Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

@norak : mevzu ap neden güçlü değil zaten. eğer dengesiz bir güçlü olması gerekiyorsa kullanımını kısıtlarsın olur biter. her oyunda olduğu gibi. ultimate abilitylerin complex ve op yapısını hepimiz seviyoruz, o şaşalı effectlerini falan ama cd olmasa ve belli bir süreçten sonra elde etmesen, sürekli kullanır hale gelsen gameplay'ı alt üst eder değil mi? yapımcının görevi bunu dengelemek. PA'da başarısız oldukları nokta bu. oyuncu muhakemesini yapıp "kullanmıyorum" a dönüyor çünkü kullanınca ortaya çıkan sonuç belli.
Sosyal ağlarda paylaş

malesef surekli kullaniyoruz zaten oncedende bir kere bulunca cikarani gormedim ben hic onceki oyunlarda da eheuhe

pil var iste burda kisitlayan onceden sonsuz giyiyordun.

kullaninca da gayet bitiyor piller son bipbipibpp otuyor alet surekli, hani 50 saat gameplayde cok gelebilir piller ama 300 saat oynayinca nolcak asil. ben sirf bipbip otmesin kafamda surekli diye giymiyorum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

robotlardan düşüyor core sürekli. moblar bitmediği sürece core bitmez.

core'u rare yapsalar veya sayısını toplamda kısıtlasalardı çok daha anlamlı olurdu. core'u kullanmaya başladığın andan bitene kadar full etkisini yaşamak isterdin, etkin kullanma gereği hissederdin, sürekli binek gibi değil avantaja ihtiyaç duyduğunda gereklilik duyduğun bir şey olurdu. boss fightı kolaylaştırmak için core arardın falan.

şu haliyle survivor'da level 13'de 17 tane core'um vardı. oyun boyunca da aynı hızda bulmaya devam ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

sam işte bu oyun senin için yapılmış. 3. dakikada hiçbir emek ve çabaya gerek duymadan (başarı hissi olmadan) verilince nasıl anlamlı gelmiş. karakter gelişimi, hikaye, 4 lü teker falan da çok anlamlı geliyordur. onlarda da hiç düşünmen gerekmiyor, geçişler falan böyle bağlantısız alakasız falan oluyor, anlam patlaması yaşanıyor asdasd

(tu)(tu)(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

fo3 de bitti nv'ye başladım. sıkı dur fo4 ve 10 dkda power armor, geliyorum!

yaklaşık 1 aydır fo1 - 2 ve 3ü oynuyorum, artı şimdi de nv, acaip derecede hasta olmama rağmen ömrümün en tatlı dönemlerinden birini geçiriyorum. allahım n'olur bındıldak ve axe haksız çıksın da saadet 4'te de sürsün :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Bone sen de strawmane alkış tutarak senden beklemeyeceğim kadar eksi değerde içerikli bir post atmışsın. Senin postları bethesdaya verdin de SARCASTIC mi seçtiler nedir. (:P)

adam ne yapsın:

yes
no
sarcastic
bye

a zorlayanlar utansın, baktı dialog kopuk ilerliyor tatava yapmamış yes e basıp geçmiş asdasdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi geçmiş olsun, fo3 seni üzmediyse fo4 de üzmez bence.

Norakın dediği gibi ayrıca, house rules ile oynayın bu rpgleri, diablo veya borderlands gibi oynamayın. Herşeyi devloptan beklemeyin! Repe yapın biraz! Bos paladin değilseniz giymeyin!
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Sam said:

Bone sen de strawmane alkış tutarak senden beklemeyeceğim kadar eksi değerde içerikli bir post atmışsın. Senin postları bethesdaya verdin de SARCASTIC mi seçtiler nedir. (:P)

adam ne yapsın:

yes
no
sarcastic
bye

a zorlayanlar utansın, baktı dialog kopuk ilerliyor tatava yapmamış yes e basıp geçmiş asdasdsa

ahahahahah işte bu, 10/10 would read again!
Sosyal ağlarda paylaş

fo3 niye üzsün ki abi? en eğlendiğim oyunlardan oldu.

mesela annoying denen sticky'ye çok acıdım. yol boyunca bütün hikayelerini dinledim. hepsi birbirinin aynısıydı gerçi ama olsun. ikide bir "niye bu kadar uzun sürdü" diye sordukça "eşşeğin zknden dolayı" veya "sen ölmeyesin diye, armut" gibi kendi kendime cevaplar verdim sesli. sonra big town'daki çocukların hiçbirini öldürtmeyeceğim diye kendi kendime challenge koydum. gittim önceden arazideki raiderlardan falan hepsine armor silah ve ammo topladım, galiba ammo harcamıyorlardı ama yine de atlamadım. pickpocket'la inventory'lerine yerleştirdim, hatta 3'er tane stimpack de koydum hepsine, galiba kullanmıyorlar ama town'dan ayrılırken bir miktar malzeme bırakmış oldum destek olsun diye. inventory'lerine stimpack yerleştirdim diye oyun bana karma falan vermedi ama ben kendi kendime karma verdim. sonuçta hepsi sağ salim savaştan çıktı, ben de hepsiyle tek tek konuşup vedalaşıp ayrıldım.

her zaman güzel oyun çıkmıyor adamın karşına. değerlendirmek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...