Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 hislerime tercüman olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Abi sayfalardır 'puan' konuşuyorsunuz ya. Gaming'in tümörü bu puanlama olayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 http://youtu.be/L3RMMZ_iUqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 gozluk saglammis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 konduysa da... http://i.imgur.com/46pr3iZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Hakkaten baydı amma tartıştınız ya yok iyi yok kötü fallout 4 ü beğenmeyen fallout 5 çıkınca almaz beğenen alır. Çok seven gitsin fallout 2 oynasın tekrar tekrar. Başlığı açıom paso aynı tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 e git oyna madem, oynama demiyoruz ki sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 özür dilerim luriel :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 fıtıtıtıtı http://i.imgur.com/Nzk6FVs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Keske iki baslik olsa , oyunun tartismasi ve inceleme basligi gibi.. Birinde oyun hakkinda digerinde geri kalan inceleme karsilastirma bok atma komiklik yapma sacmalama vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Olmaz beğenenlerin gözüne gözüne sokmadan eleştirmenin ne tadı var? Evet biz haksızmışız siz daha iyi biliyormuşsunuz keşke oblivian zamanı bu kötü gidişe bi dur deseymişiz demeleri gerekiyor. Mutsuz olmanız lazım. Ekonomi kötü gitse dolar bi patlasa da akp seçmeni gününü görse düşüncesi gibi biraz. Ama onun daha makul bi platformda daha kabul edilebilir bi yansıması. Hayat belki siyah ve beyaz değil, ekonomi siyaset boş işler falan, ama rpg gibi önemli bi mevzuda tepkisiz kalamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Deathclaw yumurtasini anasina geri gotururken karsima west coast customs tan dave cikti sdfg. "Dukkana gel tesisat doseyelim" dedi Arkada zencili muzik iyi giderdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 su modlar grafik packler vs vs falan ciksa da tekrar baslasam diye beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Kalktım, fo4 açıcam, elektrik kesik. Tam mutsuzluk karikatürü. Bu arada gatling laser kullanması en ucuz silah yüksek ch ve fusion core perkiyle charging barrels takınca. Komik de güçlü. Minigun çok gudik kalmış maalesef. Gauss da aşırı güçlü olmuş, bu iki silahı ilah yapmışlar resmen. Jetpack de bayağı kullanışlı ve keyifli olmuş ama uçuş süresi ap ya da en arttırarak artamıyor denediğim kadarıyla. Bir de targeting hudı kapatabilmek lazım ama modla yaparlar belki onu. Şu haliyle kötü maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 v ye basili tut, evin arkasina bir jenarator yerlestir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ben o "modlar çıksın bi bakalım" sürecini new vegas'ı modlayarak geçiriyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Benim eve trade route bağlamayı unuttum ya, matlar yok. :( Bu arada yazmıştım ama tekrar bakıyorum da dmg hesaplaması, armor sistemi, modlamanın sınırı olması filan gibi skyrimde yanlış yaptıkları herşeyi düzeltmişler bu sefer. Morrowindden bu yana en düzgün combat formülü çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Keske head bobbing i kaldırma modu gelse de oynayabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 bende hic sevmem ve cok rahatsiz eder beni head bob, bunda yok nerdeyse hic, varligini yoklugunu sen soylemeden once fark etmemistim, simdi girdim lan varmiydi yokmuydu diye de yok desem yeri yani. hic dusunme tek derdin o ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Valla ben third person oynadım neredeyse hep uzun süre, öyle de oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 headbob ve weaponbob(kosarken silahin surekli gezinmesi iste) var oyunda bayagi. Bende first person oyunlar saglam motion sickness yapiyor headbob varsa 1 saatten fazla kesin oynayamiyorum bunda var rahatca soyleyebilirim ilk 70 dakkadan sonra refund ettim hatta oyunu ama izlerken dayanamayip bir daha aldim. anyrica 3rd personda yok headbob ama over the shoulder view hic hosuma gitmiyor. neyse tum motion sickness yapan herseyi kapattim bakalim saga sola kosarken 3rd personda oynasam yiyecek mi. Yoksa zaten modu beklemek zorudayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Oyunun son kısımları insanların söylediği kadar kötü değil. Bütün factionlara erişim sağlandığı andan itibaren kimin neci olduğu belli oluyor. Eğer kimi destekleyeceğinizi belirlediyseniz başka factionlarla bu noktadan sonra iş yapma zorunluluğu falan yok. Kimsenin elinizden tutmasına gerek yok. Ben factionlardan biriyle bana yanlış geldiği için iş yapmadım. Bunun yanında kimin ne durumda olduğunu belirlemek veya ajancılık oynamak istiyorsanız belli bir süre iki düşman faction arasında iş yapılabiliyor. Ben asıl birini destekleyip ikisini birden götürüyordum. Bir noktada adamların questlerini bitiremeden tarafımı açīkça seçmem gerekti. Skyrimdeki gibi companionların magelerin thieflerin ve assasinlerin müdürüsün diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 bu arada hadi oyunu olduğu gibi (Fallout Shelter 2) kabul ettik diyelim. bu durumda bile beni rahatsız eden bi konu var, Enclave eksik. Raider'ların başına da geçemiyoruz sanırım. şöyle Slaver kıvamında, beyaz insan ticareti yapan, quest tamamladıktan sonra insanların alnına sıkan pis bi tip olmak istiyordum da oyun illa iyi yönde zorluyormuş gibi geldi. Kanuni said: Keske iki baslik olsa , oyunun tartismasi ve inceleme basligi gibi.. Birinde oyun hakkinda digerinde geri kalan inceleme karsilastirma bok atma komiklik yapma sacmalama vs.. eğer oyunu tartışmak ve incelemek istiyorsan bi şekilde konu diğer incelemelere de geliyor. yok eğer "KARDEŞİM ELEŞTİRMEYİN SADECE ÖVÜN, EĞER ELEŞTİRİRSENİZ BEN BUNA BOK ATMA KOMİKLİK YAPMA SAÇMALAMA DERİM, ÇÜNKÜ OYUN MÜKEMMEL" diyen olursa, gitsin kendi topiğini açsın tabii, Fallout 4 GOTY 100/100 diye :D hem Sam mod işte, beğenmediği postları da siler takılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 mutant olmak ve mutant faction'a katılmak istiyorum, new vegas'ı yağmalayıp millete tecavüz etmek istiyorum ama yapamıyorum new vegas'ta, demek ki new vegas shelter ve obsidian tiksinç oyun ve şirket. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar