Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Rotweiler said: Sam said: gayet güzel oynanıyor fo2 beklemiyorsan. İlk kez fallout oynayacam maalesef. Evet her ne kadar gamer olsam da, bu seriye hiç kerkinemedim. sadfg sana cennet o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 institute un icinde save ledim, 3 gundur girmiyorum oyuna. o kadar bayik ki hikaye, simdi ac, aptal bir quest al, sacma sapan bir seyler yap, sonra gidip beni knight yapan BOS "bizi sectigin icin tekrar sevindik" tadinda sacmalasin. 3 gundur play button bana bakiyor ben play buttona. baska bir is icin girdigim NV yi oynarken buldum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Benimde ilk uzun sureli falloutum oldu, guzel oyun kendince. Tekrar baslayacagim bir kac mod ciksin season pass inida almistim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 "Steam has Finished downloading Fallout 4" See you on the other side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 intro music https://www.youtube.com/watch?v=kzvZE4BY0hY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 beyler benim zenciye bişey oldu (preston garvey) arada bir yere düşüyor böyle fenalaşıp. questin ortasında olsun, tam konuşurken olsun. asdsfd düzelir dedim ama bayadır öyle ya düzelmiyor. tam konuşurken böyle AY ALLAH diyip göt üstü yere düşüyo biraz oturup öyle kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 tansiyonu dusuyodur, tuzlu nuka cola icir. olmadi diamond cityde bi doktor var, ona gosterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 adamı perişan etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 aquila said: tansiyonu dusuyodur, tuzlu nuka cola icir. olmadi diamond cityde bi doktor var, ona gosterin. http://i.imgur.com/4ESq9l0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yere düşme ölümsüz npclerin hp bitince oluyor, tehlike geçince regenleyip kalkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 abi biliyorum öyle değil muhabbet ederken falan düşüyor hiçbişey yokken. quest verirken düşüyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 fdsgfdsgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ya bi de ben yanlışlıkla bu adama yürüdüm ya. flirt seçeneği çıktı bastım exp kazancam diye. şimdi sevişmek zorunda falan mıyım bunla ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yes no sarcasm 18"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Şu callout through the fallout mu ne, dünyanın en kötü şarkısı olabilir herhalde. "Falloutla kafiyeli neler olabilir" sorusuna düşmek zorunda kalan herkesi tanrılar affetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Tek flirtle bitmiyor, birkaç kere devam etmen lazım ilerleyen dialoglarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Oha sam zenciyle mi yatmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 oyun musaade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Romance sistemi herkes için aynı çalışıyor, o yazdığımdan o anlamı çıkarmak çok zor oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Hayır, kafamda direk preston garveyle öbüşürken canlandın (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 adam hi diyene, generalim diye kosuyo, hersey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Black-ice said: ya bi de ben yanlışlıkla bu adama yürüdüm ya. flirt seçeneği çıktı bastım exp kazancam diye. şimdi sevişmek zorunda falan mıyım bunla ben? neden düştüğü anlaşıldı, adam tripod'u aktif etmiş, dengeyi bozuyor demek ki sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bi' de betayı kurmayın, kurduktan sonra 2 defa saçmaladı oyun bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Low int build gittiysen mümkündür tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Sam bugün yine sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar