Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

aceace

onlar söylemiyor ki, virgil söylüyor. gözcü meselesi dediğin gibi zaten.

Yav tamam gözcü meselesine ben de değindim zaten. Des Courser fightında dile de getiriyor. Başka bir şey soruyorum ben. Virgil ile konuşulanları Elder Maxson ve Desdemona ben konu ile ilgili tek bir kelime dahi etmeden nasıl biliyor? Bunu soruyorum :) Sorun Glowing Sea'ye girdiğimi bilmeleri değil, mağaranın içindeki konuşmaları nasıl dinlediniz?

Lan?? Yoksa???

Ohaaaa!!!!!!! Pensilvanya ile Boston arasında çok mesafe de yok.

Ayrıca Kellogg'la geçirilen zamanı uzatmak istiyorlar ama Institute'ü Institute yapan Yüce Babamız Shaun'la geçirilen zamanı uzatmak istemiyorlar. HEM DE EN AZ RADYASYON YEMİŞ DNA'YA SAHİP ADAM OLMASINA RAĞMEN :)

Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Be kardeşim. Ben Glowing Sea'ye gittim. Orada Virgil'i buldum. Ondan Courser öldürmem gerektiğini öğrendim. Tamam. Ama be 3 gram beyni olmayan hikaye yazarı ben Glowing Sea'ye gittiğimi söylemeden nasıl oluyor da hem BoS hem de Railroad benim Glowing Sea'ye gittiğimi biliyor? Hadi diyelim gözcüleri var. Benim Glowing Sea'ye girdiğimi öğrendiler. Lan ben size hiç bişe anlatmadım ki siz nasıl Courser'in parçasını almam gerektiğini öylece içeri ışınlanacağımı biliyorsunuz??

Hadi tamam. Yes No Sarcasm yapcaz diye bunu gözden kaçırdınız. Father'ın Shaun olduğunu söylüyonuz. Shaun da bunu mantıklı bir şekilde donmuşken zaman algımın olmadığını açıklayarak dile getiriyor. Shaun 70 yaşına gelmiş. Kendi yaşını gösteriyor. Ama kellogg nası olduysa aradan 60-70 yıl geçmiş olmasına rağmen 30'unda! (Tam olarak söylemek gerekirse adam 108 yaşında!!!!!)Hadi diyelim teknoloji meknoloji Kellogg nası olduysa yaşlanmadı o zaman Shaun niye dedem yaşında? Lan 5 yaşındaki çocuk bile burada bi abzürtlük var der.

oyunla ilgili bütün mantıksız şeyler aslında feat.
Sosyal ağlarda paylaş

Enstitüyü enstitü yapan diye bir şey yok. O dönemin yöneticisi işte. O dönemden öncede enstitü var. Dialog tekeri 4 tane birbirinin aynısı seçeneğe götürmese teknolojinin sınırlarını ve niye yaygın kullanılmadığını ilk ben sorgulardım. Teker kötü bir sistem ama bu konuda bir hata olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aceace

bende öyle birşey olmadı, ben anlattım onlara. hatta virgil'dan bahsetmedim ve virgil ile ilgili birşey de demediler bana zaten. sana ne dediler bilmiyorum ama bende dediğin gibi bir dialog geçmedi ve maxson'a karşı bütün seçenekleri denedim load edip.

kellogg konusunda dediğim gibi, father kendi istememiş olabilir. ona zorla yapacak halleri yok. istememe nedenleri de çeşitli olabilir, örnekledim zaten. tamamen yanetkisiz, ucuz ve kesin çözüm olsa zaten o kadar yaşlı insan kaynamaz enstitü.

hala oynuyorum zaten orayı, bilmediğim şeyler olabilir konuyla ilgili zaten. dedikleri gibi "try to keep an open mind". ;)

Sosyal ağlarda paylaş

gümrükten o kadar pahalı şeyler geçmiyordu eskiden hatırladığım ama garanti lazım bana, gpu garantideyken patladığı oldu. Yurtdışı sıkıntılı olur.

Aldım zaten geçmişte kaldı, crimson yenisini bir ara çıkarırlar böyle şikayet çok varken.
Sosyal ağlarda paylaş

garantisi var zaten, o gümrük olayı biteli de çok oldu. gümrük vergisini veriyorsun da geliyor, gümrükten ücretsiz geçirmeye çalışmıyorsun yani. başlıklara göz at. forumdaki 970 sahiplerinin hemen hepsi amazondan aldı sorunsuz bir şekilde. ben hatta 600 tl e falan aldım asdas. amd pişmanlık.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

amd pişmanlık olduğu yine bir release daha bize gösterdi

aslinda 7xx serisinin nvidia works rezaleti ve yeni nesil oyunlarda onceden cok onunde oldugu ayni jenerasyon ati lerin gerisinde kalmasi dusunulunce, nvidia nin donanimsal olarak ati den cok daha kirpilmis kartlar urettigi ve konsol generation in geri kalmasini lehine kullandigi, olayinin driver makyaji oldugu kabak gibi ortaya cikti.

ati driver uretmeyi beceremiyor ve oyun yapimcilarini yanina cekemedi bir turlu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...