ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 moriQ said: 5 taş alıcam bende hanıma. nerden alayım Abi sen çok yanlış gelmişsin ya. Şu topic altında soruyorsun bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 barbu said: 5 taş da ayrı bir zamanda filan mı takılıyor? Nerden çıkmış böyle? Abi çocuk olduğunda yads evlenirken takılıyor. Eşinin isteme durumuyla alakalı tabii olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 her post ayrı bir göz yaşı benim için nasıl bir düzen kurulmuş böyle kim icad ediyor bunları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 aga bestas tek tasın arkasına takılıyor iştede her şeye uyarsan barıs manco gibi oluyosun her parmaga bi yuzuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 fresia said: her post ayrı bir göz yaşı benim için nasıl bir düzen kurulmuş böyle kim icad ediyor bunları :( Taksitle veriyoruz abi üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 siyah pırlanta var mı ? tektaş değil ama bizimki sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Prenses diana mi seninki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Adasfas tek bildiğin prenses o heralde o da kaç sene oldu öleli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Tek bildigim siyah elmas tek tasli prenses o. Simdi o biraktigin ayari al ve konudan uzaklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 sdeceokuyangenç said: siyah pırlanta var mı ? tektaş değil ama bizimki sevmiyor Var abi siyah pırlanta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Esh said: Tek bildigim siyah elmas tek tasli prenses o. Simdi o biraktigin ayari al ve konudan uzaklas Bi dk google luyorum şimdi başka prensesleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 siz gece gunduz diabloda wowda vs. legendary yüzük için koşarken iyi hatun 5 taş deyince lolwtf!? tektaş'dan sonra upgrade yapıyor işte hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 pattisliborek said: siz gece gunduz diabloda wowda vs. legendary yüzük için koşarken iyi hatun 5 taş deyince lolwtf!? tektaş'dan sonra upgrade yapıyor işte hatun. Efsane yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 siyah pırlanta iyiymiş lan onu ben de takarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mrlee said: siyah pırlanta iyiymiş lan onu ben de takarım Siyah pırlantalı erkek bileklikleri iyidir. Özellikle takım elbise ile baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 allahim ne kadar zuppe bir topic bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Ne alaka züppelikle ya. Sevdiceklerimizi mutlu etme telaşı hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 siyah pirlantadan bileklik ve armani takim elbise falan... bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 la birakin karbonu yaaa secretwood var mis gibin agacin icine ne istersen koyuyor metal gibi soguk degil ahsap mis gibi sicacik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 nouman dogru diyo. ben olsam pirlanta istemem mesela, wwf'den panda sahiplenelim falan. illa parmagima bisi takicaksam da daha samimi seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basilleia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Daha samimiden kasıt nedir peki? 5-10 senedir 10 çiftten 15inin kullandığı swatch yüzükler mi? :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 secretwood guzel olum, istedikten sonra cok ozel ve pahali olmayan seyler yaptirilabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Sen şişman ve çirkin değil miydin? Bu durumda zaten kim pırlanta takar sana, panda sahiplenmeniz daha mantıklı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Gerçi düşündüm de pandalar şişman ama tatlılar. Yok o da olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 axe'e katiliyorum ben cok hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar