denalir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Oyun senearyosunu yazan her kimse işten atılsın kampanyası başlatılmasını talep ediyorum !!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 @norak : mevzu ap neden güçlü değil zaten. eğer dengesiz bir güçlü olması gerekiyorsa kullanımını kısıtlarsın olur biter. her oyunda olduğu gibi. ultimate abilitylerin complex ve op yapısını hepimiz seviyoruz, o şaşalı effectlerini falan ama cd olmasa ve belli bir süreçten sonra elde etmesen, sürekli kullanır hale gelsen gameplay'ı alt üst eder değil mi? yapımcının görevi bunu dengelemek. PA'da başarısız oldukları nokta bu. oyuncu muhakemesini yapıp "kullanmıyorum" a dönüyor çünkü kullanınca ortaya çıkan sonuç belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yalnız sam power armor konusunda %105 haklı ve sen power armor anlamsızlaştı diyerek yanlış başlamış bulundun. başta insanlar gaza gelsin diye koymuşlar ki sam da demiş yanlıştır diye. ayrıca ki gaza da geldik başarıyla çünkü harikülate görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 gameplay'de aktif olarak rol almıyorsa benim için anlamsızlaşmış oluyor. sanctuary'de galeriye pa dizlemenin benim için bir anlamı yok. içine girdiğinde oyunda denge namına bir şey kalmıyor, kullanamıyorsun, anlamsızlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 malesef surekli kullaniyoruz zaten oncedende bir kere bulunca cikarani gormedim ben hic onceki oyunlarda da eheuhe pil var iste burda kisitlayan onceden sonsuz giyiyordun. kullaninca da gayet bitiyor piller son bipbipibpp otuyor alet surekli, hani 50 saat gameplayde cok gelebilir piller ama 300 saat oynayinca nolcak asil. ben sirf bipbip otmesin kafamda surekli diye giymiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 oyunu power armor giymek için oynamıyorsan şu sayfalardır tartıştığınız şeyin hiç bir anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 robotlardan düşüyor core sürekli. moblar bitmediği sürece core bitmez. core'u rare yapsalar veya sayısını toplamda kısıtlasalardı çok daha anlamlı olurdu. core'u kullanmaya başladığın andan bitene kadar full etkisini yaşamak isterdin, etkin kullanma gereği hissederdin, sürekli binek gibi değil avantaja ihtiyaç duyduğunda gereklilik duyduğun bir şey olurdu. boss fightı kolaylaştırmak için core arardın falan. şu haliyle survivor'da level 13'de 17 tane core'um vardı. oyun boyunca da aynı hızda bulmaya devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Valla bir rageim varsa o da oyunu oynamak yerine sana laf anlatmaya çalıştığım için kendime, onu hissetmişsindir. Oynamıyorsun oyunu zaten daha, neyin kavgasını veriyorsun o da belirsiz. Neyse ben oyunuma döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ben kavga etmiyorum valla, gerginliğin tek taraflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bingildak said: sam işte bu oyun senin için yapılmış. 3. dakikada hiçbir emek ve çabaya gerek duymadan (başarı hissi olmadan) verilince nasıl anlamlı gelmiş. karakter gelişimi, hikaye, 4 lü teker falan da çok anlamlı geliyordur. onlarda da hiç düşünmen gerekmiyor, geçişler falan böyle bağlantısız alakasız falan oluyor, anlam patlaması yaşanıyor asdasd (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Bone sen de strawmane alkış tutarak senden beklemeyeceğim kadar eksi değerde içerikli bir post atmışsın. Senin postları bethesdaya verdin de SARCASTIC mi seçtiler nedir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 fo3 de bitti nv'ye başladım. sıkı dur fo4 ve 10 dkda power armor, geliyorum! yaklaşık 1 aydır fo1 - 2 ve 3ü oynuyorum, artı şimdi de nv, acaip derecede hasta olmama rağmen ömrümün en tatlı dönemlerinden birini geçiriyorum. allahım n'olur bındıldak ve axe haksız çıksın da saadet 4'te de sürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 rp yapcaniz o zaman, core bulunca satin gitsin vendora, yada suya atin yok sayin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 iskeletler aklıma geldi sexdice'ın paylaştığı asdoajsıjdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Sam said: Bone sen de strawmane alkış tutarak senden beklemeyeceğim kadar eksi değerde içerikli bir post atmışsın. Senin postları bethesdaya verdin de SARCASTIC mi seçtiler nedir. (:P) adam ne yapsın: yes no sarcastic bye a zorlayanlar utansın, baktı dialog kopuk ilerliyor tatava yapmamış yes e basıp geçmiş asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Sufi geçmiş olsun, fo3 seni üzmediyse fo4 de üzmez bence. Norakın dediği gibi ayrıca, house rules ile oynayın bu rpgleri, diablo veya borderlands gibi oynamayın. Herşeyi devloptan beklemeyin! Repe yapın biraz! Bos paladin değilseniz giymeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 fallout 2de de 5-10 dakikada arroyodan çıktığınız gibi power armor giyebiliyordunuz. yani bence yanliş şeylere takiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 bingildak said: Sam said: Bone sen de strawmane alkış tutarak senden beklemeyeceğim kadar eksi değerde içerikli bir post atmışsın. Senin postları bethesdaya verdin de SARCASTIC mi seçtiler nedir. (:P) adam ne yapsın: yes no sarcastic bye a zorlayanlar utansın, baktı dialog kopuk ilerliyor tatava yapmamış yes e basıp geçmiş asdasdsa ahahahahah işte bu, 10/10 would read again! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Valla oyunda yese basınca gene kurulu cümle filan çıkıyor, emoticon spamı bone modlamış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 pronoit said: fallout 2de de 5-10 dakikada arroyodan çıktığınız gibi power armor giyebiliyordunuz. yani bence yanliş şeylere takiliyorsunuz not by design savescumming =/= mecburi hikaye akışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 dragon agede uyuşturucu kaçakcılığından para kazanan paladin samin fallout 4 de house rules önermesi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 fo3 niye üzsün ki abi? en eğlendiğim oyunlardan oldu. mesela annoying denen sticky'ye çok acıdım. yol boyunca bütün hikayelerini dinledim. hepsi birbirinin aynısıydı gerçi ama olsun. ikide bir "niye bu kadar uzun sürdü" diye sordukça "eşşeğin zknden dolayı" veya "sen ölmeyesin diye, armut" gibi kendi kendime cevaplar verdim sesli. sonra big town'daki çocukların hiçbirini öldürtmeyeceğim diye kendi kendime challenge koydum. gittim önceden arazideki raiderlardan falan hepsine armor silah ve ammo topladım, galiba ammo harcamıyorlardı ama yine de atlamadım. pickpocket'la inventory'lerine yerleştirdim, hatta 3'er tane stimpack de koydum hepsine, galiba kullanmıyorlar ama town'dan ayrılırken bir miktar malzeme bırakmış oldum destek olsun diye. inventory'lerine stimpack yerleştirdim diye oyun bana karma falan vermedi ama ben kendi kendime karma verdim. sonuçta hepsi sağ salim savaştan çıktı, ben de hepsiyle tek tek konuşup vedalaşıp ayrıldım. her zaman güzel oyun çıkmıyor adamın karşına. değerlendirmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Fallout 2 ye basladim. 2 sorum var : 1- neden karakter yaratirken hazir karakterler daha fazla stat puanina sahip? 2- iki slota koydugum mizrak ve yumruk ya da tekme arasinda hizlica gecmenin bir yolu var mi yoksa devamli o kirmizi dugmeye mi basmaliyim. tesekkur. edit : gerek kalmadi. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 abi sufi http://static.fnac-static.com/multimedia/Images/FD/Comete/54928/CCP_IMG_500xAUTO/652319.jpg live long and prosper diyorum sadece. kaede o paralarla dünya kurtuldu. greater good rp'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 razzRaziel said: ahaha https://www.youtube.com/watch?v=R1AWIEs18Os aynisi benim basimada geldi baya tirsmistim n'oluyoruz diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar