ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 desislaf said: vg cut, 0.3-0.4 ct arasi ve minimum G renginde bisi almayi planliyorum aslinda ama butce 3k su an icin. bilemedim bulabilir miyim bu fiyata bu ozelliklerde :) berrakligin vs degilde si olmasi cok fark eder mi ayrica? Abi istediğin özellik ve aralıkta ben taş sağlayabiliriö sana. Özelden mesajı atarsan telefonunu konusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Yok mu pırlanta alaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 1500 liraya falan alabileceğim yüzükte kaç karat olur uygun fiyatlı bir yerden alırsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 monoscope said: 1500 liraya falan alabileceğim yüzükte kaç karat olur uygun fiyatlı bir yerden alırsam ? Selamlar, Ben 1500 tl ye 0.20 ct d-e-f renklerinden birinden bi taş ayarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 az biraz edinilmiş bilgimin üstüne bir kaç hafta önce ilk olarak internetten model bakarak başlayan, sonrasında neredeyse makale okumaya kadar giden, internetteki consultantlarla mailleşerek geçen "bu ne zor işmiş lan" dediğim, uykularımı kaçıran süreç ohyeah in de olaya dahil olmasıyla mutlu sonla bitti :) mükemmelliyetçi takıntılı bi herif olarak ben bir kez daha buradan kendisine teşekkür ederim zira adam gerçekten güvenilir ve kendisine iş yapıyormuş gibi her aşamada çok ilgili bi kaç ufak öneriye de gelecek olursam; zen altınbaş vs gibi yerlere gitmek bu konuda en basit tabirle mallık! bu markalardan daha ucuza hizmet veren bir çok markada ise sertifika problemi var, etrafımdan da duyduğum, alıp sonradan pişman olan çok kişi var. kuyumcudan almaya kalksam ohyeah in verdiği taşın neredeyse yarısı büyüklükte ve diğer özellikleri de daha kötü bir yüzük alabilecektim. tek pişmanlığım adamla konuşmaların ilk başında "istanbula yolum düşerse bi nargileni içerim ama" dememek oldu. gerçi şeker gibi adam çıktı, eminim ki yolum düştüğümde arayınca hayır demeyecektir :) tekrar ve tekrar, yaptığın her şey için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Abi yazın için çok teşekkürler. İstediğin zaman gel İstanbula, söz nargilen hazır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Yok mu pırlanta isteyen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 olm yarın felan nargile yapalım ne zaman uygunsun afsfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 BonePART said: olm yarın felan nargile yapalım ne zaman uygunsun afsfasfas Önce pırlanta sonra nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 sdf adamın prensipleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Nergal69 said: sdf adamın prensipleri var Tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 ohye 4k tl ye en büyük nasıl bir taş ayarlayabilirsin? 4100-4200 olur farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Oce4n said: ohye 4k tl ye en büyük nasıl bir taş ayarlayabilirsin? 4100-4200 olur farketmez. 0.45 ct civarında birşey ayarlanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Dün konuştuk adam yüzüğü yaptı bugün elime ulaştı. Hiç anlamadığım işlerde yüzük pırlanta ırt zırt araştırmadan satın alma queyfi için bi (tu). Aynı karatta piyasa fiyatından ucuza yaptığı için ikinci (tu). Yüzük ve taş cahili adama renktir sertifikadır anlattığı ve bu konuları bildiği için üçüncü (tu) Cumartesi günün yüzüğe gelecek tepki için dördüncü (tu) gelebilir beklemede kalın efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Resmini de koysaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Bir yiğit daha yitip gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 4. 👍🏻 kesin gelir abi. Güle güle kullansın :) Pırlantacı diye bi title yazılmalı bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ohno. erkeklerimiz bize bekar ve abaza olarak lazım. pırlanta bize ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 archangel ve axedicein postlari okuyunca adamdan pirlanta alasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 herkes evleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Oha bu topic iyiymiş favorilerime ekledim lazım olacak :ö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ay çok heyecanlı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 geçen sene ark in dugununde bir pırlantaci ile tanısmıstım ohyeah o sen misin aceba ismin can mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 pascalnouman said: geçen sene ark in dugununde bir pırlantaci ile tanısmıstım ohyeah o sen misin aceba ismin can mi ? Abi sanmıyorum, Onur ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 can la tanıstırayim o zaman forumu pazarlik kızıssın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar