Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

O radiant questler sonsuz ve aynı yerlere tekrar gönderebiliyor, canınız çekmiyorsa yapmayın yani bir yere bağlanmıyor. Ama preston bazen yeni settlement kurma görevi veriyor, onları yaparsanız işte daha çok üssünüz ve stash oluyor etrafta. Tamamen opsiyonel.

bazılarının süresi var bu arada kidnapping gibi, yapmazsanız ne oluyor bilmiyorum o durumda gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bütün sidekickleri ya sanctuaryde ya abernathy farmda tutuyorum, sağa sola dağıtmaya gerek yok.

Yalnız burada cidden her faction ayrı düşündürdü, gözü kapalı takip edemedim birisini new vegastaki gibi. Hepsinin pro/conları iyi dengelenmiş.

battle of bunker hill

tam bir yojimbo questi olmuş, synthleri kurtarsam diyorum ama bos gümbürtüye gidiyor çağırmasam da, oğlan kızıyor bir yandan. iki kere restart ettim questi lol

Sosyal ağlarda paylaş

new vegasta gozu kapali faction secen bi sen varsin sam :P burda asil hicbirini desteklemeye gitmiyor insanin gonlu

minuteman - dandrik gelecegi olmayan faction

enstitu - dystopia ya donmesi kacinilmaz bir utopya icin kasan bilimadamlari bunu yaparkende sayisiz suc isliyorlar

biji railroad - demisexual synth otherkin tumblerita terororoler, insandan cok synthleri umursamalarini gectim derinlik yok

BoS - iyice enclave kafasina baglamis techno barbarlar, ellerinden gelse modifiye FEV i salip butun mutanlari filan temizlicekler

endingler ise o kadar kotuki mass effect 3 un kirmizi yesil mavi endingi bile daha bi conclusive idi

such a lust for closure WHOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sosyal ağlarda paylaş

laurelin

minuteman yes man'in herkesi dövdürmeyeni gibi.

enstitü sırça saraydan god emprah'lık taslayan mr house'dan daha progresif ve duygusal bağ işlenmiş.

railroad pre-civil war abolitionist'ler, reaktif bir grup zaten ama blade runner/gits sorularını işliyor.

bos orijinal bos'la midwestern arasında bir yerde ama gerçek anlamda insanlara tehdit oluşturan herşeyin karşısında fakat esnek değil.

new vegas'taki evil, lesser evil, death note god of the new world ve logh free planets alliance arasında seçimdi, bir tanesi zaten sırf evil playthrough yapanlar için konmuş. öbürü nötr playthrough. işte house vs ncr'da da gördük tek adam yönetimine karşı olanlar nasıl tek adama tapındı burada lol. ciddi bir seçim yok orada da 5sn düşününce.

Sosyal ağlarda paylaş

bethesda fo3 te lore u hafif katletmisti ama iyi kotu kendi icinde carpik da olsa bir mantigi vardi. ses etmemistik. burada mantigi da yok anasini satayim.

BOS tam bir facia. hani bu kadar oyun BOS diye biz baska bir sey mi gormusuz anlamadim.

anti-mutant, anti-ghoul, heretic lan bunlar tadinda dolasan adamlar degiller ki normalde.

teknoloji manyagi post-war triballar aslinda bos dedigin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...