XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 AHAHAHAH cok iyi ya dip not: izlemedim sam ama sonuncusunu izleme listeme aldim burus vilis karizmasi gorsun gozlerim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Last man standing iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Sam said: Payı çıkardım, bos questi de yapmadım 2 gündür sanırım. 0.5 kırarım onlar olmasa. su foruma birisi "ignore sam" butonu yapsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 modcular yapar hele bi toolkit cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Keşke yapsalar da her işsiz durduk yerde sataşmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Eskiden hayal gücü şimdi realite karşılaşmış ve oyun oynayan adamlarız kırmayın bu kadar birbirinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 arkadaşlar zenci dostum beni sürekli şehirlere yardım etme questine gönderiyor. bitirince yine ona dönmem gerekiyor sonra yine yeni bi tane veriyor. sonsuz gibi. 10-15 tane yaptım biter diye bitmedi. bitmeyecek mi lan hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bitmiyor ya ahah, random yerlere gönderiyor gibime geldi pis settlerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 her factionda var onun benzeri random yaratilan benzer gorevler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 O radiant questler sonsuz ve aynı yerlere tekrar gönderebiliyor, canınız çekmiyorsa yapmayın yani bir yere bağlanmıyor. Ama preston bazen yeni settlement kurma görevi veriyor, onları yaparsanız işte daha çok üssünüz ve stash oluyor etrafta. Tamamen opsiyonel. bazılarının süresi var bu arada kidnapping gibi, yapmazsanız ne oluyor bilmiyorum o durumda gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 fail oluyor direk, sonra aynı adam başka görev verebiliyor haraslıyorlar bizi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 malum yere geldim direk hayalkirikligi, interstellar bile bundan daha iyiydi adsfdasf neyse migde bulantisini gzoe alip 3 oyniyim bari zorla en azindan suspension of disbelief konusunda daha basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ya bende quest kıllığı vardır questleri hep bitirmeye çalışırım şimdi sürekli bu settlement questi olucak quest listesinde bu ne ya çünkü ne zaman bitirsem direk yenisini veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bos un radiant questlerini almayi birakabiliyorsun. ama bunlari almayi biraksan gene de zenci yanindan gecerken selam vermesen gene de kolundan yakalayip quest var haci diyor. sonunda herifi haritanin obur ufuna gonderdim. oyle diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Aynen öyle. Yolda görse aptal radiant questler çaktığı için hiçbir şey inşa etmediğim dandik bir settlemente yolladım şoparı. Şimdi dolansın hiçliğin içinde "general general" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Piper i da en son gonderdim bir yere. Nerde simdi hic bur fikrim yok. Essek gibi isim listesi cikiyor. Ne bileyim hangisi neresi. Hepsi bir sey farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bende tanıştıgımızda yollamıstım, kızın gazetecilik kariyeri bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Settlement olayi beni sarmadi nedense pek..5 yatak yap bize dedi, 1 tane yapip dondum arkami cektim gittim. Bir daha ugramadim. Paylassinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ilk defa bi fallout beni komple sarmadı. yani ana konuyu geçtim. side questler bi fena değil ama sürekli aynı side questler akmaya devam ettikçe insan wow oynuyomış gibi hissediyo kendni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bütün "open world" ler aynı boku yapmaya başladı, alternatif bir witcher var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Ben bütün sidekickleri ya sanctuaryde ya abernathy farmda tutuyorum, sağa sola dağıtmaya gerek yok. Yalnız burada cidden her faction ayrı düşündürdü, gözü kapalı takip edemedim birisini new vegastaki gibi. Hepsinin pro/conları iyi dengelenmiş. battle of bunker hill tam bir yojimbo questi olmuş, synthleri kurtarsam diyorum ama bos gümbürtüye gidiyor çağırmasam da, oğlan kızıyor bir yandan. iki kere restart ettim questi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 new vegasta gozu kapali faction secen bi sen varsin sam :P burda asil hicbirini desteklemeye gitmiyor insanin gonlu minuteman - dandrik gelecegi olmayan faction enstitu - dystopia ya donmesi kacinilmaz bir utopya icin kasan bilimadamlari bunu yaparkende sayisiz suc isliyorlar biji railroad - demisexual synth otherkin tumblerita terororoler, insandan cok synthleri umursamalarini gectim derinlik yok BoS - iyice enclave kafasina baglamis techno barbarlar, ellerinden gelse modifiye FEV i salip butun mutanlari filan temizlicekler endingler ise o kadar kotuki mass effect 3 un kirmizi yesil mavi endingi bile daha bi conclusive idi such a lust for closure WHOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Oh be bitti oyun. Biraz daha dolaştıktan sonra 2. playthrough'uma girişcem farklı bi buildle sanırım. Yalnız oyun sonu sonrası sposu Institute'u havaya uçurduktan sonra Classical Radio'yu geri getirmenin bi yolu yok mu? Diamond City Radio çabuk bayıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 laurelin minuteman yes man'in herkesi dövdürmeyeni gibi. enstitü sırça saraydan god emprah'lık taslayan mr house'dan daha progresif ve duygusal bağ işlenmiş. railroad pre-civil war abolitionist'ler, reaktif bir grup zaten ama blade runner/gits sorularını işliyor. bos orijinal bos'la midwestern arasında bir yerde ama gerçek anlamda insanlara tehdit oluşturan herşeyin karşısında fakat esnek değil. new vegas'taki evil, lesser evil, death note god of the new world ve logh free planets alliance arasında seçimdi, bir tanesi zaten sırf evil playthrough yapanlar için konmuş. öbürü nötr playthrough. işte house vs ncr'da da gördük tek adam yönetimine karşı olanlar nasıl tek adama tapındı burada lol. ciddi bir seçim yok orada da 5sn düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 bethesda fo3 te lore u hafif katletmisti ama iyi kotu kendi icinde carpik da olsa bir mantigi vardi. ses etmemistik. burada mantigi da yok anasini satayim. BOS tam bir facia. hani bu kadar oyun BOS diye biz baska bir sey mi gormusuz anlamadim. anti-mutant, anti-ghoul, heretic lan bunlar tadinda dolasan adamlar degiller ki normalde. teknoloji manyagi post-war triballar aslinda bos dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar