Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bos ilk oyundan beri mutant vsye karşı, teknolojinin insana tehdit doğuracağı durumları önlemek için proaktif davranıyor. Acayip değil yaptıkları, bu sefer agresifler ama yeni elder ile. Esas fo3te çok eleştirilmişti bunlar böyle lawful good değildi diye. Organizasyonların değişik önderlikte, değişik mekan ve koşullarda adapte olması anormal değil ama ana hedefler değişik değil burada da.
Sosyal ağlarda paylaş

burn the ghoul, kill the mutant, purge the synth bu oyundaki BoS direk

danse spo

synth diye danse i oldurmek istemeleri direk lorerape, persuationla kurtarsan bile daliyorlar gordumu gerizekalilar

house ile enstitu benzetmek yanlis, house tek adam olsada insanligin gelicegi icin bir isik yakmayi planliyordu, korkunc bir deha, yatirimci ve vizyoner adam, insanligin tas devrine nukelandigi ve su, ekmek gibi ihtiyaclarin zor karsilandigi ve guvenlik ihtiyacinin bile giderilemedigi bir dunyada tek adam diktasi cok absturd diil, ncr absurd asil ki avellone bi sonraki oyunda ncr i patlatir buyuk ihtimal, ustune basa absa soyleniyor eski dunyanin hatalarini tekrar ediyor ncr ve hesapsiz yayilmaya calisiyor diye.

House said:

If you want to see the fate of democracies look out the windows

enstitu

ayrica enstitude gorduk adamlar FEV ile deney yapiyor, kac kisiyi kacirmislar ve zorla ustunde deney yapmislar. amaci ne olursa olsun zaten BoS un bunlari yok etmesi lazimdi FEV ile oynadiklari icin ki BoS un kurulusu zaten FEV hikayesine bagli. grey goo senaryosunu saymiyorum bile

railroad da bariz amerikan tarihi gondermesi minuteman gibi, hic sevmedim. desdemona salagini devirip deaconi getirebilsek basa anlaridma deacon bile diyor "bazen insanlarada yardim etsek diyorum" diye heh
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

burn the ghoul, kill the mutant, purge the synth bu oyundaki BoS direk

danse spo

synth diye danse i oldurmek istemeleri direk lorerape, persuationla kurtarsan bile daliyorlar gordumu gerizekalilar

house ile enstitu benzetmek yanlis, house tek adam olsada insanligin gelicegi icin bir isik yakmayi planliyordu, korkunc bir deha, yatirimci ve vizyoner adam, insanligin tas devrine nukelandigi ve su, ekmek gibi ihtiyaclarin zor karsilandigi ve guvenlik ihtiyacinin bile giderilemedigi bir dunyada tek adam diktasi cok absturd diil, ncr absurd asil ki avellone bi sonraki oyunda ncr i patlatir buyuk ihtimal, ustune basa absa soyleniyor eski dunyanin hatalarini tekrar ediyor ncr ve hesapsiz yayilmaya calisiyor diye.

House said:

If you want to see the fate of democracies look out the windows

enstitu

ayrica enstitude gorduk adamlar FEV ile deney yapiyor, kac kisiyi kacirmislar ve zorla ustunde deney yapmislar. amaci ne olursa olsun zaten BoS un bunlari yok etmesi lazimdi FEV ile oynadiklari icin ki BoS un kurulusu zaten FEV hikayesine bagli. grey goo senaryosunu saymiyorum bile

railroad da bariz amerikan tarihi gondermesi minuteman gibi, hic sevmedim. desdemona salagini devirip deaconi getirebilsek basa anlaridma deacon bile diyor "bazen insanlarada yardim etsek diyorum" diye heh

danse

Danse in her 5 saniyede bir brotherhood rocks, kardeşim canım hepsi diyip sonra settlementin en uzağındaki vertibirde bile dalması. Bunu gören diğer settlerların densele beraber vertibird e girişmeleri. Settlementin direk bomboş kalması. Mükemmel direk. Allahtan dogmeat kulübesinden ayrılmayacak kadar uyuşuk

Sosyal ağlarda paylaş

hangi oyunda mutantlarla halay çekti ki bos? daha doğuşunda teknolojiyi kötü şekilde kullanan bilimadamlarını öldürerek başlıyorlar işe.

house kendi house'u dışında birşey düşünen bir adam değil, post-apo putin. tribalları almış yamyam gazinocu yapmış, eski dünyanın hatası deyip de house'un new vegas gibi sin city'i post-apo kıvamında canlandırması mı doğru iş? followers of the apo hariç fakir fukarayı düşünen yok bir kere new vegas haritasında. çeteciler yaşıyor, fakirler aç susuz, şahane ütopya.

bütün tek adam rejimleri "şu anda ihtiyacımız var, gelip geçici" diyor zaten, sonra president for life. ama bu örnekte president'ın life estimate sonsuz. ms40000'e kadar yolu var.

ncr eski murica evet ama eski murica'nın alternatifi işte lezyon vs gibi kanserler. murica vs ışid gibi. mecbur murica.

enstitü için o yazdıkların zaten conlar işte, herkesin prosu var conu var. ben de onu söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun beni soğutmak için herşeyi yapıyor

quest reunion

kelogg'u öldürdüm

öldürür öldürmez piper gelip kız kardeşiyle ilgili problemleri anlattı bana. tam böyle lootlayacaktım falan orda girdi konuya.

abi resmen kopuyosun ya. biraz önce bağırmışım çağırmışım neler yaşamışım şimdi sen ne diyosun bacım oluyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Nick, danse filan bazıları çok iyi.

nick valentine

polis karakollarında eski yazışmalarda nick valentine diye eski bir dedektif çıkıyor karısıyla beraber öldürülen o kingpinin yoluna çıktı diye, onun haberi yok anlaşılan durumdan, bayağı iyiydi oyuna dağıtılmış bu bilginin arayan için çıkması.

Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

oyun beni soğutmak için herşeyi yapıyor

quest reunion

kelogg'u öldürdüm

öldürür öldürmez piper gelip kız kardeşiyle ilgili problemleri anlattı bana. tam böyle lootlayacaktım falan orda girdi konuya.

abi resmen kopuyosun ya. biraz önce bağırmışım çağırmışım neler yaşamışım şimdi sen ne diyosun bacım oluyosun.

ayni yerde ayni sey oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

oyunun kendi soundtrack'i bayağı başarılı. upgraded travis maalesef bir three dog değil, radyolar kapalı oynuyorum genelde artık. klasik müzik istasyonu da çok iyi gerçi.

Blade Runner soundtrack'i, Fallout 4'ün Diamond Radio + Background müziklerinin tadını veriyor. öyle diyim. hem 50leri andıran şarkılar var hem de çöl hissini veren. mutlaka dene.
Sosyal ağlarda paylaş

Modlamaya girmek istemiyorum ya yamalar oturmadan, neyse zaten çok op. 700hp zaten upgradesiz heavy combat armorla survivalda stim basmadan dolaşıyorum. Lifegiver regen yetiyor combat arasında. Arada gerçekten yüksek lvl birşey gelirse ancak pipe rifle kullanmayan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...