Malibu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Onur'un aslında Azmi'yi en kötü 30 gün bekletmesi lazımdı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Malibu said: Onur'un aslında Azmi'yi en kötü 30 gün bekletmesi lazımdı xD Abi servis hızlı. Ne istediğini bilen aynı günde alıyor zaten yüzüğü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Onur bak forumu takip ediyorum. Bu ayki komisyon yatmamış. Kapattırırım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 BonePART said: Onur bak forumu takip ediyorum. Bu ayki komisyon yatmamış. Kapattırırım konuyu. ABİ pardon hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Abi simdi asiri ufak olmayan orta karar bir yuzuk ne kadara patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Emre333 said: Abi simdi asiri ufak olmayan orta karar bir yuzuk ne kadara patlar Abi selamlar, Konuya yazılanı görmemişim pardon. Orta karar senin için neyi ifade ediyor önemli olan o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 adam zengin oldu paticik sayesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 barbu said: adam zengin oldu paticik sayesinde :D Daha değil 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Arkadaş bi evlenin ya, eşinize sürpriz yapın. Pırlantada yılbaşı dampingi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 kriz vurdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Revangelis said: kriz vurdu sanırım İllaki. Perakende falan geliyor yine de, büyük firmalar durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 evlenin, sürpriz yapın dedi, reisin sözünü dinledik. adam ne isterseniz anında ayrıntılarıyla cevap veriyor, başkasından almayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 PrudenT said: evlenin, sürpriz yapın dedi, reisin sözünü dinledik. adam ne isterseniz anında ayrıntılarıyla cevap veriyor, başkasından almayın bence. Abi mesajı yeni gördüm. Hayırlı olsun tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Onur sağolsun tektaşımızı da aldık. Bakalım ne zaman sahibine vericem. İstanbul'a yolum düşünce dükkanına da uğrayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Olm 4-5k lik yuzuk alanlar varmis ya. Ve bu adamlarin durumu da cok iyi degil yani ben anlamadim hakkatten. Alan kiz da vicdansiz derim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 4-5k dediğin dolar bu seviyedeyken normal bir yüzük aslında. Hele altınbaştan felan alıyosan baya boktan bir yüzük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 biz ohyeah dan alacagimiz icin makul fiyatlara ehven urunler bulunabilmesi soz konusu tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Luriel said: Onur sağolsun tektaşımızı da aldık. Bakalım ne zaman sahibine vericem. İstanbul'a yolum düşünce dükkanına da uğrayacam. Abi hayırlı uğurlu olsun. Pırlanta bizden alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 5 taş pırlanta yüzüğümü takside düşürmüştüm. Durak taksisi olmasına rağmen üstüne yattı herif. Allahtan 5-10k lık bişey değildi. Yine de çok üzülmüştüm. Başlığı görünce yine kalbimde bir batma hissettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 5 taş nasıl oluyo abi? 5 damat adayı var birini secip üzerindeki diğer pırlantaları iade mi ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 her bu topağı görünce diyorum ki, arkadaşım almayın ya pırlanta ne amg. gidin başka değerli taş alın. swarowski alın en olmadı oda parlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Esh said: 5 taş nasıl oluyo abi? 5 damat adayı var birini secip üzerindeki diğer pırlantaları iade mi ediyosun? Mantık yaratıcı. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 diğer bir deyişle; işe yaramayan 0.12 leri yüzükte değerlendirme sanatına 5 taş denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 0.12 likte var 1.00 te Benim 0.33 idi . Keşke 0.12 lik olsaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 1.00 lik 5 taşı orc geline takıyolar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar