Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Sam said:

gayet güzel oynanıyor fo2 beklemiyorsan.

İlk kez fallout oynayacam maalesef.
Evet her ne kadar gamer olsam da, bu seriye hiç kerkinemedim.
sadfg

sana cennet o zaman
Mesaj tarihi:

institute un icinde save ledim, 3 gundur girmiyorum oyuna. o kadar bayik ki hikaye, simdi ac, aptal bir quest al, sacma sapan bir seyler yap, sonra gidip beni knight yapan BOS "bizi sectigin icin tekrar sevindik" tadinda sacmalasin.

3 gundur play button bana bakiyor ben play buttona. baska bir is icin girdigim NV yi oynarken buldum kendimi.

Mesaj tarihi:
beyler benim zenciye bişey oldu (preston garvey) arada bir yere düşüyor böyle fenalaşıp. questin ortasında olsun, tam konuşurken olsun. asdsfd düzelir dedim ama bayadır öyle ya düzelmiyor.

tam konuşurken böyle AY ALLAH diyip göt üstü yere düşüyo biraz oturup öyle kalkıyor.
Mesaj tarihi:
Şu callout through the fallout mu ne, dünyanın en kötü şarkısı olabilir herhalde. "Falloutla kafiyeli neler olabilir" sorusuna düşmek zorunda kalan herkesi tanrılar affetsin.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ya bi de ben yanlışlıkla bu adama yürüdüm ya. flirt seçeneği çıktı bastım exp kazancam diye. şimdi sevişmek zorunda falan mıyım bunla ben?

neden düştüğü anlaşıldı, adam tripod'u aktif etmiş, dengeyi bozuyor demek ki sürekli
  • Yeni Oluştur...