Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo II HD Remaster geliyomuş lan


Artariel

Öne çıkan mesajlar

http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/posting.html?id=15000XZ

"We’re restoring them to glory, and we need your engineering talents, your passion, and your ability to get tough jobs done."

Responsibilities

Make gameplay first again on modern operating systems.
Create conditions for experiences that look as good as they play.
Own implementation and curation of features new and old.
Combat hacking to improve multiplayer.
Diagnose and fix all the things: crashes, deadlocks, overflows, heap corruptions, etc.



ÇOK HEYECANLANDIM LAN, daha dün tekrar başladım b.nette bi sorc kasmaya bugün de bunu öğrendim. muhtemelen böyle bir şey olursa patch olarak olmaz, satarlar ama cidden önemi yok, çözünürlük ve b.netteki botların üstesinden gelirlerse ladder reset aralıkları da uzar, çok hızlı enflasyon da olmaz oyun canlanır resmen. B.netteki botların üstesinden gelmekten kastım ise oyunu b.net hesabıyla linkleme olayı ve tek kullanıcılı yapsalar yeterli zaten, klasik battle net yerine yeni battle net yeterli olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayyy bi de yeni difficulty koyarlarsa, yeni itemlar ve rare high-end runeları bol bol kapsayan yeni runewordler çıkarsalar, eski runewordleri nerfleseler var ya.......... off ki ne of. hele ki botsuz ortamda farm yapmanın müthiş zorluğu, item enflasyonunun olmaması popülasyonu diablo 3ün ilerisine taşır, oyun ilk günlerine döner yeminle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

zamanında oynadık yeterince, tükettik bu oyunu.
hd ye resmastera gerek yok.
oynadık bitti.

valla şu hd olayı çıkıp botlardan falan arındırılsa oynayacak onlarca insan biliyorum. oyunun şu an baymasının tek sebebi girer girmez elemanın birinin oyuna girip "isteğin var mı" diye sorup beşer onar unique atıp gitmesi. item enflasyonu var, hem de ladder resetten en fazla bir ay sonra şişiyor çünkü bot farmerlar ve oyunu mercenary yarışlarına çeviren aptallıklar var. birkaç nerf, birkaç ayar ve botları kışkışlamak oyunu tekrardan çok uzun süreli oynanır hale getirir. hatta belki yeni bir difficulty bile koyulabilir, tek başına takılmanın mümkün olmadığı, über tristram ayarında zorlukta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...