Kostok Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 merhaba, yakın zamanda şu bilgisayarı aldım: http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-g70-70-17-3-in%C3%A7-core-i7-4510u-2-0-ghz-8-gb-1-tb-8-gb-sshd-windows-8-1-notebook-1134613.html Özellikleri şunlar: LENOVO G70-70 17.3 inç Core i7-4510U 2.0 GHz 8 GB 1 TB + 8 GB SSHD Windows 8.1 Notebook İşlemci İşlemci: Intel Core i7-4510U İşlemci Üreticisi: Intel İşlemci Modeli: Core i7-4510U İşlemci Sayısı: i7-4510U İşlemci Hızı: 2.0 GHz Turbo İşlemci Hızı: 3.1 GHz Önbellek Boyutu: 4 MB Ürün numarası: 1134613 Ekran Ekran Boyutu: / 17.3 in Çözünürlük: 1600 x 900 Ekran Boyutu (inç): 17.3 in Ekran Tipi: Full HD RAM RAM tipi: DDR3 Bellek Boyutu: 8 GB Bellek Hızı: 1600 MHz Maks. Desteklenen Bellek: 16 GB Grafik kart Grafik Kart: Nvidia GeForce GT820M 2 GB Grafik Kart Üreticisi: Nvidia Grafik Bellek Tipi: Harici Paylaşımlı Grafik Bellek: Evet Sabit disk Sabit Disk Kapasitesi: 1 TB SSD: Evet Sabit Disk Tipi: HDD, SSHD Dönüş Hızı: 5400 rpm Bağlanabilirlik Bağlantılar: Bluetooth 4.0, 802.11 a/c, WiFi, 1G LAN, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 4-in-1 card reader (SD, MMC,SDXC, SDHC), HDMI, RJ45 Wlan (Standartlar): 802.11 b/g/n Bluetooth: 4.0 Ekipman İşletim Sistemi: Windows 8.1 Kart Okuyucu: Evet Klavye Tipi: Türkçe Q Entegre Sayısal Tuş Takımı: Evet Kamera Webcam: Evet Ön Kamera: Evet Ön Kamera Çözünürlüğü: 720 megapixel Güç kaynağı Batarya Hücre Sayısı: 4 Genel özellikleri Boyutlar (GxYxD): x x / 3.7 kg Ürün Tipi: Notebook Ağırlık: 3.7 kg Üretici Garantisi: 2 Yıl Resmi Üretici Garantili Acaba bu bilgisayarla WoW veya EVE oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 word acmaz o makine sen wow oynayabilir miyim diye soruyosun abi. ultra low power islemci vat gt820 var entrance lvl. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sene 2015 wow oynayabilir miyim bilgisayarımla diye sormayın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 gta 5 bile oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çok anlamıyorum bilgisayarlardan. bilgisayarı alırken wow da alacaktım ama önce buraya bir sorayım dedim. wow'u eve'i de buradan öğrendim zaten. ne var yardımcı olsanız yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 i5li gt950 li bi model al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 adam zaten almış abi pc'yi. biz wow açmaz dersek gidip yeni mi alacak ? wow'dan mı vazgeçecek ? al wow dene hangi ayarda açıyor, ultra zorlarsa high olmadı med oyna yani nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 aldım demiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 linkten bakardık özelliklerine ayrıca yazmana gerek yoktu.sdfsd gt820m class 3 low tier ekran kartı abi çöpe atmışsın paranı almadan önce sorsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 =/ çok üzüldüm şimdi ama ya. neyse artık. wow oynayamıycaz. başka şeylere bakcaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 1. nesil 6 senelik i7 işlemci 6gb ram 660ti ekran kartı ile oynuyorum wowu sen de onayrsın sanırım. ondan önce radeon 4850 vardı yani. şimdi raide özel grafik ayarı da yapıyorsun, sıkıntı cekmemen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 lan wow oynarsın, wow low tier oyun, abartma, evede oynarsın. bilmiyorum ekran kartını hala okumadım postlarda bilede oynamama ihtimalin yok asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 WoW oynarsın ya üzülme. ulan çok üzüldüm yazmış adam yüreğim parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 üzülme abi oynarsın oynayamassın demedik de bu fiyata i5 ve gtx950 alsan uçarak oynardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 SSD lazm o alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 laptopı aldığım yerde kutulu wow da vardı. üzerinde night elf miydi dark elf miydi bir hatun vardı böyle. alıyordum neredeyse. nası özendim. hatta gidip mouse klavye falan da baktım alırım ileride diye. neyse artık. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oha abi her wowa heveslendiğimde wow bitti threadi okuyup cayıyorum ama senin gibi üzülmeli olmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 eve oynatır mı pekiyi? bi de vınn'la oynayacam. yaşadığım yerde internet hattı yok. öyle bi yerde yaşıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 bu alet nasıl wow oynatmıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 adam yüreğimi parçaladı lan sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Abi harbi çok üzüldüm lan adama :S :( Oynatır bu arada o bilgisayar. Vınn la da oynayabilirsin bulunduğun yere bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 şizofren misiniz abi onboard ekran kartı bile çalıştırıyo wowu ahahah saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Laptop çöp abi, nasıl gittin o kadar parayı verdin, hayretler içerisindeyim. Yazık olmuş gerçekten, iade etmenin bir yolu varsa dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 neyse albion online oynarım onu da çalıştırmaz demeyin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar