxedoyla geziyorum. stay classy commonwealth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar