kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 F4 e laf atma seviyesi borderlands İle karşılaştırmaya kadar düşmüş. Yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ikisi de shoot em up oyunu sonuçta. rpg olsa rpgler ile kıyaslardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ikisi de shoot em up değil bu arada https://en.wikipedia.org/wiki/Shoot_'em_up altına "rpg olsa rpgler ile kıyaslardık." yazınca genre tanımlaması olarak durdu ama ne demek istediğini anladık tabi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 genre tanımlaması olarak demedim zaten onu altına rpg yazınca genre olarak anlaşıldı herhalde aynı anda editlemişiz asdasdsa pew pew yazmak istemedim ondan öyle shoot em up yazdım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 asdad biri ekşide yazmış. ekşi bütün fallout serisinin diyalog seçeneklerinin seneler içerisinde nasıl değiştiğini anlatan bir çalışma; a baby is drowning in a lake fallout 1 1)ask for more information 2)agree to help 3)decide not to help 4)accidentally say something that pisses off the npc, failing the quest 5)reveal too much info about yourself , causing the super mutants to track down your vault easily fallout 2 1)ask for more information 2)agree to help 3)decide not to help 4)accidentally say something that pisses off the npc, failing the quest 5)pop culture reference about the baby fallout 3 1)yes ı will save the baby 2)depends on the caps 3)ı won't save the baby 4)[ıntelligence] the baby is drowning fallout: new vegas 1)ı will save the baby 2)ı won't save the baby 3)[barter 30] double the caps and ı'll do it 4)[medicine] thanks to my medical knowledge, ı may be able to save the baby easily 5)[survival 15/30] uh yeah... ı totally know how to swim fallout 4 1)yes 2)no (yes) 3)sarcastic (yes) 4)what is babby? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ahaahhah cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 raider said: asdad biri ekşide yazmış. ekşi bütün fallout serisinin diyalog seçeneklerinin seneler içerisinde nasıl değiştiğini anlatan bir çalışma; a baby is drowning in a lake fallout 1 1)ask for more information 2)agree to help 3)decide not to help 4)accidentally say something that pisses off the npc, failing the quest 5)reveal too much info about yourself , causing the super mutants to track down your vault easily fallout 2 1)ask for more information 2)agree to help 3)decide not to help 4)accidentally say something that pisses off the npc, failing the quest 5)pop culture reference about the baby fallout 3 1)yes ı will save the baby 2)depends on the caps 3)ı won't save the baby 4)[ıntelligence] the baby is drowning fallout: new vegas 1)ı will save the baby 2)ı won't save the baby 3)[barter 30] double the caps and ı'll do it 4)[medicine] thanks to my medical knowledge, ı may be able to save the baby easily 5)[survival 15/30] uh yeah... ı totally know how to swim fallout 4 1)yes 2)no (yes) 3)sarcastic (yes) 4)what is babby? How Is Babby Formed? olcaktı yanlıs yazmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Olmuyor abisi olduramamışlar. Oyunu bitirdim, öle ne var yok nasıl sorası diye geziniyorum minecraft vari beyzzzde bina farm fln yapıyorum, biraz önce 6.kere sanctuary'i raiderlardan kurtarıp zenci kovboyla konuştum.Minutemen görevleri oyun sonrasında açılmayan yerleri açtırmaya yarıyor. Açıkçası beni en çok eğlendiren şey random encounter gibi factionların birbirlerinle şavaşırken araya girmem. Bi de dün bulduğum enclave zırhı offf ya özlemişim o zırhı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 oyundaki en güzel pa o zaten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Isten gucten zamanim olmuyordu, neyse bilgisayar topladim tam vaktinde, hevesle basladim fo4 oley falan. Eskilerden baya uzak, garip bir oyun olmus heh. Dialoglar vasat otesi, iyi/kotu/sakaci sirin olayi cok fena. Grafikler malesef beklentime gore patates cikti neyse mod falan kurtarir elbet (eger bethesda parali yapmaz ise). Atmosferler hosuma gitti ama. Oyun olarak open world Turist Omer RPsi yaparak oynuyorum, eglenceli gayet. Brotherhood'a 1 gorev yaptim, adam supersin dedi, hemen ardindan beni HQya goturdu Knight rutbesine atayip powerarmor verdi anlamadim sahsen ama eyvallah..yanimda da bildigin Synth dedektif companion vardi, gerildim save ettim ulan en olmicak companion ile en gidilmeyecek yere gidiyoruz bu cocuklarin sakasi olmaz diye..Neyse ki dert yaratmadi benimle katildi toplantilara falan. Baya dunya umursamiyor ben ne yaparsam yapayim. Her faction bana kralligi/generalligi/baskanligi vermek icin can atiyor. Hani Charisma 2 ama kimse umursamiyor, ne olur baskanimiz ol diyor herkez. Darilmaca gucenmece de yok. Oh kebap. Interface'in allah belasini versin diyorum baska birsey demiyorum. Vanilla Skyrim'den daha kotu bir Ui olabilecegini hayal bile edemezdim. Tesekkurler Bethesda. Uzun suredir PCim olmadigi icin Witcher3 e de bakamamistim, dun ona baktim. Yorum yazmak dahi istemiyorum kiyaslama goty konusunda. Oyle iste..Turist Omer Nukleer Kiyamette rp'si gayet zevkle oynaniyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi aynen onu dicektim bak unuttum minütmen'in esas adamı hacı seni lider yapalım mı dedi tamam dedim. tamam generalim yaptım o zmn dedi. general diyo şimdi bana mahallenin delisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ben zaten kaptan sapkasi ve aviatorla geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Black-ice said: general diyo şimdi bana mahallenin delisi gibi. O kadar guldum ki suna, vapurun dis tarafina kactim. Hala guluyorum millet bakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 3 tane supermutant pipe riflelarla vertibird düşürüyor lan oha,bunlar çinle savaşırken ateş hattının ortasına dethclaw bırakan araçlar güyya,3 tane pipe riflea dayanacak güçleri yok niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bir de old world silahlara ne oldu? Her bir halt pipetan. Bir lots of guns modu lazim acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Pipelar oyunun başında toplanan dandik silahlar. Lvl 15 olmadan full modifiyeli 10mm. tabancam vardı. 200 sene önce dünya patladığından herkeste olmayabilir tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 arkimod said: 3 tane supermutant pipe riflelarla vertibird düşürüyor lan oha,bunlar çinle savaşırken ateş hattının ortasına dethclaw bırakan araçlar güyya,3 tane pipe riflea dayanacak güçleri yok niyeyse video game logic says hi http://i.imgur.com/u7Ulh4t.jpg >neden ruzgara karsi ok atip kendi adamlarimizi vuramiyoruz thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Vertibird denen alet vietnam dönemi huey chopperların vtol versiyonu gibi birşey, .38 bile yeterince sıkarsan düşer. Attack helicopter değil yani zırhlı. Oyunun içinde birkaç kere bos charları söylüyor dayanıklı olmadığını değişik şekillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ya her seyi savunmak zorunda degilsiniz fanboi gibi. Her oyunun eksiği, dusunulmemiş, olmamıs tarafları vardır sonuçta. Bethesta kalkıp helikopterin zırhını mı düşünecek, adamlar oyuncak ayıyla kafa uçurma koymuş oyuna daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 vertibird http://fallout.gamepedia.com/Vertibird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 http://www.engadget.com/2015/11/19/rubiks-cube-fallout4/ User "Theowest" spent a whopping 25 hours gathering and assembling 128 generators, 36 terminals and thousands of wires to create this neon behemoth http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/ba7df02d9392bd7c741a63923b57232e/203008547/04BEDC645B5CF8AD0E8EF03A57E43CD9E9807431.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sam said: Vertibird denen alet vietnam dönemi huey chopperların vtol versiyonu gibi birşey, .38 bile yeterince sıkarsan düşer. Attack helicopter değil yani zırhlı. Oyunun içinde birkaç kere bos charları söylüyor dayanıklı olmadığını değişik şekillerde. yanlışın var bence,şimdiye kadar falloutlardan hatırladığım hiçde huey gibi bişey değil ağır zırhlı support craft şeklinde,small arms ateşine dayanacak bişey gibi açıklaması var vikidede zaten said: They are a significant threat for a wide array of reasons, but the biggest is that they pack an enormous amount of firepower on an extremely well-armored chassis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bingildak said: seçimler ve sonuçlar yok. linear bir hikaye var, 1 tane seçim fark ediyor. o seçime kadar (geldiğinde fark edersin) her factionla yatıp kalkabilirsin. Sunu ne zaman farketcem? Ben konudan koptum ya. Zaten saramadi beni. Dag bayir gezmeceye, lecinderi oldurup adam lootlamaya basladim. Diablo gibin bise oldu. Dun Lecinderi Deathclaw oldurdum. PA yok. Bi tarafim cikti halledene kadar. Icinden cika cika Uniq Pipe cikti. Sinirlenip kapattim. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 random legendary lootları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Aynen oyle. Bak Action Girl level 2. Left leg de right leg de %10 movespeed veriyor. Biri synth oteki raider. Daha iyi olan leg armorlari movespeed veriyor diye giymiyorum. Ordan oraya kosturuyorum iste. Onca parasizlikta para ayirip oyunu aldim. Oynamazsam icimde kalacak. Yalniz weapon olayina ben de biraz kil oldum. Pipe babam pipe. Gerci full modlayinca nerdeyse Full modlu hunting rifle'a cok yaklasiyor.(durbun koydun diye adi da sniper rifle'a donuyo gerci. Asfd) Bide su safecrackerlar dusup durmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar