roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 arena, armada ve diğer tüm profesyonel distribütörler bu saatten sonra kalem bile vermez bunlara. Sakın para falan yatırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Daha fazla para yatırmayın bence de. İflas etmiş ama tam açıklamamışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 direk kaçmışlar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Dünyanın ortak para birimi USD. Sonra da Euro geliyor zaten. Sen eğer %100 yerli üretimi bir ürün satmıyorsan, hammadesinden tut üretimi yaptığın teknolojiye kadar, mecbur ötesisin USD-Euro paritelerini dikkate almaya. Bide üretim yapmayan adam nası kur farkından batar ki dicem de herhalde son bi kaç yıldır kur farkını sabitleyip tl üzerinden fiyat veriyordu. Ayrıca internetten kendi bütçenin %5 ini falan maks harcamak lazım. Git canlı canlı alışverişini yap, sosyaln ol biraz. Zira tokata çok açık internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Plebler ölsün, pentadan selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 adsads pcdepo trolleri donanımhaber mezarcılarına su serpen açıklamalar yapmış altta: said: Çok samimi olduğum sayın Sinan arkadaşımla bu konu hakkında konuştuk. Donanımhaber forumundaki tüm mağdurlardan özür diliyor, elinden gelen her şeyi yapacaklarını, şu an bu konu üzerinde çalıştıklarını söyledi.Sizden istediği sabırla beklemeniz anlayış göstermenizdir.Mağdur olan herkesin para iadesi ve ürün gönderimi ile mağduriyetlerinin giderileceğini söyledi. İyi forumlar... said: ne olursa olsun Türkiye'deki en iyi markalardan biri olan pcdeponun arkasında duruyorum 2016 yılı içerisinde siparişlerinizi göndereceklerdir endişeniz olmasın bana katılanlar +lasın bakalım kaç kişiyiz SDFSADSDAS said: Sakin olun Sinan Yener liseden arkadaşım Çok güvenilir, adam gibi bir adamdır. İnsanlara suç atmak ne kolay.. Lisedeyken benden borç istemişti laptop alacağım demişti(o zamanlar da yeni yeni çıkıyor dizüstüler) taaa o zamandan belliymiş bilgisayar satıcısı olcağı.. Her neyse ben pek verme taraftarı değidim çünkü öğrenci adamız fakat ben ona güvendim ve verdim o da beni yüzüstü bırakmadı paramı geri verdi ve çok teşekkür etti Bu da böyle bir anımdır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 2 yıl önce Laptop almıştım gayet hızlı göndermişlerdi. Demek dolar kuru bu kadar zıplayınca çaresiz kaldılar. Bu arada aldığım zaman fiyatı 2350 liraydı şimdi bakıyorum 3000 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ÇabukTroll hizmete açılmış anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 abi çaresiz filan diye bi durum yok, kimse ticarette sana şu fiyattan satacaksın diye baskı yapmıyor, yapamaz. sen kur sabitleme o bu vasıtasıyla ticari tercihler yapıp da, batıyor ve zarar ediyorsan, bunun cezasını satış akti yaptığın müşterilere yansıtamazsın. zaten davalar açılınca da öyle olacak, gayet başarısız ticari stratejilerinin cezasını kendileri ödeyecekler. olması gereken de bu. 7 senedir ticaret yapıyorum aile şirketimizde, sürekli yurt dışından kamyon kamyon mal getiriyorum, bugüne kadar üretim süreci + ürünün yolda geçen zamanı vs dolar değişimleri düşünüldüğünde, hiç bir zaman satış sözleşmem olan müşterime zarar ediyorum, bunun cezasını sen çekeceksin farkı gönder yoksa paranı/malını vermem demedim diyememde. bu süreçte oluşan zarar da kar da bana aittir. ticaret risk yönetimidir, sen bu riski doğru yönetemiyorsan sonuçlarana katlanamak zorunda olan, müşteriler değil, tacirlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Adamlardan 3 laptop aldim. Piyasanin oldukca altinda fiyatlardaydi. Gecen hafta 1700 e laptop alacaktim. Ertesi gun fiyati 3000 TL oldu. Nedeni belliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ben dun laptop siparisi verecektim eksenden adamlar bugun 250$ zam yapmislar asdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Adamların siteden yayınladıkları yazı onu geçtim SMS ile "herkez" yazıp göndermesi dillere destan olmuş. Muhasebecileri kur farkı konusunda hiç uyarmamış mı ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 oha lan bu ne Arkadaşlar merhaba, öncelikle şunu belirtiyim, ben de aranızdaki 150 kişiden biriyim, postu atmak için yeni profil oluşturdum tamamen güvenlik kaygılarımdan dolayı, bunları yazıp sonra kendi profilimden takip edeceğim. Yazdığım şeyler tamamen varsayımlardan ibarettir sizinle paylaşma sebebim belki birlikte olayları aydınlatırız veya ulaşabilecek birilerini buluruz. Direk derinden giriyorum, bilindiği gibi şirketin 2 hissedarının isimleri ve bunların TC No.'ları elimizde ; Nilay ve Sinan Yener. Facebookta yaptığım araştırmalar sonucunda Nilay Yener adlı şahısın bu profil olduğuna karar verdim. https://www.facebook.com/nilaycoskunn?fref=ts Kendisini Linkedinden falan araştırdım, Kocaeli Üni. Bilg Müh. 2009 mezunu, yüksek lisans falan yapmış ve şu anda Amerikada yaşıyor, sanıyorum silikon vadisinde mühendislik yapıyor olabilir. Neden bu kişinin aradığımız kişi olduğunu varsaydım; http://i.hizliresim.com/zYp75D.jpg Görüldüğü gibi Amerikada yaşayan bir mühendisin profil resimlerinden biri Ümraniye'de, arkasında bilgisayar olan bir odada. Yani ister istemez Nilay Yener'imiz bu diyor insan. Daha sonra profilini inceleyince eşinin veya sevgilisinin neyse, Murat Yener adında bir şahıs olduğunu buldum. https://www.facebook.com/murat.yener?fref=ts Yani düşündüğümüz gibi eşi Sinan değil ayrıca kardeşi de olamaz çünkü evlendikten sonra Yener soyadını almış bir şahıs Nilay. Murat'ı biraz araştırdım, kendisi 2002 İTÜ mezunu ve alanında süper bir mühendis, şuanda İntel'de yazılım mühendisliği yapıyor, internet aleminde falan da baya meşhur. Tabi diyeceksiniz ki e Sinan nerede, arkadaşlar aradım taradım Sinan Yener hayalet gibi gerçekten pek hesabı yoktu, yine varsayıma dayalı bir tahminim var ama Murat'ın kapak fotoğrafını görürseniz gitar dolu bir odada. http://i.hizliresim.com/l9N61k.jpg Ardından bulduğum tek adamakıllı Sinan Yener profiline girdim. https://www.facebook.co...ANYENEROFFICIAL?fref=ts Gördüğünüz gibi adamın da kapak fotoğrafında gitar var ve fotoğraflardaki bir yorum dikkatimi çekti. http://i.hizliresim.com/7P1rvv.jpg Tamamen varsayım ama aradığımız o meşhur Sinan bu olabilir. Tahminime göre Murat ve Sinan kardeş veya kuzenler. Dediğim gibi tamamen varsayımlarla ulaştığım bu bilgiler belki bir yerlere varır diye sizlerle paylaşıyorum. Yalnız bu Murat-Nilay çiftinin gerçekten çok zengin olduklarını profillerini 2 dakika gezerseniz anlarsınız. Diğer konumuz ise dün bildiğiniz gibi whois.com dan domain bilgileri falan paylaşıldı pcdepo.comun. https://who.is/dns/pcdepo.com a girerseniz Galip rgs diye bir şeyler olduğunu görürsünüz. http://i.hizliresim.com/J6zy2B.jpg Bunu da araştırdım ; https://www.facebook.com/resitgalip?fref=ts Bu elemanın rgs yazılımda genel müdür olduğunu gördüm, diğerlerinin yoksa bile bu adamın kesinlikle pcdepoyla bir alakası var arkadaşlar. Ayrıca grubumuzu inceledim ve RGS yazılımda çalışan iki eleman olan Ali Yücel Büyük ve Bilgin Girgin in de aramızda olması dikkatimi çekti, bu arkadaşlar ; mağdur musunuz yoksa casus musunuz, mağdursanız genel müdürünüzün bu işe karıştığı belli yol, herkese bir açıklama yaparsanız iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 donanım holmes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 uh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 çabukstalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 o kız ben o nilay değilim diye dövünmüş, patlak stalk sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 stalka gel ya. cidden insanin cani yanmaya gorsun, yedi ceddine gbt attirirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 donanımhaber yine şaşırtmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Ağır gg olmuş lan şirket. Farkı öde 90 gün içinde teslimatlar yapılacak diyo bi de. Yalancıyı silkmiyolarya, o para da gider kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 kur farkından dolayı falan batmamış adamlar milleti dolandırıp tüymüşler direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 http://www.hurriyet.com.tr/musterileri-magdur-olan-pcdeponun-sahibi-konustu-bir-tek-ceketim-kaldi-40013250 Binlerce müşterisine sattığı bilgisayarları teslim edememesi ile gündeme gelen Pcdepo.com ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şirket sahibi Sinan Yener, yüklü alım yapan bir müşterisine yaptığı açıklamada, yaşadıkları sıkıntının kaynağında, bankaların hesaplarına bloke koymasını gösterdi. Elinde hiçbir şeyin kalmadığını ifade eden Yener “Sadece ceketim kaldı. Mal gönderimini unutun” dedi. Öte yandan, şirket sitesine koyduğu açıklamada ise, teslim edilmeyen bilgisayar sayısını 180 olarak açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 tamam işte dolandırıcı olarak kalacak, jet fadılın yanına gönderin. dikkat etsinde o yüklü alım yapan müşterisi takmasın bıçağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 abicim bankalar neden bloke koymuş onu açıklasın banka dediğin borcun varsa bloke koyar vergi borcun vardır koyar haciz davan vardır koyar ya da ödenmemiş kredin çekin vardır ondan koyar banka götülüğk olsun diye bloke koycak hali yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Abi heralde bu kamillerin elinde stok yoktu siparisler dusuk kur zamani geldi kur birden firlayinca bunlarin gotunde patladi aradaki farki da bankadan kredi cekmislerdir odenmeyince bankada bloke etmistir musterilerin odedigi hesabi Yani musterilerin paralari bunlara degil bankada olabilir belki hukuki olarak daha iyidir boylesi alacaklar acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar